Arama sonuçlarınız

1. K

Tamircinin Önemi

İnternette bir yazı vardı. Acemi çilingirken kapı için uzun süreler uğraşır, terler, kapılara bazen zarar da verirdim. İnsanlar taktir eder, fazla fazla bahşiş verirlerdi. Ustalaştım, sorunları kısa sürede çözer oldum, bu kadar kolay iş için bu para verilir mi demeye başladılar gibi bir şeydi...
  2. K

Soğuk havada motor sürme

Yerim muamelesini. Muhabbetle gelmeyeni kim cifler. 😜😁 Not: Havlu. Tamam. 🧐
  3. K

Soğuk havada motor sürme

Ehliyet ilk derste soğuk+yağmur vardı. Ayakta iki adet mevsimlik çorap+normal bot iş gördü, Üstü de lahana gibi olup kurtardık, altta içlik+pantolon yetmedi. Neticede netice ıslak mendil gibi olmuştu. Tabi hız en fazla yirmi😃 Durum bu. Boxer'ın içine havlu mu koysam acaba😜
  4. K

Kışın motor kullanmak - üşümemek - aksesuarlar

Oyyy... 🤣🤣🤣 Bu dediklerinin benzerini hobi olarak yapanlar var. Adam dere kenarında yere kamerayı bırakıyor, açıdan çıkana kadar yürüyor, sonra geri geliyor kamerayı alıyor. Kayda basmayı unutuyor, hop bir daha... Yola koymuş kamerayı, şartlamış kendini kadrajdan çıkana kadar yürüyeyim insanlar...
  5. K

Tamircinin Önemi

Konudan bağımsız olarak söylüyorum, işte insanların elli cc tehlikeli demesinin sebebi de bu. Motorlar zaten cansız, tamirde doğru müdahale yapılsa da çoğu zaman eksik yapılıyor, bunun üzerine bir de yükseltmeye girince helvaya buyrun. Bir de üzerine biri çıkıyor yükseltme için kayış lazım...
  6. K

Kuryeyi ezen sürücü tutuklandı. Gazla freni karıştırdım

Kurye arkadaşların bahsettiği öncelik, geçiş üstünlüğü değil geçiş hakkı gibi bir mantık içeriyor. Ne "farkı var?" diyecekler, ben de "bunca yıl trafiktesin ayırt edemedin mi? "diyeceğim🤣 Geçiş hakkı, trafikte konumu ve potansiyeli itibarı ile geçmesi daha kolay araçlara verilir. Örnek, dar...
  7. K

Motorcu montu gereklimi ?

Anneye gel. 😜 Abla bunu mont olarak düşünme. Arabanın tavanı gibi bir işlevi var motorda. Ekipmansız motora bineni aklı başında insanlar adamdan saymıyor. Dionun çirkin ördek yavrusu hali yanıltmasın ve de yamultmasın. Mont şart. Hatta bot da almalı!
  8. K

Uzun Menzilli Elektrikli Motosiklet Önerisi..

Kuryeliğe gider diyorsun o zaman... (Mesajın bir önceki haline düzeltme😁 forum işlerinde yeniyim hatlar karışıyor bazen pardon emua🤣)
  9. K

50CC SCOOTER ÖNERİSİNDE BULUNUR MUSUNUZ

(Üstenci tavra gıcık olan biri olarak, böyle bir yorum almak kendi adıma hoş olmadı. Samimi olarak düşüncemi paylaşmak istemiştim.) 50 cc benim hâlâ ilgi alanımda ama şu anki durumda öneri vermeyi etik bulmuyorum. Kişisel almayın lütfen. İyi forumlar. 1739134836 Kapatmış. 50 cc de Sigorta yok...
  10. K

50CC SCOOTER ÖNERİSİNDE BULUNUR MUSUNUZ

50 cc'de bu grubun çok sevdiği örnekler var ama sigorta yapılamayışı işi tuhaf bir duruma sokuyor. Trafiğe çok katılmayacaksanız ve iyi sürücüyseniz kullanılabilir ama riske girmeye bence hiç gerek yok. Bu nedenle uzunca süren 50 cc araştırmasından sonra 125 cc için ehliyet almaya karar verdim...
  11. K

aynasını kıran kuryeyi ezen sürücü

Kuryenin anlattığına göre adam bir sahne önce kuryeye çarpıp motora hasar vermiş. Kurye tutanak tutalım demiş bu küfredip camı kapatıp gitmiş. Bizler olayın şokuyla nasıl yüzde seksen tam anlamadan yoruma giriştiysek, kurye de adamdan aldığıyla ve yanına kalan hasarlarıyla böyle tepki vermiş...
  12. K

Uzun Menzilli Elektrikli Motosiklet Önerisi..

Menzili bir şekilde yüzelli ikiyüz km yapabileceğim br elektrikli motor olsa benzinliye yanaşmam he...
  13. K

Olayla ilgili zerre bir şey bilmeden, mevzuları okumak yerine yazmayı tercih ettik yine. Mecralarda sağlam saçma şeyler var ki olayın sıcaklığıyla boş yapanlar kervanına ben de katılmışım. ***Son zamanlarda hep yaptığım gibi kendim için çok okumayı., çok dinlemeyi, durumu anlamaya çalışmayı...
  14. K

GÜMRÜK VERGİSİ MOTOSİKLET

Teşekkürler. Hissedilen sıcaklık artmadan almak lazım ama hala çıkamadım işin içinden. Zevkime hitap eden motorlar kuryeliğe uymuyor, ikisine de bir gayretle uyan pcx zaten göklerde, hintli alsan artık ucuz değil, taksitle alsan başka dert, activayı taksitle alsan pcxin ağustostaki kampanyası...
  15. K

Ne olursa olsun, mala zarara cevap cana kasıtla verilmez. Motorcunun ehliyeti gitmişti zaten. Birinin amacı dikkat çekmek, bu gayet sağlıksız bir hata, diğerinin amacı infaz etmek, bu artık büyük suç.
  16. K

Büyük motorlar ile dar alanda manevra nasıl yapılır

Adam eğitim şansım yok dedi, o yoksa bu var dedim ben de🙂 Sonuçta mantığın oturması önemli. Riding academy, safety iki gün... Paran olsa bir aylik eğitim alsan da iş sende bitiyor. Sonuçta yalnızsın.
  17. K

Abi Zafer Akçay olmasın da Mustafa Zeki Özşahin olsun. Sonuçta karışık kutuyemiş tadında hepsini dünlemek fayda sağlayacak. Dar dönüşle bitmiyor ki mevzu...
  18. K

Şu psikolojideki biri, bir gün terlik niyetine küçük hacimliye binen, çevresi muazzam geniş birine denk gelecek, ben o zaman göreceğim. Herkes gözüne kestirdiğine gidiyor hayırlısı!
  19. K

Moto gp nin doğruları moto gp için geçerli. Hayatta doğru kadar yanlış da var. Aklımız bunları süzmek için zaten. Bunu da teyit arayarak yaparız genelde. Güvenli sürüşsüz ileri sürüş bir hiç, bunu siz de söylemişsiniz. Bu nedenle güvenli sürüşten bahsetmeyen ileri sürüş içerikçisi zaten yok.
  20. K

Moto gp izlesin de, ne yollar moto gpdeki yollar, ne üzerimizdekiler motogp'deki ekipmanlar, ne de bizler beş yaşından beri motor eğitimi alan insanlarız. (Yaş, temsili) Orada her şey kontrollü, hesaplanmış bir şekilde dönüyor. Burada sen seyir halindeyken bengal kaplanı bile görebilirsin...

Yeni mesajlar