Arama sonuçlarınız

1. Burak Kara

Vergiler düşünüldüğünde en mantıklı motosiklet markaları?

tabii :) ama yine de verecekleri cevaplar ilgini cekmiyor mu ? - neden premium ve kaliteli avrupalı yerine japon alıyosunuz, paranızda var ustelik avrupalısınız yani,2/3 bin usd sizin için problem olmasa gerek ? olası cevaplar; "Dostum, japon kalitesiz mi tam olarak ne demek istiyosun biraz...
  2. Burak Kara

seneye 250 likleri 20 binden almaya hazırmısınız?

Punctum bu , birim paracı olacak değil ya :)
  3. Burak Kara

ya bilmiyorum belki de korlas bahane.. ama tiger 800 den africa ya gectiğimde o bahsedilen avrupa kalitesini ben hiç aramadım yavv. aksine bir rahatladım bir rahatladım sorma.kuş kadar hafifledim, kafa tamamen rahatladı. Kimisi için de bunun tam tersidir haa. Honda ya bir geçer, servise bir...
  4. Burak Kara

valla hocam durust olacam tamamen, ben hiç ahh keşkem dukatim,ktm 1290 ım olsaydı demedim.Yani zorunluluktan japon motora binmiyorum,gayet memnun ve mutluyum. Tabi senin dediğin gibi insanlar da vardır. Ben de onlara istedikleri motoru almasını tavsiye ederim.Motor eline yapışacak değil ya...
  5. Burak Kara

seneye 250 likleri 20 binden almaya hazırmısınız?

Yine tayyibe mi vereceksiniz sorusuna dayılar başka adam mıııı var diyor ya,, ben de başka motor mu var yaaa diyorum, napsın bu adamlar :) ayrica lellebi gibi binlik alınıyor GSX, tuono v4 ler falan. Millette para var,kriz miriz yok :D
  6. Burak Kara

Crf 250 rally,karter bloğu üzerinde çatlak

@Nikkfurie :) benim africa da da buna benzer bir cizik var. ben bu işlerden anlamam ama blok üretilirken oluşan doğal bir cizik diye dusunmekteyim.
  7. Burak Kara

motordan anlamayan adam şaftlı motor kullanır. çok net. haaa bu demek değildir tabi motordan anlayan adam saftlı motor kullanmaz., nüansa dikkat lutfen :d
  8. Burak Kara

:d 1:37 de gorunen zımbırtı.tiger da aynı sekilde. bmw ye bakmıyorum,:)
  9. Burak Kara

abi valla senden gormedim :) aklın yolu bir tabi.. hele honda.. neden honda diyorum bir anımı anlatayım hemen. 5 ay önce sanırım lastikleri değiştirmeye gitmiştim(@Alpbatur bilir perişan haldeki 1300 gs li karşılaştğım zaman) aynı yerde zincir dişliyi de değiştirdik. abi adam...
  10. Burak Kara

Aprilia Tuono V4 hayırlı olsun

büyük yemin ettim. yoksa kesinlikle çok üzerdim bak, çok şanslısın.
  11. Burak Kara

doğru diyosun tabi, ama yatırım yapacak yer bulamadığımdan zirvelerde olsak da tutuyorum mecbur. senin kulağın deliktir. resesyon , savas, cıkacak gibi olursa haberimiz olsun :)
  12. Burak Kara

Kaza yapsanız burda başlık açar mıydınız ?

bileğini kırsa baslık acar mı diye oylesine yazmıştım, bilgim falan yoktu. tesadufe bak, nasıl oldu merak ettim ama.
  13. Burak Kara

niki için iyi surucu diyolar., doğrudur.
  14. Burak Kara

asfaltta sansım yoktur ama toprakta herkesi tokat manyağı yaparım. oyle dusunuyorum. ön arka tekerlek kayıyor yine toparlıyorum. ama kimseyle yarısmam. bir kere yarısayım dedim gs li bir arkadas beni gececek diye nerdeyse patlıyodu. üstün Unicam® teknolojili motorum gs mi dinler. neyse, o...
  15. Burak Kara

olur tabi abi neden olmasın. bu avrupacılar mt09sp yi soyledi diye ordan gittim :)
  16. Burak Kara

yıllar once korlas maceramı anlattığım baslığı bulamadım., herseyi silmişler :) google ın korlas yorumları super ama eğlendim bayağa. 6 ay önce : "Ducati Monster 937 motosikletimin yıllık bakımı geldi, korlas ile iletişime geçtim bana astronomik bir rakam söylediler. Bende yağ ve yağ...
  17. Burak Kara

yaaaaa, neyse :) bemim nasdaq/s&p de hisselerim sov yapıyor.. parayı bulunca bir de honda cl 250 cekecem. cok kral alet. tarz üstelik.
  18. Burak Kara

100-150 bin alan bir beyaz yaka Mt09 u nasıl yurutuyorsa bmw yi de canını sıkmadan yurutur diyosun. Alet süs niyetine alınmadıysa bence bmw zorlar, canını sıkar. 180 hp 4 slimdir bir bmw Alp, yapma yavv.Biz o eski halıya para sacacak adamlardan bahsetmiyoruz.100-150 bin alanı bmw cok net...
  19. Burak Kara

aslında Cyan motor hobidir işine kızardı şimdi hobi olarak mı gormeye başladı bilmiyorum. konu nerden çıktı S1000R vs Mt09 SP nerdeyse aynı fiyat abiiden cıktı değil mi ? bende bunların giderleri birbirinden cok farklı oldugunu, motorunu süs olarak kullanmayan birinin M09SP tercih etmesinin...
  20. Burak Kara

bu konuda cok yanılıyosun. Benim elimde kalma nedenini biliyosun aslında.Motor benim gozumde daha cok para etmeli. Forza 250 fiyatına vermek benim ağrıma gidiyor.ama piyasa da bu yani..kitlenme nedeni bu. Ama seni dinledim diyelim kol bacak kesmeye karar verdim 10 yıllık 145.000km de motorumu...

Yeni mesajlar