Arama sonuçlarınız

1. SerdarC

Orjinal NGK buji nereden alınır ?

japon malı arıyorsan işin zor uzun zamandır görmedim ama piyasada bol bol tayland üretimi olanlar var sahtesini almak yerine onlar alınabilir. onları da her yerde bulablirsiniz.
  2. SerdarC

Bir trafik polisi, “dur” ihtarına uymayan motosiklet sürücüsünü seyir halindeyken anahtarını alarak durdurdu.

O başka video. Onlar durmayanı direk vuruyor ondan yadırgamıştır. Yapabileceği en düzgün şekilde yapmış, laftan anlamayana sabırlı davranmış ben izlerken bile sinir oldum.
  3. SerdarC

En Az Sorun Çıkaran 50cc Çinli Tavsiye

Çinli scooterların tamamı aynı gibi eskilerin hepsinde gy6 kopyası blok var yenilerde gy7 var çokta bir fark yok elektronik dediğiniz motorlara yalandan bir enjeksiyon sistemi var emin olun karbüratörlü daha düzgün çalışıyordur bunlardan. Başlarda düzgün çalışıyor gibi gelebilir sonradan bir...
  4. SerdarC

Motosiklet titreme ve sarsıntı yapıyor usta çözemedi?

Balata değişimi sonrasında olduysa, sık bırak gibi yapıyorsa yeni takılan balata sürtüyordur, hangi frende işlem yapıldı ise o tekeri kaldır elinde çevir belli bir noktada sürtme yapıyor olabilir. Hızlanınca sarsıntı sarsıntı sıklığı artar ama his azalır titreşime döner.
  5. SerdarC

Cafe Racer Projem Son Hali

Ben alınmadım cümlede yanlış bir şey yok hafif kinaye var gibi. Belki de oda beni yanlış anladı oda önemli değil ben görevimi yaptım, neyin oturmadığını anlatmaya çalıştım bu şekilde hoşuna gidiyor da olabilir herkesin zevki farklı. Çok iyi olmuş deyip geçebilirdim de ama o şekilde düşünmeyip...
  6. SerdarC

Cafe Racer Projem Son Hali

Hevesini kırmak gibi olmasın ama ben beğenmedim, hesaplamadan kafada tartmadan netten bulduğun tüm klişeleri motora koymuşsun oda uyumsuzluk oluşturmuş. öncelikle kafada şekillendirmek lazım bunları sonra çizime döküp hoşuna giderse yapmak lazım. ezbere yapılınca bu şekilde alakasız parçalar...
  7. SerdarC

Motosikleti olan milyonları ilgilendiriyor: Artık zorunlu

Bende de var ama bir değişiklik yapmadan aynı fiyatlardan gelecekse yaptırmam sigorta, çoğu kişide yaptırmaz. 30000 liralık alete 10000 sigortamı vereyim çekerim trafikten durur köşede zaten kırk yılda bir biniliyor. Çoğu kişide ben gibi düşünüyor gruplarda v.s görüyorum bu şekilde yaptırır...
  8. SerdarC

Motosiklet sürerken sizdede bu şikayetler oluyormu?

Ben kullanmadım zararı varmıdır bilmem hiç araştırmadım da, ama doktor yazıyorsa bir bildiği vardır diye içerdim. Belki başka sıkıntın vardır tükürük bezlerin düzgün çalışmıyor olabilir yutkunma zorluğu yapar yutkunamadım diye nefes alamıyorum sanabilirsin. Doktora gitmeden çözüm bulma şansınız...
  9. SerdarC

Sen git doktora peşin karar verme kardeşim de kullandı yeniledi ehliyetini. Olmadı özele gidersin orada verirler. Belki başka şey çıkar yazacak olursa yazdırmazsın ve herkese öyle antidepresan yazmıyorlar.
  10. SerdarC

yüzündeki anlattıkların bendede var o sinüzitten oluyor az bir rüzgar bile yüzüme değse başım ağrıyor, göz altlarında şişlik ve doluluk hissi vs ondan. bir diğeri doktor değilim ama panik atak gibi duruyor. Doktora gitmenizde fayda var. 1759009439 En kısa sürede bir uzmana görünün, sağlık işi...
  11. SerdarC

Vintagesoulgarage nin custom sayfası!!

Bu seleler totonuza batar diye korkmuyormusunuz? :D şaka bir yana başarılar.
  12. SerdarC

Anormal bir ses duyan var mı

Emrin olur.
  13. SerdarC

Sağ şeritte bile rahat yok!

Motorunuz güçlü ise yavaş ve sağdan gitmeyin tepenize çıkarlar, normal şeridinizde otomobil gibi kaplayın ve yol akış hızında hatta bir tık hızlı ilerleyin yol isteyen olursa ver gitsin uğraşmaya değmez. Yok düşük cc ise mecbursunuz onu çekmeye maalesef.
  14. SerdarC

Anormal bir ses duyan var mı

Dostum kaç kere konu açtın kaç kerede açıkladık, en son adım adım hava ayarını nasıl yapacağını da anlattım, turla falan bu iş olmaz dedik, halen hava ayarını 2.5 tur açtım diyorsun.
  15. SerdarC

Sitedeki eski paylaşımlar

Fotolar başka sitelere yükleniyor, zamanla serverdan kaldırılıyor ondan resimler kayboluyor. Ancak konu sahibi tekrar paylaşırsa görebilirsiniz başka yolu yok.
  16. SerdarC

Mondial drift stop etme sorunu ?

Önce karbüratör ayarı düzelmez ise subap ayarı subaplar sıkı olabilir.
  17. SerdarC

hava ayarı nasıl yapıcaz

Turla olmaz o iş hepsinde farklıdır. Öncelikle manifold hava almadığına, hava filtren takılı ve temiz olduğundan emin olun. Sese göre yapacaksın. 1- Önce motoru çalıştır iyice ısınsın. (motor çalışmıyorsa komple sağa sık 2 tur geri çevir çalıştır.) 2- Motor ısındıktan sonra rölantiyi bir tık...
  18. SerdarC

Artçı Bindiğinde Motorun Arkası Titriyor

Yaşadığınız gayet normal, artçılı sürüşler dengeyi ciddi manada bozar, özellikle düşük cc hafif motorlarda. Binen kişi size biraz yakın oturursa biraz daha dengeli olur, ama yinede müthiş olmayacaktır. düşük cc artçılı kullanmak her türlü ızdırap.
  19. SerdarC

Merhaba 2010 model c8 crypton motorum var hızlandırmak istiyorum?

O motora en ideali zaten takılı bir tık rahatlatayım desen max 16 37 olur, bir tık tork düşer ama öyle uçurum hızında artmaz. cg karbüratörü yanlış denmiş çok büyük karbüratör faydadan çok zararı olur, boğulur filtre uyduramazsın v.s. önü 15 ise 16 ya çek geç gerisine uğraşma, onuda hız için...
  20. SerdarC

Cub motor Dişli konusu

Standart 100 lük cub ların dişli oranı 14 36 oluyor. Doğru söylemişler 14 36 güzel bir dişli oranı ama uzun yolda titreşimden yorar, 15 36 da güzel güzel gidersin, tek başına da kolayına problem yapmaz ama dedikleri gibi 2 kişide yokuşlarda yorar. 2 kişi kullanacaksanız 14 36 da kalın, hem...

Yeni mesajlar