Arama sonuçlarınız

1. K

ABS Konusundaki Fikir ayrılıkları

Karikatür örseleyici ama en alttaki bölüm süper👏
  2. K

Ben olayın metafiziksel tarafındayım. 🤣🤣🤣
  3. K

Güncel motosiklet ehliyet sınav parkuru (2025)

Yok hocam ekstra bir panik olmuyor.😁 Tuhaftır ben sekizi çok sevdim.😜😄Hatta bir seferinde arkamdan bir hoca da girdi, kuyruğumda gırtlaktan feryat eden bir motorla yeni öğrencisine sekizi tarif etti, oyuncak tren gibi döndük beraber🤣🤣🤣 O an bir drone olmalıydı🤣🤣🤣 Paylaşsan viral olurdu😁 Tabi...
  4. K

Ani frene hızlı girince panik arka fren neticesinde abs devreye giriyor ama motorun kızaklamasını engellemiyor. (Not: amacım net yargı bildirmek değil, bir veri sunmak.)
  5. K

Panik atak ve anksiyete artı soru.

Yazdıklarımıza bak. Motor meraklıları olarak ne prenses adamlarmışız la🥲😜🤣🤣🤣 Hocam, kimse tek başına başkasının hayatına etki edemez. Birliktelik bir ortaklıktır ve her iki ortak da manevi ağırlıklı bir birliktelik düşünmek zorundadır. Her ne kadar siyaset lakırdısı sevdalıları ha bire somut...
  6. K

Panik atak ve anksiyete artı soru.

Motor olayında benim gibi başlangıççılara sıkça söylenen bir söz var. "Nereye bakarsan oraya gidersin." Duygu durumlarında da böyle. Ben de çok panik biriyim. Panik, sabırsız, garantici... Yoksa sadece tembel miyim acaba dedim bir gün kendi kendime. Robot olmadığıma göre panik de gelecek...
  7. K

Parkura girmiyorsan scooter kolay😁 Döneceğin yerde ayakların ve gazla badi badi dön🤣🤣🤣 Scooterda debriyaj da gaz kolunda, gaz da gaz kolunda.😜😅 Daha bir sürü fıkra var da hepsini hemen bitirmeyeyim🤣🤣🤣 1739872453 Bakalım göreceğiz hocam🤣🤣🤣
  8. K

Teşekkürler. 🙏 😁 Benim sekizi yaptığım gibi u yapmaya kalsam motor vida vida ayrılır herhalde, görmen lazım🤣🤣🤣 (Sukuter- Evde denemeyiniz! ) Gazla sekize giriyorum, gazı kesip gerekirse frenliyorum, motoru salıp sekizin ortasına geliyorum, ilk anlattıklarımı sekiz bitene kadar tekrar ediyorum.😁...
  9. K

Teşekkürler. Motorcu çevre olmadığı için parkurda yapabildiğimiz kadar çalışıyoruz işte🙂 Yeni bir efsanemiz oldu hocam: "u dönüşü" Sekizin papucu damda artık. Hanemize hayırlı olsun😅
  10. K

Çok teşekkürler. Hocam ben sukuter ile dönerken 10 km ile girsem öylece dönebilir miyim? Ya da; Sekizi gaz beslemesiyle, çok hızlanırsa arka frenle geçiyorum. U dönüşü de acemi biri olarak böyle geçebilir miyim?
  11. K

Ona gerek yok. Vitesli motorcular sekizi sukuterle iki denemede yapsın ben tamamım😁 (Alevlendirek ki şu u atmayı kafada oturtalım.) Evet u larda dönecek var. Motoristler şu u yu bir açıklasın😜😀
  12. K

Şimdi bir de u dönüş var. Derslerim bitmedi henüz. Yaş ve tecrübesizliğin oluşturduğu ufak dezavantajlarla adım adım devam ediyorum. Sekizi videolar sayesinde pekiştirerek döndüm ama u dönüşün detaylı gösterimi yok mesela. Yapmaya başlamadan zihnimde çalışsam iyi olacaktı. Hani detaylı vitesli u...
  13. K

Teşekkürler hocam. "Hep aynı şey zaten, yotube'dan bak" diyenler var. Halka ilişmeler ve reklamla minicik ilgili biri olarak, motoru derinlemesine bilenlerin ve bir şekillde bundan para kazananların güncel içeriklerle farklı muhabbetlerle soslayarak zaman zaman paylaşmasının öğrencilere...
  14. K

Derslerim iki kere yağmurlu havaya denk geldi bizzat ben de sürdüm ve evet haşırt diye gidenler oluyor😀 Şu süreci bir atlatayım, ne malzemeler var bende🤣🤣😉
  15. K

Abi mevzu istediğimiz her mekanda izleyebilmek. Halihazırda sürücü adayıyım ve yerinde izliyorum da yapıyorum da zaten.☺
  16. K

Uzak Durduğunuz Motorlar...

Ben motordan anlamam. İkinci el alırsam lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım... 🤣 Hakikaten ben adamı dinlerim. Tavırları motora nasıl davrandığını anlatır bana.
  17. K

Pratik yapmak adına görsel içerikçileri hasretle beklemekteyiz efem. Sonuçta ortada bir sınav var ve istenilenleri bir kerede yapabilmek adına pratik önemli.
  18. K

Çok teşekkürler ben şu an zaten kursu yarıladım da hani ekstra pratik imkanım yok. Güncel haliyle bir detaylı öğretici video çeken olsa zihnimize antrenman yaptırırdık, iyi olurdu.
  19. K

Merhaba motosiklet severler😄 Abi ehliyet sınavı iç parkurunun güncel halini eğitim şeklinde paylaşan kimse yok mu yahu! Biri üstümüze link atsın! Ya da çekin de izleyelim hadi😊 Böyle videolar çok yardımcı olur. Çünkü lüften😜
  20. K

Tamircinin Önemi

Burada olay insanların bilmeden önyargı yapması. Değer bilmek, üzerinde çalışılması gereken bir konu. İyi şeylerin nasıl bir işlevi olduğuna dair bilgimiz yok, fikrimiz var. *** Kaskın önemi konuşuluyor, bir kardeşim çıkmış diyor ki, o kadar kaza yaptım hep olan belden aşağıma oldı demek ki kask...

Yeni mesajlar