Arama sonuçlarınız

1. K

2025 Motosiklet Trafik Cezaları

Orada habercinin bir sürçmesi oldu...5000 falan galiba... Yılda 6 ihlale ehliyet gidiyor deniliyor... (Bu arada fiddle çok yakıyormuş. Kuryelik yapmaz deyolağ... Motorsuz kaldım🤣🤣🤣)
  2. K

2025 Motosiklet Trafik Cezaları

Kırmızı ışık ihlali 80.000 dedi demin spiker. (Deniz abi dedin abi...)
  3. K

Motosikletini Göster !

Yalnız fiddle 4 şikayeti yok. 😁 Bilemedim hocam. Şimdi de sen karıştırdın işi... 🤣🤣🤣
  4. K

Motosikletini Göster !

Ben distribitör arattığımda "motoran" çıkıyor. Uma'nın mı ki motoran?
  5. K

motor tavsiye

Scooter kısmı için; Ben olaya tecrübeden bakamıyorum çünkü yok. Boydan gireceğim.😁 Ben de 1.58 e 58'im. Gittim scooter ehliyeti aldım. Honda dio, hero dash,(bloğu övüyorlar ama grenaj, gidon bağlantısı tırt geldi) pcx, nmax biz kısalara gidebilecek oturmuş modeller. Kişisel kullanım için...
  6. K

Motosikletini Göster !

O ciyaklamaya ben tahammül edemem hocam. Ben yarın fiddle'a bakmaya gidiyorum. İşe bak rolleri değiştik. 🤣🤣🤣 Fiddle'ı ben dışarıda gördüm bayağı hoşuma gitmişti. Orada jetx 125 e de bir bakacağım. Jet14'ün net yorumları beni hiç tatmin etmedi. Bakacağız.
  7. K

Motosiklet Modelleri İle Özdeşleştireceğiniz Araba Modelleri

Teknik değil dışarıdan bir göze verdiği his bakımından eşleyebilirim şu an ancak. Pcx: Doksanlarda bir doğan slx😁
  8. K

Motosikletini Göster !

Vazgeçtim alma. 🤣🤣🤣Mağazaya gittim baktım, malzeme kalitesi hiç hoşuma gitmedi. Selesi dışında motor hissiyatı veren bir yanı yok. Gidonu çevirince kutu kola büker gibi garç gurç ses geliyor. Bisiklet hissiyatı bile yok.
  9. K

Motosikletini Göster !

İyi edersin. Abi symleri inceledim, 125lik makinenin üzerine 200 yazmışlar 170 cc diye satıyorlar. Bu durumdan sonra kesin kararımı verdim. Kullanıcıları alın da alın diye bağırıyorlar. Alıyorum ben yarın.
  10. K

İnsan İlişkileri Ve Modern Çağa Ayak Uyduramamak

Geçen kızın biri bildiri yayınlamış. İstediklerini fiyatlarıyla birlikte yazmış. Orayı denkleştir gel ben bulurum sana... 🤣🤣🤣 Kardeşim, bu işlerin bir şekli yok. Hayatta en uyuz olduğum kız tipine aşık oldum en son. Gongül mevzuu hiçbir şeye benzemez. Dur bakalım.
  11. K

Motosikletini Göster !

Hero dash 125 aga... Almadım daha... Yarın göstertirimg. 🤪 Vallaha da alacağım artık bu motoru.
  12. K

Çekmeköyden Kadıköye gidebilir miyim?

İşte o zamana kadar toplu taşımayı sev. 50 cc ile buradan karsa da gidilir ama günlük yolculuk sıkıntı olabilir. Yani yapamazsın değil yapmamalısın sıffırooo! Abi z' de sıffıro var mıydı ya... Bu sanki, şu benim moralim sıffır diyen arkadaşın ifadesine yorum katmış gibi geldi. 🤣🤣🤣
  13. K

Merhaba Motosiklet Dünyası!

Çok teşekkür ederim hocam... Önce bir hondaya gideceğim bakalım... Oradan yeni sahneler bir bir açılır kanaatindeyim O kısacık sınav güzergahı bile olabilecekler hakkında küçük fikirler veriyor. .
  14. K

İnsan İlişkileri Ve Modern Çağa Ayak Uyduramamak

Ben çağların bir farklılık barındırdığını düşünmüyorum. Başlangıçtan beri hep aynı iki tip insan var. Elalemcilere yaranmaya çalışanlar., vicdanına saygı duyanlar. Elini yıkamayıp çatal kullananlar, elini yıkayıp but tutanları beğense ne oluuuur beğenmese ne olur! Her şeyden biraz var ve...
  15. K

Vallaha kimseye bir şey diyemem abi... İlla niye bana bir şey densin ve illa niye ben cevap vereyim. Bunları aşmamız lazım. Hayatta magazinsel tanelerden başka bir sürü şey var. Motor bana sevgi dostluk ve yardımlaşmayı çağrıştırıyor. Bunları paylaşmak isteyen buyursun. Esin kaynağı olmak...
  16. K

Bilmiyorum ama ben hiç kolay görmüyorum. (!) Herkeste bir popstar jürisi edası... O programı zamanında getirmekle hiç iyi etmediler.🤣🤣🤣 Gerim gerim kasım kasım bir yolda, ben yine de keyifle zorluklara süreceğime eminim. Her şey kalbi güzele güzel olsun hacı.
  17. K

Motosiklet güvenliği

Bir bisiklet kilidine benzeyen kilitlerden, bir disk kilidi olabiliyorsa takip sistemi ve kedilerin motora yatabilmesi için branda... Benim alacağım önlemler bunlar. Otoparklardan çalınan ya da zarar verilen motorları hesaba katarsak giden gidiyor zaten. O yüzden kasko falan yapılabiliyorsa...
  18. K

Polislerin Ceza Yazma Mantığı

Tamamen amatör bir önyargıyla şöyle düşünüyorum, insanla uğraşan meslekler genelde tavra göre hareket ediyor gibi geliyor bana. Senin "kasksızları durdurmuyorlar" tespitin, yüzünde ve halinde ekşilik ortaya çıkartıyor ve bu hal dikkat çekiyor olabilir. Sonuçta insan beyninin seçmesi gereken...
  19. K

Trafikte en çok dikkat etmemiz gereken şey.

Empati. 😁 Yayayken taşıtlara, taşıttayken yayalara sövmek gibi saçma bir halden kendi adıma sıkıldım. Komik oluyorum kanımca. Yaya da sürücü de aynı adam. İkisi de benim. Bir ikincisi "ne bu kalabalık?!" sorusunun dayanılmaz saçmalığı... Abi o zaman gitme oraya kalabalık yaşanmamasına yardımcı...
  20. K

Çok sağolun hocam...

Yeni mesajlar