Arama sonuçlarınız

1. lordmayros

Gps önerir misiniz

Arkadaşlar ben bir GPS takip firması sahibi olarak motorumda kullanıyorum ama gizli bir yerinde Airtag da bulunduruyorum GPS takmak isteyen kişilere yardımcı olurum ama sistem sizi en fazla 2 hafta idare eder 2 haftadan daha uzun süre kontak basmıyorsanız motorunuz çalınsa dahi kontak...
  2. lordmayros

İstanbul içi bmw ustası aranıyor tavsiye lütfen

Floryada HB Motosiklet tavsiye ederim kawasaki yetkili servisi ama çok BMW bakiyor kendide motorcu HB Motosiklet - Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, BMW Özel Servis https://g.co/kgs/o7XF57Z
  3. lordmayros

motomax indirimi hakkinda

Benim Alpinestars R10 kask yalan oldu ama Yerine 21.000tl indirimle 5 parca urun aldim Gunun sonunda her turlu iyi alisveris oldu benim acimdan 5 parcanin icinde Alpinestar bot Scorpion exo1400 carbon kaskta dahil
  4. lordmayros

Türkiyede egzozlu gezmek konusunda tartışalım

abi emniyetin elinde çok güçlü bir bilgi agı ve entegrasyonu var isteseler anında bu işi de çözerler ama yapmıyorlar yada uğraşmak istemiyorlar plaka sorgusunda birçok sistemle entegre olarak muayene sigorta haciz herşey görülüyor TSE ile entegre olup tip onayı verilmiş hali özet olarak ekrana...
  5. lordmayros

uzun yol motoru

o bütçeye Domi400 alınır tatlı tatlı binilir ben istanbul sakarya istanbul yapmıştım hiçte üzmedi 150km hılzda seyahat ediliyor sadece garip zangırtıları var onuda kabbuleniyorsunuz bir müddet sonra
  6. lordmayros

ben bugün bunları aldım 21bin küsür indirim tanımlamışlar R10 kaskın yerine ugraşmaktansa bunları alayım dedim açıkcası işime de geldi aldığım kaska ta 2024 yılında en iyi touring kask seçilmiş champion helmets te
  7. lordmayros

Bu iş böyle olmuyor maaşlı çalısan olarak

🤭🤭🤭🤭
  8. lordmayros

Abi ufak hata olur mu, sitene kural yazmak bu kadar zormu iki tane kod yazacaksin kampanyaya girmeden stok sayimi yapip siteye goreceksin zaten her alisveriste stok dusuyor stok bitince satisa kapatacaksin bunu zaten otomatik yapiyor bunlar stoklari saymadan yapmislar muhtemelen
  9. lordmayros

Kimse birşey yazmadi ama böyle keyfi uygulama olmaz burasida Muz Cumhuriyeti değil sonuçta bakalim yasak süreç nasil işleyecek haftaya donecegim ben istanbula donunce yaptiklarimi yazarim.
  10. lordmayros

Bugun bakadan bildirim geldi Kaskin ucretini motomax iade etmis Boyle sacmalik olurmu sitelerindede teslim edildi çoklu sevkiyat gibi seyler yaziyor Kargonun icine bakamadim ama sanirim sadece intercomu yollamislar
  11. lordmayros

Hangi 250cc motor alınır?

Yakisikli istiyorsaniz NK SR topcase takarim diyorsaniz N250 Domi250 sorun cikartmasin 2. Motor yaparim ilana koyarim ne zaman satilirsa derseniz Hero Pulse TVS200 hepside isinizi gorur Sezon kaçacak alin birini keyfini cikartin
  12. lordmayros

benim kargo teslim edilmiş ben Kayserideyim Bayram için ama resepsiyona bırakmışlar mesaj geldi sanırım sağ salim alışveriş tamamlandı :)
  13. lordmayros

ben bakmadım ama 5dk önce mesaj geldi dağıtıma çıktı diye
  14. lordmayros

Belkide sitede bi algoritma vardir Cagri merkezlerindeki gibi siparis getir dediginde random secip personelin onune dusuyordur baska turlu boyle daginik dagitim olamaz ama buda e ticarete gore cok sacma 🤔
  15. lordmayros

Şimdi siteden baktım benim ürünlere kargoya verildi yazıyor kargo firması da MNG olarak görünüyor hadi hayırlısı bakalım
  16. lordmayros

Anilarim depreşti 24 aralık 2022 de almisim 2023 degil 2022 model olmustu yukarida yanlis yazmisim :) Bu motora hint sicaginda biniyorlar daha hararetle alakali birsey duymadim 700-800km tek mars gider bu motor yabanci formlarda yapanlar var 120 ile rahat rahat gidersiniz ama uzeri tesirgin...
  17. lordmayros

Kesinlikle takinti yapmamaniz gereken bir konu N250 kullanmis biri olarak ki sanirim TR deki ilk N250 yi almistim o yuzden 2023 model olarak islenmisti ☺️ Vites aralari cok uzun zirt pirt vites atmiyorsunuz 3. Viteste cok guzel toplayip hizlaniyor tork haritasi bayagi iyi ve yağ sogutma gayet...
  18. lordmayros

Daha oncede yazdigim gibi 2. El temiz az km li 100.000 tl bandinda bir NK250 alin zaten max 3 ay sonra yukseltmek isteyeceksiniz en az kayiplisi bu secenek sifir alirsaniz kaybiniz daha fazla olur
  19. lordmayros

El mahkum 10 gün bekleyecegiz tabi kivirip 10 iş günü derlermi onuda bilemedim. 1748970366 Bizi kimse aramiyor 😂😂
  20. lordmayros

2025 Motosiklet fiyat zamları

Düsün iste onlarda satip para kazaniyorlar Bizde dist ve bayinin haricinde devlet essek yukuyle kazaniyor