Arama sonuçlarınız

1. denizz1

150 cc scooterden 800 cc Tiger'a

Aynen öyle keşke Tenereyi gidip bayiiden cıkartabilsem de kafam rahat kullansam
  2. denizz1

Abi ben 20-25k kmdeki tenerelere bakarken “bunu satamayız,giderken parça eksiltir eskimiş bu”diyorum.Millet 60k kmde motor alıyor 😂😂Şu algımı değiştirmem lazım artık
  3. denizz1

Scooter önerisine ihtiyacım var

Bu Yamaha acaba neden 450-500cc klasmanında niye 450MT gibi birşey yapmıyor? Yani bunu görmek çok zor olmasa gerek 400-500cc bandında şuan Türkiye’ye tel jantlı bir motor getiren ( Honda,Yamaha vs) köşelik olur aslında
  4. denizz1

+’sı yetkili servisi aradığında açacak birini bulamamak çünkü yok 🤣
  5. denizz1

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız,benim kafam iyice bu radar muhabbeti ve benzin mıhabbetinden sonra yüksek cc’den uzaklaştı sanırsam şakasını yaparken harbiden sıfır xmax alcam 🤣 benzin yarın 54 bandında olcak burada dominara 5.5 litre yaktırırken tuareg vs alsam 7-8 litrenin altına düşürmem...
  6. denizz1

38500 km'de CB250R i̇çi̇n yetki̇li̇ servi̇s mi̇ özel servi̇s mi̇

Bide şöyle bir şey var bire bir aynı model aynı km ve aynı yıl olan bir motosiklette bitanesi servis bitaneside dışarıda herhangi bir ustada bakım gördüyse kim dışarda bakım göreni seçer ki? 1750431543 Tam bi yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal muhabbeti işte
  7. denizz1

38500 km'de CB250R i̇çi̇n yetki̇li̇ servi̇s mi̇ özel servi̇s mi̇

Nispeten haklısınız ama şöylede bişey var bu arkadaşın bu motoru almasındaki en büyük etkenlerden biri bence kmsi yüksek olmasına rağmen sadece yetkili servis bakımlı olması olmuştur diye düşünüyorum.Şuan bu motoru kullanıp satarkende serviste yaptırmaya devam ederse bakımı satmasıda nispeten...
  8. denizz1

Temizekipman.com dan aldığım bu ürünler orijinal mi?

Temizekipmandan şuana kadar pek çok kez alışveriş yaptım ve hiç sıkıntı yaşamadım,çakma gibi bir durum olacağını hiç sanmıyorum
  9. denizz1

Honda cl250 vs Ktm duke 250

Ya arkadaşlar sırf sevimsizliği ve yetersizliğinden dolayı daha bir kaç ay öncesine kadar 170 liraya zor sattılar bu cl250yi,şimdi aynı motoru 170e alanlar ikinci ele 230-240a koymuş,honda ise 310a satıyor akıl işi mi bu?Naked isteniyorsa ve ktm’den şüphe ediliyorsa gidip mt25 veya cb250r gibi...
  10. denizz1

Honda cl250 vs Ktm duke 250

Cl250’ye 311 bin tl versem geceleri gözüme uyku girmez,duke hayırlı olsun bence
  11. denizz1

25-30k km scooter tecrübesi̇yle 500cc motordan başlangiç motoru olur mu?

Sahibinden’de şuan direkt 420-430a açılan nx500 ilanları var.Direkt ciddi alıcı olup motoru görmek isterseniz falan 410-415lere kapatırsınız bence o fiyatlara da kapatırsanız çok iyi bir tercih olur
  12. denizz1

romanya transfagaraşan transalpina turu

İtalya olsa kur gitsin diyeceğimde romanya’da dağın başında ormanın içinde sıkıntı çıkmasın?İlla ki bi benzinlik vs vardır en kötü konuşup onun sağına soluna arkasına atarsında dağın başındaki benzinliklede korku filmi mekanı gibi oluyor 🤣🤣
  13. denizz1

Honda SH 125 yeni model

Sh125 in yol konforu çok güzel ama oturuş gidon mesafesi vs bence beş para etmez,ama yalan yok fren,gidiş ve yoldaki bozuklukları absorbe etme açısından sh125 çok iyi motor.Kullanıcının ikinci motoru olacaksa bakkala pazara gidecekse tercih edilir ama ilk motor olcak veya herşeyi bu motorla...
  14. denizz1

Triumph 400 hk.

X-Max Fransa üretimi öyle deme 🤣🤣 şaka bi yana arkadaş doğru söylemiş tabi bajaj ın kalite kontrol mühendisleriyle,hondanın kalite kontrol mühendisleri bir değildir tabi ama üretim lokasyonu açısından bakarsanız haklısınız
  15. denizz1

Hocam 200 lira bandına kova leğen voge moge almayın paranıza yazık etmeyin arkadaşın dediği gibi 20-21 model japon almak istemiyorsanız kymco alın geçin ama şunuda söyleyeyim şimdiye kadar 3 tane hintli motorum oldu hepsini bayiden sıfır çıkardım trim sesiyle beraber geldiler bana japon eski...
  16. denizz1

MT 25 e MT125 plakası takmak

3-5 gün ücretsiz konaklama hediye ederler belki
  17. denizz1

250-350CC Maxi scooter önerisi

12 binde düz olanını 240 a bırakıyorum hocam 10 liralıkta ekstra var motorda 1749973129 Satılsa da gidip tenere mi alsam 🤣
  18. denizz1

20-21 modelin altına pek düşmediğiniz sürece xmax de forza da sizi çok daha fazla memnun eder satarkende zontes e göre en az 10 kat,kanuni ve kymco gibi markalara göre de en az 5 kat daha rahat ve değerinde satarsınız.Ama dediğim gibi model yılı daha önemliyse bence sizin için kymco’nun...
  19. denizz1

Bende de var bitane 12 bin kmde 20 model xmax. 1749929066 Bu fiyatlara zontes vs almak manasız aynı fiyata düzgün xmax veya forza,model yüksek isteniyorsa kymco’nun bir kaç modelini tercih etmeniz daha iyi olur.Kymco’nun ikinci eli baya kötü ama kanuniden daha çok memnun eder kullanırken.

Yeni mesajlar