Arama sonuçlarınız

1. SerdarC

Bu tabelaya göre motosikletin hız sınırı kaçtır? (70 mi, 50 mi?)

Selamlar, otobüs hızı neyse motosiklet içinde odur. İleride yuvarlak 50 dediğin orada yaya geçidi olduğu için hız 50 belirlenmiş orayı geçtikten sonra aykırı bir işaret yok ise otomobiller için yine sınır 70 tir.
  2. SerdarC

Zincir hala gerilebilir mi?

Pay bitecek kadar uzamışsa değişmesi sağlıklı olan.
  3. SerdarC

Hint malı motorlar ne kadar güvenilir?

Bunlarda rulman kitlense bile mil rulman içine sürtmeye devam ederek dönmeye devam eder. Tabi çok daha önce rulman kitlendi ise sürtünmeden ısınıp mile kaynarsa o sakat işte. yada dağılabilir. Böyle bir durumda çok daha öncesinde ses yapar ama umursamadılarsa ihtimal var gibi. Bende genelde...
  4. SerdarC

Onlarında boşu güzel oluyor ayrı vites olarak boş var, bulamadım derdi falan olmuyor.
  5. SerdarC

Scooter motor kendi kendine gidiyor

İlginç diğer çinliler gibi değil onların sürekli ya manifold çatlayıp hava alıyor yada alttaki fiber conta kırılıyor. Anladım teşekkürler bilgi için.
  6. SerdarC

Eski motorumda çin malı o salak arkadan da basılabilen vites vardı, bot falan giydiğimde ayağım değdiğinde vitesten atmış gibi oluyordu, sanırım bahsettiğiniz o. Sonradan kestim arka tarafını o salak şeyin.
  7. SerdarC

Scooter motor kendi kendine gidiyor

Manifold hava aldığında rölanti yükselmesi olabilir mi? Başka scooter da manifold çatlamıştı kendi kendine gaz veriyordu.
  8. SerdarC

Dominarı sattım artık dünyanın en huzurlu insanıyım

Her marka yada ülkenin motorunda olumsuz durumlar yaşanabilir yada tam tersi çinli motorlarla bile dünya km ler yapan insanlar var. Japon alıp ta 500km de yolda kalanda var Bu ne çinliyi çok iyi yapar nede diğerlerini çok kötü. Siz sadece talihsiz bir durum yaşamışsınız bu tümünü kötü yapmaz.
  9. SerdarC

Topcase önerisi

Aaaa hiç yakıştıramadım siz tüm kanunlara uyan insandınız halbuki. Demek ki herkes kendince bazı şeyleri esnetebiliyormuş.
  10. SerdarC

Ortalık Karışacak Vaziyet Alın!!! En Yakala Motovlogcuyu Seçiyoruz

pixel yok. Kolaçan gayet düzgün adam burada ne işi var.
  11. SerdarC

Motorum sürekli bozuluyor

Hiç uğraşma o zaman, cg de çok ucuz değil zaten onun yerine biraz daha koyup 2. el temiz hintli falan bir şey al.
  12. SerdarC

Rulman falan kilitlendi diyeceğim ama oda direk kilitlemez milden döner yine yapmaz pek mantıklı gelmiyor anlatılan.
  13. SerdarC

Anladım dediğim gibi talihsizlik yaşamışsın. Yaş kaç bu arada anladığım kadarıyla ehliyetin yok. Bunların derdi bitmez belli ki iyi kötü imkanın var ehliyetin yoksa alıp bunlara para harcama, adam gibi bir motor alırsın.
  14. SerdarC

Türkiye'nin En Ünlü Motovlogcu Videolarını Sildi !!!

Bende terkedilmiş yerler ve karda kışta sucuk ekmek için kartepe'ye gittiği videolarını seviyorum.
  15. SerdarC

Bence sen şansızlık yaşamışsın ama biraz kötü kullanmada var sanki jant nasıl eğildi mesela çukura falan mı düştün? Cg lerin en sağlamı zaten çitalar bunu satsan ne alacakasın ki? Bu arada şamyelli lastikler sık patlayabiliyor.
  16. SerdarC

Göstergeleri dandik genelinin bozuluyor. Yeni modellerde lastik parçalar kalitesiz hemen çatlayıp düşüyorlar sinyaldir ayak basamaklardır v.s. Ama anlattıklarına bakarsan baya şansızlık yaşamışsın. Bir gusül al bence :) şaka bir yana garantimi karşıladı bunları, jantı karşılamamıştır...
  17. SerdarC

Sıfır mı aldınız?
  18. SerdarC

Çinliler patso ise (karnını doyurur) hintliler ise tavuk döner + ayrandır.
  19. SerdarC

Ehliyet kurs fiyat

Kurs ücreti + harç 4500 falandır harç ekstra ıvır zıvır şeylerde çıkar. Yerine göre değişmekle beraber kabaca 20 yi bulur.
  20. SerdarC

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

çalışma sesi kulaklarıma geldi, tın tıntın tın tınn :D

Yeni mesajlar