Arama sonuçlarınız

1. K

Sharp test güvenli mi? LS2 Challenger F vs Scorpion 491

Ben şu an aktif motor kullanan biri değilim ama çok araştırıyorum. Şöyle özetleyeyim: Kabukta karbon, fiberglass, kompozit olarak geçen kasklar, bu dünyada en sağlam kaslar olarak bilinir. Kask bağlama sistemi de "double d" tavsiye edilir. Bunun dışında dediğim gibi ayırt etmek için tecrübeye...
  2. K

Sharp test güvenli mi? LS2 Challenger F vs Scorpion 491

Olayın en kaba ve ekşi tarafından gireceğim ama kabak gibi ortada güvenlik istiyorsan biraz detay kovalamalısın. İlla kanıt istiyorsak belge yetersiz. Bu durumda tek referans, kazalar. Yüksek hızda kaza yapanların kafalarındaki kaska bakmak lazım.
  3. K

Kışın motor kullanmak - üşümemek - aksesuarlar

Hiç giyim alışverişi seven bir adam değilim ama motor ekipmanlarını asla online almam. Sana da tavsiye ederim. Çok illet bir şey bu alışveriş ama gidip denemekte fayda var.
  4. K

Bilmiyorum aga bu eldiven işi biraz uğraştıracak galiba... Bir kere eldiven tecrübe ettim, kışlık eldiven değil sanki elimde karakovan taşıyormuş gibi hissettim. Bir kraliçe iki işçi koy, ömür boyu rahat yaşa! Standart kışlıklar hep böyleyse yandık.
  5. K

Adama bak! Myth busters mıyım, ben kobay mıyım la!😜Bu kış bekleme beni, ehliyetti, eğitimdi motordu, ekipmandı derken benim girişim baharı bulur. Yazlık eldivenin içine ince eldiven uydur, kışlık pantolon al, sonucu bildir. Huadi bakiim!🤣🤣🤣
  6. K

Denenmeli.😄 Bu polarlı malzemenin korumaları yoksa ben giymem. Onun yerine içlik artı kışlık, korumalı pantolon atarım çünkü tek kat kalın giymek yerine kat kat giyinmek daha bilimsel. Katlar arasında sıcak hava sirkülasyonu olmalı ki hipotermi temez mi diye bir sorunsalın olmasın. 😜🤣🤣🤣 Eldiven...
  7. K

Fiyat performans 125 cc scooter tavsiyeleri 2025

Çinli alınmaz diyemeyiz ama çinli aldığında onun yürütme tarzını iyi bilmek gerekiyor. Ben daha yeniyim. İlk imkanda japona kaçasım var zaten😀 1738777241 Kullanıcılar herodan çok memnun. Suzukiye laf yok japon bir kere, kymcoya gideceksem hero alırım çünkü hero'da zibilyon tane kullanıcı...
  8. K

Benim plana çok benziyor. Alt İçlik, kar sonrası beyaz örtülü istanbul gecesinde yürürken işe yarıyor. Fakat ayağım iki ince çorapla da üşüyor. Kış için planım şu: ayağa bir ince bir yünlü çorap,😄alt içlik ve pantolon, atlet, üst içlik, kazak, yazlık mont, kaban. Kaban hareket kısıtlamasın diye...
  9. K

Soğuk havada motor sürme

Genelde içeriklerde motorcuların bu markayı değiştirdiğini anlas tavsiye ettiğini görüyoruz. Hiç riske girme toplu taşıma kullan. En kısa zamanda da lastikleri değiştir.
  10. K

Teşekkürler. Burada fiddle, adress ilgimi çekiyor. Kendimce de dash 125 i eklerim. Yazılanlar sayesinde kafamda netleşen makineler bu şekilde. (Ha bu arada bu tercihlerim, makineyi kuruyana kadar kullanmak üzere geçerli.Az binip satarım diyenler bunlara yanaşmasın, bana küfrederler sonra! ☺)...
  11. K

İkinci el motosiklet alacaklara tavsiyeler 2025

Merhabalar! Durumlar beni bir güzel ikinci el motor almaya itiyordu. Hem ziyaret hem ticaret için ikinci el 125 cc bir scooter alasım var. Tam da bu noktada yeni üye olduğum ve feci yardım aldığım bu foruma yine başvurmak istiyorum. İkinci el motor alırken nelere dikkat etmeli, bu 6001 km olayı...
  12. K

. Buna millet alıştı, çin mallarının garantisinden kimse bir şey beklemiyor zaten hint mallarında da rutin bakımda motoru bozan servislerden şikayet ediliyor. Ha japonlarda servis şikayeti yok mu o da var. Şans işi bu işler malesef. O yüzden elinin altında gözüne kestirdiğin bir usta illa ki...
  13. K

Ne yalan söyleyeyim çekiniyorum. Demin ona yarıldım zaten. İkinci el dash alayım dedim, adam not kısmına, adınıza tescillenecek yazmış.🤣🤣🤣 Arayışa devam😃 (Yeri gelmişken benim gibilere de not olsun. İkinci el motorda adınıza tescillenecek diye belirtmişse, motor tescil bekliyor, satışa koyan...
  14. K

Teori olarak ben de bu yazdıklarınızı öğrendim. Bu kadar açık yazamıyorum çünkü pratikteki motor tecrübem bir bahçede çember çizmekten ibaret. Söylemek istediğim aynen buydu😄 Şimdi biri bana sarı siteden veya herhangi bir yerden motor bulsun. Genel bilgiler hoş ama konjonktür itibarı ile ortada...
  15. K

Abiler abisi bunun farkında olmayanın motor forumunda ne işi var? Eğitim alacağız ama Sofuoğlu da seni çalıştırsa bazı şeylerin oturması zaman alır. O zaman zarfında da motora ister istemez zarar verirsin. Düşmek temsili bir ifade. Kimisi çok düşer, kimisi hiç düşmez. Zaten japon da yok, papua...
  16. K

Aynen öyle... Acil sufle verin ne yapayım, ne alayım. Gören sarı siteye girsin bana motor bulsun🤣🤣🤣 (O kadar yazıldı demeyin, bunların hepsi genelgeçer bilgilerdi. El atın, bir sarı siteye dalın, gidip alayım.
  17. K

Kafalar vitesli abi bizde🤣🤣🤣 Yamaha bir başka ya! Abi çok karışık bu motor mevzuları... Tam seçtim dedim, fiyatlar yürüdü, yine bir belirsizlik, yine motor yok. İlan tarihine göre filtrelemezsen var ama üç gün önceki ilanı bile dikkate alamıyorsun. Hatta bir keresinde adam ilanı yeni girmiş...
  18. K

Çok doğru! Her ne kadar konumuz scooter olsa da, cevaplar genelde bir refleksle vitesli motor üzerinden geliyor doğal olarak. Motoru istediğin kadar güvenlikle donat, üzerine "ben oldum" diye pratiği bırakan biri oturduğu zaman o artık bir kıyma makinesi! Zaten motorlarda da genelde hep bir şeyi...
  19. K

Abi millet şiir yazıyor buna ya! Ne oldu ki?
  20. K

Aksiyon Kamera mı Araç Kamerası mı?

Kesinlikle. İşi felsefeye vurursak her güvenlik önlemi de aynı zamanda ölüm sebebi olabilir. 😜 Cepte telefon olacak, ekstra bir sürü değişken olacak. Örneğin kuryelerde el koruma diye bir sistem var ki düşerken elini o tünelden çıkarmak ayrı bir yetenek gerektiriyor. Gidon, kuş gibi tutulması...

Yeni mesajlar