Arama sonuçlarınız

1. Burak Kara

170 boy Honda CBR650R kullanabilirmi

dostum senin kullanman biraz istisnai bir örnek. bi videonda durduğun yerde boyun kısa oldugundan dustuğunu gordum. boy onemli. ben olsam gaz vermem
  2. Burak Kara

Komşunun biri 130 bine dominar 250 almış

20 dk izledim, sırf nsx oldugu için :) anlamam ama 230.000 km çok mu ? ferrrari, 911 ler falan boyle kmleri goremiyor mu yoksa kullanmıyorlar mı ? ne guzel adam almış ve kullanmış.
  3. Burak Kara

Svartpilen 401 vs CB250R

kardes sana sempatim var. gercekten ktm servis motorları ürütmesiyle meshur. hersey beygir değil. sv650 alsacak duruma gelene kadar cb250 ile takıl derim. satarken rahat satarsın, az zarar edersin.
  4. Burak Kara

Motosikletlilerin, kendi güvenlikleri için hız sınırını aşmaları etik midir?

forumun bu yeni halinde bloklan alıntılansa bile gozukmuyor maalesf. ama beni blokkamıyor, beni seviyor, senden nefret ediyor hahayatttt :d @killingroad, punctum beni haklı buldu bırak şu amatoru devlet demeye devam etsin dedi. bilgine.. act ise yorum yapmadı, kırmak istemedi seni bence
  5. Burak Kara

Svartpilen 401 vs CB250R

svartplen 401 kullanıcı yorımlarına bir baltımm off offg. motor ayakta zor duruyor. cb şiimdiden hayırlı olsun. yok ben evden servise servisten eve gitmeyi seviyorum diyosan(ktm servisi bakıyodur herhalde) svart hayırlı olsun.
  6. Burak Kara

adamlar her masada var. ne motor be! niki bunların deniz mototları da olumsuzluguyle mi meshur ?
  7. Burak Kara

Kaza yapsanız burda başlık açar mıydınız ?

agaha ulen f54 africa twin kullanıp dag bayır gezen adamsın utanmıyon mu dio ile tarlaya ucmaya :d
  8. Burak Kara

yuhh yaa. tam 17 ay once 108.000 tl ye cb125f aldım. cok pis kazık yedik ama neysski motor iyi cıktı. bu honda nasıl bedavaya motor verebiliyor hayret ya. sym parasına pcx @Nikkfurie gör gör.. ahh ahh dinlemiyon hiç hondan olabilirdiii dsfsfs 1753129158 kol gibi kazık yemişin. ben de...
  9. Burak Kara

şimdi oyle değil. ben burda millete amator mamator diyorum, doğru kullanın şunu , yine mı kaza yaptın lan diyerek cok takıldığım oldu. tefe koyarlar benı. yin aynı sekilde killingroad virajı alamadım ucmakdere de uctum diyemez. okan sinan buraya gelip bileğimi kırdım lanet olsun diyerek...
  10. Burak Kara

. agaca bakarsan agaca gidersin. sana ileri sürüş eğitimi oneriyorum ddsgsa şaka bi yana kamyomcu lutfen dikkat. ama diyelim agaca vurdun motorun on taraf hasar aldı. gelip burda anlatmazdın di mi ? ben utanırım lan gaz acıldı agaca vurdum bileğim zedelendi motor uf oldu falan demeye.
  11. Burak Kara

:d olm kiling bir seferde yanılmışım pardon haklısın de lan. amma uzatıyosun vıfı vıdı. ya ben aslında onceden sana uyuz oluyodum ama şimdi o kadar itici gelmiyon yav. seni eğlendirip guldurebildiysem ne mutlu bana. neyse,yav ama kabul et marjinalsin :d şimdi izninle bilgisine tamamen...
  12. Burak Kara

yeminle yazdığını iki cumleden sonrasını bıraktım. sen adam olmazsın marjinal :d
  13. Burak Kara

Ülkemizde Kıdemli Motorcular Neden Hep Adventure Makinaya Biniyor ?

noldu lan devletci bana sertleşmeye basladın yine sfsgfjf "Yani vakti zamanında alınganlık gösterilen cümleme geri dönüyorum. Motordan anlamayan adamın motoru GS'tir. " yazmışın.. bu cumlemden "motordan anlayan adam gs e binmez" demek mi oluyor, ahh turkçe ahh kenan evren diye zırvala dur...
  14. Burak Kara

marjinal dostum, o eyaletlere abd catısı altında toplanmadan once devlet diyebilirdik. ama tek bir devlet altında birleştiklerinde devletin devlet olmasını sağlayan niteliklerinden bazılarını kaybettiler.o yuzden eyalet diyoruz. ama boşver sen devlet demeye devam et, farklı oluyosun bir...
  15. Burak Kara

doğru, faydası yok aslında. yani killingin kaliforniya orneği vermesine karşı cıkılması bence de gereksiz. ama yani bizim dilimizde buna karşılık gelen sozcuk eyalet yavv. kasmaya, yırtınmaya gerek yok bence. -ooo cyan abd de iş bulmuşun hangi devletin de ? demiyoruz,... hangi...
  16. Burak Kara

ben global konusuyorum ACT. 1300GS motordan anlamayan adamların birinci tercihi denirken yerel konusmuyoruz çunku. Africa mı ? 105 hp nedir ya ? 165 hp varken.Amatoru eğlendirir. 1753098850 ulen kamyoncu sen once africa twin yazmayı öğren.Tween yazmış ya.yok twingo
  17. Burak Kara

şaka maka iş yine motordan anlayan adam GS e binmez e doğru gitti.Çok iyi :d Büyük adv: Motordan anlayan : KTM 1290/1390 ADV Anlamayan : 1300GS SS: Motordan anlayan : Aprilia RSV4 1100 Anlamayan: S1000RR Orta şeker ADV: Motordan anlayan: Tuareg 660 / DesertX Anlamayan:Tenere Sıuper...
  18. Burak Kara

Kaza yaptım

puahahahahaa
  19. Burak Kara

bu ne amatorluktur selami ya sdasdas kardesim bilmiyosanız kullanmayın şu aleti atık hahaha
  20. Burak Kara

doğru cevap verin olm, erkek olun erkekkkk. ben açmam, burdaki 10 kişiden en az 6 sı da açmaz diye düşünüyorum. neden mi ? imaj.. tabikiiiiii. mesela gectiğimiz pazar gunu hafif bişeyler yaşandı ama imajım korunmalı safsgsgdbb

Yeni mesajlar