Arama sonuçlarınız

1. Lunatique

İstanbul’da tartışmalı kaza: Motorcu mu haklı, taksici mi?

Motosikletin o şekilde aralardan gitmesi doğru değil evet. Motorun avantajından yararlanarak zaman zaman bunu ben de yapıyorum. Ama o hızda giderken doğru frenleme ile durmak için yeterince mesafe varmış gibi gördüm. Arkadaş panik yapmış sanırım. Trafikte çok dikkatli olmak lazım, özellikle...
  2. Lunatique

Yazlık mont içi giyim

Sıkışık trafikte sıcak havada hangi koşulda olursa olsun terlemeyen yoktur sanırım.
  3. Lunatique

Motosikletle Viraj Dönememek

Yukarıdaki videodan ne öğretildiği konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Bu arkadaşın trafikteki sürüşünü uygun bulmasam da bu videosu bilgilendirici olmuş. Bunun dışında güvenli sürüş ve ileri sürüş eğitimleri oluyor. İnternetten araştırıp bakabilirsiniz eğitim içeriğine.
  4. Lunatique

Honda ADV 350 gidon ve kalkış titremesi

Mevsime göre tam takım ekipman giyiyorsanız rüzgar konusu sorun olmayacaktır. Aralarında aman aman bir fark olmamakla birlikte ADV 350 1.80cm boyundaki birinin göğsüne gelen rüzgarı kesiyor. PUIG, GP Kompozit gibi markalardan uzun tur camı alıp takarsanız hem göğüs hem de kaska gelen rüzgarı...
  5. Lunatique

Bu Honda Modelleri Ülkemize Neden Gelmiyor?

Arkadaşım yeni Eliminator 500 aldı. Sizde bir sorun yok. Ben de biraz turladım motorları değiştik. Cruiser desen değil, naked desen değil arada kalmış, ben de bir türlü nasıl otursam karar verememiştim yerini yadırgayanlar gibi. Gidon uzatma (edit: gidon uzatma ne yahu gidon yükseltme) ile çok...
  6. Lunatique

Bu Honda Modelleri Ülkemize Neden Gelmiyor?

Keanu abimiz gibi motosiklet markası kurasım var... Reklamım da hazır. "Binmek istediği motoru yaptı, şimdi siparişlere yetişemiyor" falan :D 1 tane adam akıllı bir Türk markası kursak fena olmazdı.
  7. Lunatique

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

Trafiğe açık yollardaki asfalt ve yol şartları maalesef öğrenmek istediğiniz tekniğe uygun değil. Sıklıkla geçtiğiniz bir yolda bile olağan dışı bir durumla karşılaşabilirsiniz. İzlediğim kadarıyla motorun ve kendinizin limitlerini zorlamak ve öğrenmek istiyorsunuz. Pist eğitimi veren yerler...
  8. Lunatique

Sıfır Motosiklet Almak İçin En Uygun Zaman ve Kampanyalar

Genelde nakit alırsan bu para, 0 faiz taksitle istersen şu para şeklinde, taksitle alımda toplamda daha yüksek olan kampanyalar yapıyorlar. Doğrudan indirimli fiyattan 0 faiz taksit kampanyası olursa ben de dediklerinize katılıyorum.
  9. Lunatique

Sıfır Motosiklet Almak İçin En Uygun Zaman ve Kampanyalar

Sıfır motor almak için en uygun diyebileceğimiz bir zaman kaldı mı artık bilmiyorum. Hiç kampanya yapmayan Yamaha zort diye Mart ve Nisan 2026'da kampanyaları başladı. Peşin indirimli fiyattan alanlar Honda'nın ilk kez Sonbahar'da yapmaya başladığı nakit kampanyaları zamanındaki gibi zarar etti...
  10. Lunatique

Tracer 7 vs Tracer 900

Çok güzel bir kullanıcı deneyimi özeti olmuş. Ellerinize sağlık.
  11. Lunatique

5 Nisan 2026 / Balıkesir - Bergama - Burhaniye - Balya Rotam

Çok güzel bir gezi olmuş. Haritada gittiğiniz yerleri ve görsellerini görünce benim de gezesim geldi. Tekerinize taş değmesin.
  12. Lunatique

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Hayırlı olsun benim de çok beğendiğim türlerden biri. Km başına 3 gülücük yakmanız dileğiyle.
  13. Lunatique

2022 Forza Satılıp 2026 Forza Alınırmı

Dediğiniz fiyata alıcı varsa bence çok iyi fiyat. Üzerine 30-40 koysanız düşük km yeni model çantalı olanları satılıyor, olabilir. Çantalı olanlar aksine anahtarsız açma, daha fazla bagaj kapasitesi gibi nedenlerle tutuldu diye biliyorum, tutulmadığına dair bir bilgi okumadım. Nedeni hakkında...
  14. Lunatique

GS Kullanıcıları neden sürekli güneş gözlüğü takıyorlar?

Katılıyorum. Toy olduğum dönemlerde bu ülkeden gitmek ister, burada beni kimsenin anlamadığını düşünür ve yurt dışında mutlu olacağına inanırdım. Yıllar içinde işim gereği kendimce birçok diyebileceğim çeşitli ülkelerin insanlarıyla iletişim içinde oldum, Amerika hariç Avrupa ve Uzak Doğu Asya...
  15. Lunatique

2022 Forza Satılıp 2026 Forza Alınırmı

2025 X-MAX süspansiyonu ile ilgili bir dipnot düşmek isterim. Süspansiyon konusunda hassas olan, ufak çukurlarda etkiyi belinde hissetmekten hoşlanmayan insanlar bu kasadan da uzak durmalı. Hala sert bir motor.
  16. Lunatique

Motoru satmalı mı Binmeye devam mı etmeli

Başınız sağ olsun…
  17. Lunatique

Kamera Önerisi

Bir yıla yakındır kullanıyorum. Malzeme kalitesi vs. gerçekten iyi.
  18. Lunatique

Kamera Önerisi

Eğer amacınız sadece güvenlik amaçlı olacaksa ve bütçeniz yetiyorsa Insta360 X5 öneririm. 360 kamera ile her açıyı çekebildiğiniz için her detayı yakalarsınız. Standart kitsiz paket alıp 1.500TL’ye de TELESIN gidon bağlantı aparatı alırsanız daha uyguna gelecektir. Şarjı 2 saat kayıt almaya...
  19. Lunatique

Bu el haraketi ne anlama geliyor ?

Kan görüyorum hocammm, vahşet görüyorum hocamm...