Arama sonuçlarınız

1. Burak Kara

Moto guzzi alanların ortak sorunları:((((

kamyoncu askeri ücret falan da yazıyor. ama bunu bilerek yapıyor. ilginc bir kişi. ama senınki harbiden gay olmalı sanki :)
  2. Burak Kara

Suzi yeni gsx r1000r tanıtı

https://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/2025/july/suzuki-gsx-r1000r/ yine cok kotu olmus.. su ekrana bak sdsfdhf şaka şaka guzel olmus. ss merakım ve yeteneğim olsa alacağım ss bu olurdu. ölümsüz motor bir kere., tipi de super. daha ne olsun...
  3. Burak Kara

guzzi kime gider; - kapalı garajı olan, (dışarda üşür bu motor) - aylık geliri 200k ve ustu olan, - yılda 4000 km yi kesinlikle gecmeyen, - tarz ve farklı olmaya özenen, - ofis içinde guneş gozluğu ile dolaşan, - ufacık sorunlarda bile depresyona girmeyen rahat biriyseniz bu durumda...
  4. Burak Kara

CFMOTO 250SR 5800KM' de blok dağıttı Tüketici Mahkemesi konusunda bilgilendirebilecek var mı

bence daha iyisi japon almak. servise bile goturmuyorum.
  5. Burak Kara

GS1200 sesli çalışma

sorunu siz mi yoksa goturdugunuz usta/servis mi cozdu ? siz cozduyseniz helal valla.
  6. Burak Kara

@kamyoncumemo , rica etsem alp i de linkedine ekler misin ? bmw 1600 gtl si var, elit ve cok iyi bir insan.
  7. Burak Kara

İkinci el piyasası

@Cyan, nolduuuuu. bi de africa elinde kaldı diyodun. bak kimse satamıyor dafdhf
  8. Burak Kara

ya ozelden linkedin yazar mısın ? boyle bir insanla bağlantım olması cok super olacak. sonucta arkadasız yani, hayır demezsin umarım 1753856571 arkadaslar ben şok içindeyim.. kamyoncu beni linkedine ekledi. size sadece sunu diyim, şirketi 50-100 milyon dolar vardır. inanılmaz bir...
  9. Burak Kara

eee herhalde suzuki ye binecek değiller. yav cok guzel bir biilgi bu.nerden haberin oluyo bunlardan..heer yerde bağlantıların var memo.
  10. Burak Kara

Yeni Motorum Honda CB750 Hornet

@LynXMaSTeR , doğru soyle hayatının sokunu yasadın di mi ? gdgdhdhd sana 390-410 arasına in demiştim. bak ne oldu şimdi.
  11. Burak Kara

şaka maka insanlar cok guzel hareletler yapıyor bu aralar. bedavaya 2023 gsx, tuono v4 . şimdi de 480 e satılan hornetler. son fırsatlar..
  12. Burak Kara

ya bu honda ne yapıyor ne ediyor motorlarını satıyor. japon a ekstra vergi bile durduramıyor adamları. halkın motorcusu yeminle.
  13. Burak Kara

vay canına... 480 bin mi ? bu ne ya.. demek ki liste fiyatı yalan dolan. valla cok ucuz.. en mantıklı tercih olmus gibii.
  14. Burak Kara

hayırlı olsunn. fiyat paylasabilirseniz onu alacağına keşke sunu alsaydın tarzı yorumlar yapalım boyle cok sıkıcı oluyor
  15. Burak Kara

ne bilim, goz kırpmışın sonunda. insan alınıyor :)
  16. Burak Kara

2023 Suzuki V-Strom DL650 (Fotoğraf Galerisi)

ahaha bende aynı :d schaff ı izleyip gaza geldim bir iki kere denedim baktım motorun anasını belliyorum bıraktım :) gereksix zaten ya, killing yapsın bu işleri fagdhsd
  17. Burak Kara

bu suzuki manyak ya. bugun motorroad da gordum suzuki k5 blogu 2005 yılında cıkarmış ve galiba bugune kadar ellememiş. neymiş cok iyimişte ondan ellememiş.. bırakın yaaa. yav sen kendini geliştiremiyosun suzukiiiii.
  18. Burak Kara

ya sen revv match dedikleri seyi yapıyon mu ? benim kullanım seklimde gerek kalmıyor ama sende durum ne merak ettim şimdi.
  19. Burak Kara

aynalardan sese odaklanamıyorum cyan puhahagsga
  20. Burak Kara

İkinci el piyasası

arkadaslar son durum nedir ? harbiden bitik mi ? ya bizim arkadas cillop gibi horneti satamıyor. cok ilginc. duruma göre ilana koycam motorumu da, o bakımdannnn.

Yeni mesajlar