Arama sonuçlarınız

1. M

motomax indirimi hakkinda

Dükkan o indirimi yaparken kendi hesabını da yapmıştır. Örneğin belki tedarikçi zam yapacaktı ve zam öncesi toplanan bu parayla toplu ürün siparişi geçmişlerdir. Veya bir yere borçları vardır ona faiz ödemek yerine böyle para toplayıp borcu kapatmak daha mantıklı gelmiştir. Not: %40 indirimli...
  2. M

Husquvarna vs made in japon yedek parça fiyatları

CL250 nin de tasarımı kötü, gerçi onu umursamayıp alayım desem onun da sıfırı piyasada yok sadece Honda sitesinde var motor. Royal Enfield de gerçekten güzel modeller var, almaktan çekinmemin tek sebebi servis bulamayacak olmam. Satış bayisi bile yok sanırım yaşadığım yerde 😅
  3. M

Tam olarak böyle bir sorun var. Ben de 250cc bir motor alayım dediğimde piyasa bomboş, sadece çinliler var ya da ikinci el eski Japonlar var ama ben eski motor da istemiyorum onların da ne sorun çıkaracağı belli olmaz. İlla retro olsun falan da demiyorum dik oturuşlu motor istesen de Racing...
  4. M

Retroları bir ara ben de araştırmıştım, önce XSR 125i görüp bunun neden 250 si yok dedim, sonra svartpileni gördüm ama pahalı geldi, onun yarı fiyatına Leoncino 250 yi görüp tam bu süper diyordum ki onun da distribütörü kötü demişler. İşte bu güzel denecek bir motoru bulamadım daha 😅
  5. M

Yeni motor alacağım nasıl para biriktirmeliyim. hangi motoru almalıyım ??

Sürecek bir motorun yoksa ve olmasını istiyorsan ve çevrende kredi kartını kullanabileceğin biri varsa onun kartı üzerinden 12 taksitle uygun fiyatlı bir 125cc motor alınabilir. Veya öyle bir imkan yoksa 7-8 ay para biriktirilip o toplu parayla ikinci el benzer kategoride bir motor alınabilir...
  6. M

Kask ne kadar sıkmalı?

@Vom Güneş vizörünü istediğimiz zaman çıkarabiliyoruz değil mi bu modelde? Eğer öyle ise çok rahatsız edecek bir durum olacağını sanmıyorum zaten işe yarayacağı uzun yollarda falan takarım ben onu. Hep takılı olsa bile zamanla göz alışır diye düşünüyorum. Ek olarak bu kask interkoma uygun mu...
  7. M

Kask ne kadar sıkmalı?

O zamanla açılır, ben de kaskımı ilk denediğimde rahat gelmişti biraz takınca kafamda ciddi baskı yapmıştı kafama da biraz zor giriyordu, birkaç hafta sonra o baskı olayı gitti sanırım pedler biraz gevşedi, yani hafiften sıkan kask alınması bence doğru olan, kafaya tam olan kask alınca bu sefer...
  8. M

Şartları da çok kötü, mng ye yazın gittiğimde çalışanlar vantilatörle serinlemeye çalışıyordu ve hava gerçekten çok sıcaktı. Ortam da diğer kargo şubelerine göre çok dağınıktı. Tabi her şube böyle mi bilemem ama bu ortamda çalışmak da doğal olarak çalışanı hata yapmaya iter bence. Yurtiçi kargo...
  9. M

Tvs Apache Rtr 200 alınır mı?

Bu segmette motor araştıran biri olarak kendi bulduğum bilgileri vereyim. TVS 200 fiyatına göre güzel motor, 140 bine 12 taksitle satıyorlar o fiyatlarda tek rakibi 250NK olabilir ki o da çinli. Gördüğüm tek sorunu montajının kötü yapılması, ondan dolayı sorunlar yaşayan çok olmuş. Ben ise...
  10. M

Direksiyon Sınavına Girmezsem

Kurstan kursa değişiyor, benim gittiğim kurs da 5-6 saat motor sürme imkanı sağlamıştı, ben A2 aldığım için daha düşük motorla başlamadım zaten sınava girdiğim motor Nmax 155 di alışması kolay oldu. Bu yaz ben de A ehliyet için tekrar sınava gireceğim hem vitesli motor kullanma hakkı için hem...
  11. M

Motor mağazası vs hiç bilmem sadece internetten birkaç ekipman aldım şuana kadar. İndirimlerde bence pek sorun yok, en azından Exo 1400 Carbon’a geçen ay internete baktığımda 17-18 bin den aşağı yoktu. Belki bazı ürünlerde yapmışlardır dediğim gibi çok hakim değilim.
  12. M

Sitenin akıbetinden emin olamadım, indirim için mağazayı kapatıp internet sitesini de kapatıp akşam açarız diyen garip bir yönetimi var. Dolandırıcılık amacı olabilir mi diye şüphelenmedim değil. Gördüğüm yorumlara göre 1400 de o kadar iyi bir kask değil sanırım, ben yine güvenilir bir yerden...
  13. M

Extra bir beklentim yok ama 70 le giderken bile uğultu yapan LS2 Rapid kadar da kötü olmasını istemem tabi, Carbon versiyonunu almayı düşünüyordum ciddi bir sorunu varsa vazgeçebilirim.
  14. M

Normalde K1S almayı düşünüyordum ama Exo 1400 Carbon da neredeyse aynı fiyatlara düşmüş. Kasklar hakkında çok bilgim yok normalde, neredeyse her anlamda Exo 1400 daha mantıklı geldi ama Sharp da K1S için 5 yıldız Exo 1400 için 4 yıldız demiş o kafamı karıştırdı. Motoru almama daha 2-3 hafta...
  15. M

A2 Klasmanı Motosiklet Önerisi

CB 500 lerin satış hızı iyi mi ki? Pek iyi yorumlar duymadım Honda 500 serisinin ikinci el piyasası için.
  16. M

Honda PCX DX vs Yamaha NMAX Tech Max (125cc)

Çinlilere düşmeye de gerek yok ki, Kymco var SYM var hem belirli bir kaliteye sahip motorlar hem yine daha teknolojik ve ucuzlar.
  17. M

Honda PCX DX vs Yamaha NMAX Tech Max (125cc)

İkisi arasında ben Nmax derim, yamahayı tasarım olarak seviyorum kurye motoru olarak çok kullanılan PCX den farklı duruyor bence, teknoloji olarak zaten daha iyi, ben de bir ara kısa süreli Nmax 155 sürmüştüm dengesi falan gayet iyiydi bence. PCX sürmedim onun sürüşüne yorumum yok. Ek bir bilgi...
  18. M

Lisede 250CC almak

Ehliyet alma süreci taş çatlasa 1 ay sürer zaten o yüzden yatacak pek zamanı olmaz. Zaten mevcutta ehliyetim olduğu için sadece sürüş sınavına vitesli motorla (büyük ihtimalle MT07 verirler) tekrar girmem gerekiyor.
  19. M

Lisede 250CC almak

Toplu taşıma kısmı o kadar doğru ki, taksiyle 10 dakikada gidilen yolu toplu taşıma kullanırsam 45 dakikada gidiyorum. Bir de durakta otobüs beklerken 15 dakika gitse 1 saatim ölmüş oluyor, konforun berbatlığına girmiyorum bile. Taksi zaten çok pahalı acil bir iş yoksa kullanmaya değmez. Önemli...
  20. M

Lisede 250CC almak

Bu tip durumlar çok gördüm, sizin de dediğiniz gibi çevirmeye girmemek için çaba gösterilirse %90 birşey olmaz ama o %10 denk gelirse ehliyet cezası, ruhsat başkasının üzerine ise ona gelecek ayrı ceza, çekici masrafları derken ikinci el ortalama bir 125 lik motor parasını cezaya gömmek...

Yeni mesajlar