Arama sonuçlarınız

1. Burak Kara

Vergiler düşünüldüğünde en mantıklı motosiklet markaları?

bence biraz daha dusuk fiyata MT09/Z900 cok zekice. istediğin kadar km yap hiçbişey olmaz. S1000R alacaksın ama 180 hp lik motor gundelik kullanıma gelmez.cok yakar/servis kol gibi. az kullanacaksın,guneşli havalarda falan.yılda 3000 km yapacaksın.ama servis yine gecirecektir affetmez. 5 yıl...
  2. Burak Kara

bu konuda en iyi avrupalılar. zeki insanlar ve tercihlerini ilgiyle izliyorum.elit insanlar, her bakımdan ☺️ benim arkdas napıyo acaba, KTM batınca morali bozulmustur kesin.
  3. Burak Kara

ajshaha abartma ya vstrom alan insanın bası yanar mı ? ölümsüz zaten. ktm890/790 ovseler ok derdim. gerci sana bişey diyim mi ? motoru patlssa bile insan hata yaptık demez. benim amerikalı bir arkadasım vardı 1000 km 1290 super duke un motor komple havaya uctu. pişman mısın aldığına...
  4. Burak Kara

ohooo olmuyor cyan. siz mt09sp alan adama salak aptal diyip ondan sonra ben cogunluk tercihine bakmıyorum diyerek ortadan sıyrılamazsınız yok oyle :) "gtü yemiyodur" senden cıkmış değil de adeta sampsonte falan yazmış gibi dfgdsgf, yakışmadı pek. 2016 yılında AT yerine mesela Tiger 1200, BMW...
  5. Burak Kara

Bir senkron ayarı uğruna ya Rab, ne güneşler batıyor

puahahhaah çok sert bir şaka fsdgzd
  6. Burak Kara

valla arkadaslar işletme gideri konusunda yazdıklarınıza katılmıyorum. Ben mt 09 sp alsam yeminle işe gidip gelirim hatta o işi en zevkli hale getiten alet o olabilir. Yani 10 sene 150.000 KM neden kullanılmasın ki ? siz işletme giderleri konusunu cok basite alıyorsunuz bence...
  7. Burak Kara

sevgili cyan, chatgpt ye, 10 yıl 150.000 km boyunca bu iki motorun işletme gideri farkı ne olur dedim. "İngiltere’de BMW S1000R’yi 10 yıl, 150.000 km boyunca kullanmak, Yamaha MT‑09’a kıyasla yaklaşık 23.000–25.000 USD daha maliyetli olacaktır." bence durum tr de cok farklı olmaxz...
  8. Burak Kara

yaa ilgiltere de s 1000r 13700 pound yamaha mt 09 sp 11.800 pound 1900 pound = 104.000 tl 40.000 tl fazladan fiyat vermişler. şunu diyim size, tüm avrupa satış rakamlarına hakim biri olarak mt 09 s1000r karşılaştırılamaz bile.. mt09 u adam gundelik kullanır yaaa. maslak-besiktas gidip...
  9. Burak Kara

aksesuar nedir cyan ya kabul et işte ezdin mis gibi tenereyi :d
  10. Burak Kara

Aprilia Tuono V4 hayırlı olsun

ne kadar safım ya..
  11. Burak Kara

https://shbd.io/s/xhWU9EsY ben anlamadım bu işi cidden. bedava! 2025 model sıfır 700 2024 model sıfır 650 iken henuz 1000 km de bu motor nasıl boyle ucuz olur ? insan pszarlık bile etmez. ayıp olur rengi de en asil renk olan gri hee
  12. Burak Kara

Ülkemizde Kıdemli Motorcular Neden Hep Adventure Makinaya Biniyor ?

adv ciler motosiklet camiasın en elit insanları oldugunu(ciddiyim) ispatlarıyla yazarım da hiç hevesim yok. en terorist kesim rks cfmoto kullanlar diyebilirim. alınma gucenme olmasın. gozlemim bu.
  13. Burak Kara

pardon ya TUAREG 660 RALLY ye bakmışım ben. 729.000 doğru rakam bu şu demek oluyor; tenere alınmaz. tuareg de alınmaz. vstrom bakılır afsgahd 1753280985 şimdi @Cyan bana gülüyor ama ne dedi kendisi ? tenere nin ustun oldugu tek bir nokta yok dedi. yavv bunlar yurtdışınds aynı...
  14. Burak Kara

yook ya cyan ın verdiği bilgi nerden cıktı bilmiyorum. 2025 tenere 821.000 2025 tuareg 843.000 ingiltere de 25.000 tl pahalı tuareg ortada kazıklık bir durum yok gibi. haa diyelim tenere 900.000 oldu. tuareg 800.000 e indi. yine avrupalı insanlar tenere alır. teneree bu ya.. lutfen...
  15. Burak Kara

tenere 700 yerine tuareg valla alınmax ya. şimdi bize kitle falan diyosun da illla avrupa satışlarını mı verelim yine ;) 15 katı :)
  16. Burak Kara

Bir senkron ayarı uğruna ya Rab, ne güneşler batıyor

japon motor için servis kitapçığına gerek var mı ? 9 yıldır bir kere subap ayarı yapıldı, serviste vardı gosterdiler kitabı :) ölümsüz diye japon alıyoruz kamyoncu. gereksiz bence ya.
  17. Burak Kara

Suzuki gsx de tanımsız kesin cok ucuza almıştır.2023 modeller bedevaya gitti valla. Gerci ikisinin de ozel musteri oldugunu dusunuyorum :) mt09 1 milyon Forza 750 920.000. vay be.. cok ucuz. neyse...kıpraşanlar dusunsun.. benlik bir durum zaten yoktu.
  18. Burak Kara

yeminle bedava
  19. Burak Kara

kamyomcu, kırklarelinde birtat diye bir yer kafayı yersin. oyle guzel koftesi var. tommy goturmustu beni ilk kez. bende dışarda kofte yemem normalde,ama sunu diyim sana temiz bir yer..oyle dusunuyorum.yani pis yer kendini belli ediyor. burası oyle değil. istambul a geldiğimde seni...
  20. Burak Kara

olm vespa tercihini eleştirdim amac heryere girmekse vespa dan iyi dedik. ne lan oyle cbf in her yerine koruma demiri takmışın. amator musun kardesim ufacık motor zaten... şu hale bak yazık. motorumda koruma demiri yok :cool:

Yeni mesajlar