Arama sonuçlarınız

1. M

Honda cl250 vs Ktm duke 250

Şahsen CL250 ye o fiyatı vermem, 250 bin olacak diyorlardı o fiyata alınabilir gelmişti ama 310 bin çok yüksek. Duke güzel motor ama KTM nin geleceği biraz belirsiz parçası rahat bulunur mu bilmiyorum. 1750351148 O fiyata kim alacak acaba abartmasınlar, ben de MT25 bekliyorum şuan ama Hornet...
  2. M

Honda Klasikleri

Egzoz hariç 2025 model Honda CL250 nin aynısı gibi duruyor motor 😀
  3. M

Araba devri ile motosiklet arasındaki fark

Araç büyüdükçe tork lazım olduğundan devir düşüyor genelde, amaç daha çok verimliliği arttırmak sanırım. Bunlara bir örnek de ben eklersem otobüs, kamyon, tır gibi ağır vasıtalar da 1000-1500 devirde gidiyor. Mesela 1.0 bir araç 80-100 beygirken 1000cc motor 200 beygirlere varabilir ama tork...
  4. M

25-30k km scooter tecrübesi̇yle 500cc motordan başlangiç motoru olur mu?

O kadar tecrübeden sonra tek derdiniz vites olacağı için bence zorlamaz, trafiğe hakim olmuşsunuzdur. Ek olarak bütçe bir şekilde ayarlanabilirse 450 bin civarına NX500 de alınabilir en azından Japon olur.
  5. M

Scooter önerisine ihtiyacım var

Kışın sürme planım zaten vardı ama öncesinde yazın sürüp motora alışsam daha iyi olurdu tabi. Sağolun.
  6. M

Normalde SR3 aklıma yattı ama çinli almayın diyen çok kişi oldu. Sanırım yazı motorsuz geçirmeyi göze alıp bütçe ayarlanınca Japon alacağım.
  7. M

Sıfırları 300 bin, ikinci elde de satan yok. Ortası boş motorları pek sevmiyorum, 250cc bir modeli vardı o daha uygundu ama fiyatları çok yüksek. PCX ile nasıl uzun yol yapıyorlar anlamıyorum, ben 250cc ile bile çok rahat yol yapılmaz diye düşünüyorum şuan. Nmax 155 de çok iyi motor...
  8. M

SR3ü cidden beğendim, Voge de bildiğim kadarıyla çinliler arasında iyi bir marka. Normalde servis kalitesi düşük ve bana en yakın servisi bile baya uzak diye o markayı tercih etme taraftarı değilim ama bu motoru tercih edebilirim arka çantasının olması da güzel.
  9. M

Sehayı düşündüm de yorumlarda genel olarak aşırı dandik motor diyorlar o yüzden bilemedim. Rz250 de güçlü motor ama boyut olarak 125cc gibi baya ufak sele altı alanı vs de yok pek.
  10. M

Bölgemde ikinci el piyasası diye bir şey yok, zaten Japonda 10-20 ilan anca var onlar da 2020 model 20 binde Xmax/Forza motora 250 bin istiyor. O yüzden sıfır bakıyorum mecbur.
  11. M

Motor için 150-200 bin civarı bir bütçem var. Sıfır bir motor almak istiyorum normalde Pulsar F250 alacaktım ancak ehliyetim sorun çıkardığı için Scooter almam lazım. Normalde güzel Scooter denince aklıma Xmax geliyor ama fiyatı 400 bini aşmış durumda, uygun fiyatlı ancak üzmeyecek kalitede bir...
  12. M

Vitesli sürmeyi nasıl pekiştirebilirim

Ehliyet, yaş, ekipman yetiyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum. Ama motora bir zarar gelirse masrafından siz sorumlusunuz tabi, o yüzden zarar verme ihtimalim yüksek diyorsanız bence yapmayın.
  13. M

MT 25 e MT125 plakası takmak

Amaç yetersiz ehliyetle motor sürmekse polis çevirmede önce plakaya bakmaz ki direkt motora bakar. Üstüne bir de plakayı sorgulayım derse motorların farklı olduğunu da görür çifte ceza yazar, zaten motoru da bağlarlar onu dememe gerek yok sanırım.
  14. M

250-350CC Maxi scooter önerisi

Marka olarak kymco ve SYM Japonlardan sonra en iyi Scooter üreticileri sayılır, onların modellerine bakılabilir Japon modeller (Xmax Forza) o bütçede çok yüksek km veya eski model olur sanırım.
  15. M

Başlangıç Motoru Önerisi

Viteslide en uygunu driftl sanırım, hem cc yükselteyim dendiğinde piyasası var satılır hem o segmentte iyi bir motor frenleri de segmentindeki motorların aksine güzel. Scooter ile devam edilecekse 125cc segmentinde birsürü seçenek var, çok uyguna basit bir şey de alabilirsiniz 100 bin bandına...
  16. M

Bime gelecek olan interkom

2-3 motorla yol yaparken interkom kullanmak yerine herhangi başka bir yolla iletişim kurmaya çalışmak daha tehlikeli olmaz mı?
  17. M

Ben bunları 20 bin lira falan sanıyordum Çin malı olanları birkaç bin liraya varmış. Olabilir mantıklı geldi, o zaman şimdilik kamerasız iş görür bir interkom alırım sonrasında uzun yol yapmaya başlayacağım zaman bu tarz bir şey alırım.
  18. M

Ben de interkom almayı düşünüyordum da acaba kameralı alsak kullanışlı olur mu? İçerik üretme planım yok sadece sürüşleri kayıt altına almak iyi mi olur diye düşündüm.
  19. M

Piyasası olmayan motosikleti ikinci el olarak almak?

Altınların güncel değeri yaklaşık 160 bin, SYM nin aynı segment sıfır Scooterleri ortalama 150 bin liraya satılıyor. Şuana kadar para altında kalsa da şimdi motor alınsa değişen çok bir şey olmazmış bence. 4 yıl kullanıp 33 bin kilometre yapılan bir motor için de değer kaybı önemsenmez bence...
  20. M

Piyasası olmayan motosikleti ikinci el olarak almak?

Japon hem en kötü ihtimalle bile aldığın fiyata satılıyor, hem daha hızlı alıcı bulunuyor. Bu açıdan çokça öneriliyor. Şöyle denebilir sanırım, aradaki fiyat farkı verilebiliyorsa Japon ekonomik olarak daha mantıklı ama bütçe Japon’a yetmiyorsa diğer seçenekler de kullanıcı için mantıklı. Çünkü...

Yeni mesajlar