Arama sonuçlarınız

1. Burak Kara

Moto guzzi alanların ortak sorunları:((((

ya şurda tartışmaya korktuğum tek bir adam var o da punctum. Killingroad bile durumu cok hızlı kavrayıp blokladı adamı.Uğraşılacak gibi değil cunku dfdfdadfaf fbence yapay zeka dan destek alıyor.evet
  2. Burak Kara

Yeni Motorum Honda CB750 Hornet

adamlar yapıyor abii. beyaz da bence en yakışan rengi. sıfır motor almak gercekten guzel bir duygu :) kasko yaptıracak mısın ?
  3. Burak Kara

Suzi yeni gsx r1000r tanıtı

ya sen gecen gunlerde de 8s tt alıyodun, hem de iki tane. bu kadar para kazanıyon mu sen ya ? bir gün buluşursak kofteleri ısmarlarsın di mi.? tabiiii dersin diye şimdiden soyleyim, tommy de bilir hatta ben iki porsiyon yiyorum kofte. beleş diye iki porsiyon yedi deme sonra
  4. Burak Kara

Zincir Temizliği Hk. Yardıma İhtiyacım Var

bunların alayı troll hiçbirinin gercek olduguna inanmıyorum. mesela balata spreyi sıkayım mı diyor, sırf millet dur yapma demesi için diyor bunu. ya da ben kafayı yiyorum artık bilmiyorum
  5. Burak Kara

sym joyride 300 aldim:)

ot işleri onemli :) ha ot olmasa da kımıldamazdım yalan yok :d bu sıcakta sürenin kafa kırıktır bence sdhfj
  6. Burak Kara

kanyaş otu gorup gorebileceğiniz en o. çocugu ottur. bilen bilir :d
  7. Burak Kara

tam da bu sıcaklarda gezen amator motorcular baslığı acacaktım :d benim imkansız. butun tarlayı kanyaş otu kapladı yara yedik afedersiniz. iş cıkışı ot ilacı atmaya gidiyorum.. tarımcılık cok zor azizim :d not: ben neden alındıysam bu mesaja. ilginc
  8. Burak Kara

Zincir Temizliği Hk. Yardıma İhtiyacım Var

bypass mı ? selami senin yaş kaç yav ? ahhh biontechh ahhh herkes kalbine iyi baksın. aşılar mahvetti milleti. @killingroad aşı olduyssn sen de dikkat et.dsfdgfh
  9. Burak Kara

CFMOTO 250SR 5800KM' de blok dağıttı Tüketici Mahkemesi konusunda bilgilendirebilecek var mı

bu ne sym aşkı yaaa. sym aşşa sym yukarı. sym nin reklam yuzu oldun valla. biz seni bmw ci niki olarak bilirdik halbuki..bundan sonra lakabın sym ci niki.
  10. Burak Kara

agusta mııı dukati mi ? bence agusta.. lewis hamilton agustaya biniyor cunku. herkes haddini bilecek: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQOoT2rPfV1IdjE9W2cWsdhqEOXvTOD2HhfRZ0SdzOkTjeyvKshmXToi8w&s=10 not: bu lewis de iyice feminen bir tip oldu o nasıl canta yaa
  11. Burak Kara

işin ilginc yani bu adamlar 2024 gsx s1000 de gayet guzel ekran yapmışlardı. neden koymamışlar acaba.. 1753965272 sarı 800 de / sarı gsx-r1000r / sarı hayabusa milyon dolarlık şirketi var hala motor satıyor. fena mı olur şu sarı takım
  12. Burak Kara

CFMOTO 250SR 5800KM' de blok dağıttı Tüketici Mahkemesi konusunda bilgilendirebilecek var mı

ekranda 156 GPS te 128. CF moto bu,fazla takılmayın buna
  13. Burak Kara

motosiklet adı üstünde buyuk olcude motordan oluşan bir taşıttır. en kaliteli motorlarda japonlardan çıkıyor.bu tüm dunyanın kabul ettiği bir gerçek.tartışmaya kapalı bir konu Japon > BMW >Moto Guzzi(gülüşmeler) >.. diye devam eder.
  14. Burak Kara

bu nasıl bir sıralama ya asla kabul etmiyorum..
  15. Burak Kara

biraz motora odaklan yaaa. senin KTM süper ekran koyuyor da noluyor.10000 km gelmeden perttttt. Suzuki nin bu K5 blogu cok efsane cok bambaşkaymışş bilenler bilir(ben bilmiyorum)
  16. Burak Kara

@burak r25 in bunları not ettiğine eminim.
  17. Burak Kara

buradakileri şakayla karışık kaç defa uyardım aslında punctum la munakasa yaparsanız kazanamazsınız diye., ama dinlemiyorlar.. al işte mutlu musunuz şimdi :d
  18. Burak Kara

egzoz a laf soyluyosunuz ama eskisi cok mu guzeldi. ? https://static0.topspeedimages.com/wordpress/wp-content/uploads/jpg/201912/2020-suzuki-gsx-r1000-10.jpg https://www.suzuki.co.nz/images/assets/650000/11 bu ikisinden daha şık oldugunu dusunuyorum.
  19. Burak Kara

CFMoto cu @Nikkfurie gör gör.. CB125F yerine CFmoto 250 alırım, misi gibi abs si olur, arka fren disk olur diyodun bak noldu şimdi ? asdafdgfs Yine haklı cıktım gordungun gibi. Honda ve yamaha aziziimm gerisi boşşş. Kabul edin artık bunu yaa.
  20. Burak Kara

evet, fena adam değil. cok ciddiye alma forumu.

Yeni mesajlar