Arama sonuçlarınız

1. M

Bime gelecek olan interkom

Evet gerçekten KN2000in aynısı gibi duruyor, ama fiyatları da neredeyse aynı o durumda neden BİM’den alalım onu bilemedim.
  2. M

Kameralı interkom

Konuyla az da olsa alakalı olarak BİM’in aktüel broşüründe kameralı ve kamerasız 2 interkom modeli gördüm. Bunlar hakkında ne dersiniz kullanan var mıdır?
  3. M

Honda CL250

Hondanın seçimleri genel olarak mantıklı değil zaten. Ülkede MT25 ve R25 karaborsadayken firma inatla ikisine de rakip olabilecek motorlar getirmiyor.
  4. M

Honda CL250

Bu E-Clutch olan motorlar ruhsatta otomatik olarak mı geçiyor yoksa yine manuel mi? Bu motorun tipini pek beğenmiyorum açıkçası ama otomatik olarak geçiyorsa ve 250 bine gelecekse başlangıç motoru olarak almayı düşünebilirim.
  5. M

80 cc rks rico 100 veya üstü yapmak mantıklı mı ?

Motordan memnunsanız o işlere girmeye gerek yok derim şahsen. O motorların kullanım amacı belli, yokuşu rahat çıkıyorsa hız 50-60 civarına rahat çıkıyorsa yeter de artar. Zaten şehir içinde fazlasına gerek yok, 50cc nin otoyola girmesi zaten yasak.
  6. M

Kaza analizi

Yollardan biri ana yol değilse doğrudur. Ama kazanın nasıl gerçekleştiği de önemli. Kamera görüntüsü varsa incelenir yoksa kimin kime nereden çarptığı ve beyanlar incelenir ona göre karar verilir. Ek olarak bunun gibi kavşaklarda bundan sonra ekstra dikkatli olun kavşağa hızlı girmeyin, suç...
  7. M

ABS siz motora ABS takılırmı

Teoride olur ama pratikte yapan görmedim. Nasıl olsa sonradan takılır denebilecek bir parça değil pek.
  8. M

Kaza analizi

Kim çarptıysa büyük oranda o suçlu diye biliyorum. Çarpışma tam kafa kafaya olmamıştır sonuçta biriniz birinize çarpmıştır. Ek olarak iki yoldan birinin önceliği varsa (ana yol) o yoldan gidene çarpan suçludur çünkü o yola girmeden oradan geçen araba olmadığından emin olunması lazım.
  9. M

motomax indirimi hakkinda

Kargo kodu oluşturdularsa büyük ihtimalle ürün paketlenmiş üzerine kodu eklenmiş şekilde firmaya bir kargo aracının gelip ürünü almasını bekliyordur. Birçok firmada yaşadım bu durumu resmi tatil falan değilse en geç ertesi gün araca yüklediler kargoları.
  10. M

Motorun çalınmasını önlemek için alınacak aksiyonlar

250NK gibi birkaç motor da bu konuda popüler sanırım. Motor normalde çok ucuz ama motor çok yaygın ve parçası çok zor bulunuyor, özellikle motoru değil üzerindeki TFT ekranı çok çaldıklarını duydum. Artık motor alırken bunlara bile bakacaksak vay halimize… 1749138612 Sigorta şirketi uğraştırmak...
  11. M

Hangi 250cc motor alınır?

Kredi kartında limit sorununuz yoksa yarısı kredi kartına 12 taksit de yapıyorlar aynı kampanya ile. En azından sorduğum bayi öyle demişti. Ben de bir süredir aynısının Naked hali sayılabilecek CB500 gibi bir motor almayı düşünüyordum, sonradan sürmeye iyice alışmak için 250cc uygun bir motor...
  12. M

Vade farksız olayı şuan saçma zaten. 12 taksite pos cihazları bildiğim kadarıyla %30 civarında komisyon alıyor kim neden bunu cebinden karşılasın? Aslında bence bu olay sadece “faiz yok” algısı için yapılan bir şey. Faizi dini sebeplerle reddeden var, veya direkt psikolojik olarak faiz varsa /...
  13. M

Motorun çalınmasını önlemek için alınacak aksiyonlar

Ucuz motorlara (ucuz dediğim ciddi şekilde yüksek CC / pahalı olmayan her model) pek hırsız dadandığını görmedim açıkçası, o yüzden bence sorun olmaz sadece caydırıcı amaçlı kilit kullanmak mantıklı olur. Ama çok zor olmazsa direkt işe motorla gitmek daha mantıklı gibi.
  14. M

Öneri için teşekkürler, markayı araştırmıştım aslında motorlarını ben de beğeniyorum da bulunduğum ilçede ne satıcısı ne bayisi var. Zaten Bajajı düşünmemin en önemli etkeni dibimde servisi olması ve o servise fena olmayan yorumlar yapılması.
  15. M

Motor ?

3 tane var bu arada, birinde de düzgün başlık var 😀 Sabah üçünü de ana sayfada görmüştüm konuların, ama konu hakkında bilgim yok o yüzden bir şey diyemiyorum.
  16. M

motomax indirimi hakkinda

MNG yi DHL satın aldı, bildiğim kadarıyla MNG şubeleri ve lojistiği de komple DHL oldu şuan. Bize de (İstanbul dışı) DHL getirdi kargoyu. Bilgi: https://www.dhlecommerce.com.tr/mng-kargo-simdi-dhlecommerce
  17. M

Bajaj bu sene Hindistan’da tüm serileri yeniledi, hepsine dijital gösterge koydu bazı serilerin başka ufak eklemeleri de var. Gördüğüm kadarıyla F250 de bu yeniliği almış dijital göstergeli halini süren insanlar var (ek olarak freni de geliştirmiş olabilirler bilgim yok) ama sene ortası üretimi...
  18. M

Bildiğim kadarıyla 2024 ile 2025 aynı, daha doğrusu bize gelen model aynı yoksa Hindistan’da gösterge ve dış görünüşü biraz değişti de bizde yok daha. Evet İstanbul’da ilan göremedim ama bence arasanız liste fiyatının altına satan vardır ya da Bursa gibi yakın illere bakarsınız. Ben de F250...
  19. M

Sarı sitede 150-155 bine bile var peşin olarak, ben sırf bildiğim bayi diye 162 bine de okeyim. Bölgende başka bayi varsa onlara da bakabilirsin. Bazı bayiler dediğin gibi yapıyor hatta benim fiyat aldığım bayi de 2 ay önce liste fiyatına veriyordu da sanırım satamayınca indirime gitmiş. Not...
  20. M

Baktığım bayide F250 den 5 bin daha pahalıydı ve önde camı yok o yüzden listeye almamıştım. 1749029997 Aynı servis Mondiale de baktığı için CF nin servisini az çok biliyorum bence kötü, işlerini özensiz yapıyorlar rodaj bakımında bir yağ değişimini bile zar zor yaptırıyorsun adamlara. Bajaja...

Yeni mesajlar