Arama sonuçlarınız

1. denizz1

Sonunda hayalimdeki tura çıkıyorum

Hocam tüm Türkiye’yi tek turda gezmeye çalışmayın bir sonraki tura da yer bırakın 🤣
  2. denizz1

Full Set Ekipman Önerisi

Kask için bu bütçelerde HJC bence rakipsiz denebilir,eğer üstüne eklemek isterseniz benimde kullandığım model olan Rpha71’ide tavsiye edebilirim karbon bir model oda.AGV’yi hiiiiç tavsiye etmem bu bütçelerde iki al ver yapıp renkli boya çakıp starbucks motorcularına dayıyorlar 🤣
  3. denizz1

Full Set Ekipman Önerisi

Aynen katılıyorum,o yüzden dağıtımı yaparken eli yüzü düzgün ortamlarda da orta ve çıtırdan üst seviye denilen şeyleri seçmeye çalıştım.
  4. denizz1

Full Set Ekipman Önerisi

Kask:https://www.drdmotorbikes.com/hjc-f71-kask-inci-beyazi Mont:https://www.enduromarket.com/acerbis-ramsey-wented-2.0-yazlik-mont-siyah-sari-7096?srsltid=AfmBOoolF8vudbYm4zyYx2sJyJa-BRozn45zg3Mbk4V2mVvHsiHiwkKl...
  5. denizz1

Full Set Ekipman Önerisi

Ekipman işinin sonu yok 10 bin lirayada dizebilirsiniz,300 bin lirayada aklınızda önce bir bütçe aralığı belirlemeniz lazım.
  6. denizz1

17 bin km kawaski alınırmı

Abi zaten bende senede 2 kere değiştiriyorum 🤣 hatta xmaxı ilana koydum satılırsa bu sene 3 olcak,3 ten sonra mı vergiye tabii oluyordu ?
  7. denizz1

Benim için psikolojik sınır 12 bin falan 12 bini geçince satasım geliyo,şimdi xmax 12 bin oldu kaşıntı başladı.
  8. denizz1

Para konusunda pek bir derdiniz yoksa neden 17.000kmde bir kawasaki alıyorsunuz sıfır almak varken?
  9. denizz1

Radar cezaları çığrından çıkmış diyorlar

Ben anlamadım şimdi benim örneğin Tuareg im var ve ben İzmirden Osmangaziye çıkıp İstanbula kadar 160-170 gidemiyormuyum?Veya gidersem ceza mı yiyorum valla bütün hevesim kırıldı.Zaten almaktaki tek amacım gitmek istedğim yere 110-120 yerine 160-170 şeklinde gitmekti,şuan sıfır xmax 250 cidden...
  10. denizz1

motomax indirimi hakkinda

Kargo firmaları hemen sisteme işleyemeyebiliyor,ülkenin yarısı da paranoyakmış abi motomaxın işi gücü yok bizim paralara mı çökecek
  11. denizz1

oooohhh kimse 100ü geçemeyecek,250cc fazlası olanlar ağlasınlar(kıskandığımı belli etmeyeyim).
  12. denizz1

Benim arkadaşım adına verdiğim son parti siparişlerde dağıtımda bugün,1-2 saate elimde olur herhalde,şanslıyım sanırım ki 0 iptalle bu defteri kapatcam
  13. denizz1

Aksilikler olması normal belki 5 bin belki 10 bin belkide 50-60 bin kargo çıkışı olmuştur.Yoğunluk olduğu gibi birde araya bayram girecek aksilikler çıkması doğal.
  14. denizz1

Ben en iyisi Tuareg,Tenere falan boşverip götten ısıtmalı bi tech max plus alayım,belli ki zaten 100ü geçemeyeceğiz en azından götümüz üşümez kışın 🤣🤣🤣
  15. denizz1

Honda 500 serisinde hangi motor hangi açıdan iyidir?

Valla ehliyeti A ya yükseltmeye aşırı üşendiğim için Tenere veya Tuarege olan ilgimi kaybetmeye başladım,Nx500 ilanlarına bakıyordum bugünde.Sınav yeri benim eve 50-55km anasını satayım sırf o yüzden müthiş derecede üşeniyorum 1748893628 A2 ile Tenereye binsek kurtarmaz mı acaba trafk polisleri...
  16. denizz1

Motul C4 zincir yağı hakkında acil !!

C4 çok pislik tutuyor,ondansa bence putolıne’ın mumlu spreyi daha iyi gibi sanki
  17. denizz1

Stok kalmaması da normal,ki scorpion un en çok tutulan üst seviye kasklarından biri aldığınız kaskta.Ücret iadesi isteseniz kampanya fiyatından iade edicek bir kârı da kalmayacak sizin açınızdan kötü bir talihsizlik olmuş. 1748709657 Normaldir hocam,benim 2 parti geldi,sonuncusunu epeydir...
  18. denizz1

nasıl yani online dan alınan ürünlerde değişim ve iade hiç yapılmıyormuymuş
  19. denizz1

Rahatlık olarak bence gerçekten rahat,bende ki modelle mi alakalı bilmiyorum ama hava geçirgenliğide güzel,ama dediğim gibi x-max veya advye binerken onla binmek tuhafıma kaçıyor gören “dallamaya bak sanki bana r1 sürüyor”demesin diye ama her halükarda full ekipman gezmek lazım tabiki
  20. denizz1

Ürün kargoda böyle bir sıkıntı ile geldi derseniz problem yapacaklarını sanmam,daha yeni elinize geçmiş üstelik.

Yeni mesajlar