Arama sonuçlarınız

1. SerdarC

Hep de scooterleri gömmeyelim...

Benimde bildiğim en azından benim kullandıklarımda durma hızına yakın bir hıza gelince boşa çıkmış gibi oluyordu.
  2. SerdarC

Ruhsatta 50cc gerçekte 125cc Vitesli Motor Önerisi

Herkes bu kanunsuz bu kanunsuz deyip te neler yaptıklarını konulardan görüyoruz, ben onu genel manada söyledim sizin için demedim. Siz başkası ile olan konuşmamı bana yansıttınız. Okumadığınız söyleyip ön yargıda sizde bulundunuz, bende sabaha kadar anlatsam da insanların kulaklarını...
  3. SerdarC

Mt Forum Üyeleri Hangi Mesleği Yapıyorsunuz? Anket İçerir !!!

Her sorun konusunda kesinlikle mesajınız var ve büyük oranda doğru tahminle. Sizden başka bir kaç kişi dışında yazan bile yok o konulara.
  4. SerdarC

Kanunsuzluğu savunmuyoruz, sanki siz her şeye tam uyuyorsunuz, viraj yapmalara v.s gidince kanunlar aklınıza gelmiyor nedense, sadece size dokunmazsa kanun alınıza geliyor. Her gün sadece yaya geçidinden geçiyorsunuz, kask takmadan hiç motora binmiyorsunuz yada şerit değiştirmemeniz gereken...
  5. SerdarC

Türkiye'nin En Ünlü Motovlogcu Videolarını Sildi !!!

Hangi viteste hangi aralıkta kaçla gidebildiğini de görebiliyorduk konu sadece son hız değil. Mesela 250cc bir motor örnek alalım 80 le giderken yüksek devir çıkıp bağırıyorsa çoğu kişiye gelmez, uzun yolda yorar bu motor gibi referanslar alabiliyorduk.
  6. SerdarC

Far İçi Aydınlatma Tamiri Yapan Var Mı

Elinde multimetre varsa ondan al yoksa bir 12v ampul bul iki kablo bağla ona, led hattına gelen şase ve + kablolarını bulup lambayla elektrik geliyormu kontrol et önce. Baktın elektrik var ledlerin bozuk olduğuna emin oldun ozaman led leri sökersin.
  7. SerdarC

Mt Forum Üyeleri Hangi Mesleği Yapıyorsunuz? Anket İçerir !!!

Sen olmasan forumun teknik kısmı ölür zaten. Mesajlarda göremedim serbest meslek diyelim :D
  8. SerdarC

Far İçi Aydınlatma Tamiri Yapan Var Mı

Yaparlar aslında elektonikçiler bile ama işi küçük görüp yapmak istemeyebilirler yoksa zor bir iş değil, aynı şehirde olsak yapıverirdim.
  9. SerdarC

Zincir Yağlama Konusunda Tavsiye

zaten video için yapmışlar dalgasına çok belli.
  10. SerdarC

Ettiğin hakaret için ya özür dileyeceksin yada cezasını çekersin.
  11. SerdarC

Uzatmamak adına konuyu kapatıyorum yoksa sabaha kadar kendini haklı çıkarmaya uğraşacaksın büyüklük bende kalsın. Ama bana ettiğin hakaretinde bedelini ödeyeceksin.
  12. SerdarC

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

Burada genel manada commuter motorları konuşuyoruz. Cümle alem biliyor çinlilerin japon ve hintlilerden kalitesiz olduğunu. Alacaksan al kimse sana çinli alma demiyor, bende çinli kullanıyorum. Acemilik atmak için bence de kırıp dökünce üzülmeyeceğin bir şeyler alması mantıklı ama burada bundan...
  13. SerdarC

Ne güzel tebrikler. ama konuyla ilgisi ne?
  14. SerdarC

Diyelim sen motor aldın paran yok ve bir nedenden kask almadın, bu yanlış kasksız binilmez ikimizde bunu kabul ediyormuyuz evet . Sen gidip adama dersen ki kardeş kasksız kullanıyorsun düşersen Allah göstermesin başına bir iş gelir dersen ne der, Haklısın der demi. Ama gidip kaskın yok motora...
  15. SerdarC

1. tarafsın ondan görmüyorsun. 2. paran yoksa binme demek ne demek bundan büyük hakaretmi var. 3. adam bana geri zekalı imasında bulundu (bilal e anlatır gibi ne demek?) ama forum yönetimi ayakta uyuyor, bende onun seviyesine düşüp küfür mü etseydim.
  16. SerdarC

Azınlığız hocam kabul etmek lazım :(
  17. SerdarC

Zincir Yağlama Konusunda Tavsiye

Motorun olan canı da gitti, seste cabası :D Motorun anası ağlamış lastik falanda kim bilir kaç senelik, taktığı dişliler gacur gucur ses yapıyor, motorun olan canı da gitti onamı takıldın hocam :D
  18. SerdarC

Doğru diyorsun aslında ama çinlinin de derdi bitmiyor kardeş onunda hiç ayarı yok. Şu ortamda commuter olarak en doğru tercih yine hintliler gibi.
  19. SerdarC

Mesajlarına bakarsan üstten konuşmalarına hatta hakaretlerine rağmen ben hiçbir şekilde son ana kadar aşağılayıcı cümle kullanmadım. Adam anlamak istemiyor ki, herkes aynı hayatı yaşamıyor durumu oymuş diyorum tek derdi kendi dediğini kabullendirmek. Konu sahibi de dediğimi doğruladı. Kim olsa...
  20. SerdarC

Pulsar RS200 ile uzun yol yapılır mı ?

Birde sesten kafa şişmesi :D

Yeni mesajlar