Arama sonuçlarınız

1. tommygun

"Seni burada döveriz, polise de kaza olduğunu söyleriz"

15 Temmuz gecesi kendini vurup da yalandan "Gazi" olanlar varmış.
  2. tommygun

Honda Stylo

İbrahim Tatlısex?
  3. tommygun

"Seni burada döveriz, polise de kaza olduğunu söyleriz"

Memleketin hiçbir yerinden iyi haber gelmiyor, iyi bir şeyler olsa bile manşet olmuyor, önümüze çıkmıyor. Allah korusun diyeceğim ama artık meteor mü düşer, kıyamet mi kopar bilemiyorum bir şekilde nüfusun 10-20 milyon arasına düşmesi gerekiyor.
  4. tommygun

Benzin İstasyonunda İlginç Kurallar

Ampır ampır konuşmuş, ben istasyon çalışanı olsam onu komaya sokar, sosyal medyada ünlü olurdum ama bu istasyonda kimsenin yüreği yetmemiş.
  5. tommygun

RKS 150-S Yağ ve filtresi değişimi

Muhtemelen oring şeklindeki contadandır. Genelde halka şeklinde plastik bir oring oluyor, kontrol etmenizi öneririm. Yağı bir kaba boşaltıp sonra yeniden eklemeniz iyi olacaktır. O motosiklet hatırladığım kadarıyla 1 lt yağ alıyordu, eksik yağla sürmeyin. 1783962936 Resimlere baktım da sizde...
  6. tommygun

Sport Touring Tuono 660?

Konu yakalanmakla ilgili değil, maalesef o yeminine saygıdeğer annesini karıştırdı. Bu nedenle bir daha farklı bir isimle dahi olsa buralara gelmez diye tahmin ediyorum.
  7. tommygun

Sport Touring Tuono 660?

Yok değildir, çok büyük yemin etti.
  8. tommygun

Benzin İstasyonunda İlginç Kurallar

Yahu mübarek bu Fethi Baba'nın oradan çıkınca dağ yolu bitimindeki yer değil mi? Benden de para istemişlerdi de vermemiştim. Bir diğer denyoluğu yapan da Karaburun tarafında yolun solundaki Petrol Ofisi, 3-4 defa tuvalete gireyim dedim, yakıt almış olmama rağmen hep bozuk, hep tıkalı, hep içine...
  9. tommygun

Motosikletlinin Ani Duruşu Trafiği Karıştırdı

Geçmişte ben de bir başıma İğneada'ya giderken haysiyetsiz ve de şerefsiz bir arı buff içine girerek boynuma kıçıyla buse kondurmuştu. O zamanlar 40 yaşındaydım ve 40 senelik yaşamımda ilk defa arı sokuyordu. Acaba alerjim var mıdır, ölür kalır mıyım diye sağa çekmiş, bir sigara yakmıştım...
  10. tommygun

Otoparkdaki kaza sonrası yaşanan panik sosyal medyada gündem oldu

Ülkede genel anlamda bir zeka geriliği var. Son 30 senede ülke olarak zeka katsayımız Arzum sakal kesme makinesiyle Betamax video arasında bir yere geriledi.
  11. tommygun

Sport Touring Tuono 660?

Tuono tuhaf bir motor. Naked diye geçiyor ama tam bizim bildiğimiz gibi bir naked değil. Tuono için üretilen camlara baktım da hepsi cücük gibi. Bence rüzgarlı havalarda istediğin verimi alamazsın.
  12. tommygun

Yaz sıcakları Hk.

Sert fren yapmamanı ve de artçı almamanı tavsiye ederim :)
  13. tommygun

İlk yaptığınız kaza nasıldı?

Ben 1994'te bisikletle gezen bir çifte motorla çarpıp düşürmüştüm. 2016'da motosikletle börekçiye girmiştim, yine aynı sene bana ambulans çarpmıştı. Yine aynı sene takip mesafemi korumadan giderken kask içinde hapşırmış, hapşırınca da bir anlık göz kapanıyor ya gözleri açtığımda öndeki arabanın...
  14. tommygun

sport touring tavsiyesi

Domatesten genel olarak mı nefret ediyorsun yoksa sandviç içinde mi sevmiyorsun?
  15. tommygun

Merak edenlere 2015 Tiger 800 XRx ağır bakım

Şaka maka Tiger 800'ün yağ bakım maliyeti benim 250 cc motordan daha uyguna geliyor. Adamlar 10.000'de bir 4 lt yağ ve yağ filtresi alıyorlar. Benim motor için 3.000'de bir 2 lt yağ aldığımda ve 2 yağ değişiminde bir yağ filtresi değiştirdiğimde benim maliyet daha fazla oluyor. Bir de Tiger 800...
  16. tommygun

sport touring tavsiyesi

Gyro demeleri güzel tabi, insan "donerakis" demelerini bekliyor :)
  17. tommygun

sport touring tavsiyesi

Tavuk döner pişmanlıktır, tavuk döner rezilliktir, hele her yerde satılan Hatay usulü bol soslu tavuk döner madrabazlıktır. Döner dediğin etten olur, yaprak olur.
  18. tommygun

Honda Honda Cb 250 R Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

İşe yarar tabi ama konfor selenin de modeline bağlı olarak depoyu çizme şansı var. Bir de boy probleminiz varsa o konfor sele sele yüksekliğini 2-3 cm yükseltecektir.
  19. tommygun

2016 Model CBR 500R Alinirmi ( 75.000 Km )

Ben üyelerden Gökhan Aygün'ün 84.000 km'deki 2014 model Cbr 500R'ını 2021'de kullanmış ve çok beğenmiştim. Hem güzel uzuyordu, hem kullanımı kolaydı, hem de zerre titreşim yoktu makinede. Gökhan bakımlarını güvendiği bir yerde güzel bir şekilde yaptırıyordu. Sonra o motoru satıp Vfr 800...
  20. tommygun

Sym Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

2026 Senesinde kullanıcısı pek az kaldığı için konu başlığını ruh hastası gibi hareketlendirmek bize düştü. Motoru aldığım günden beri nefret ettiğim Gp'li Mp'li firmanın dede işi tur camını söktüm, elciklerin üzerindeki titreşimi emecek süngerler de 18.000 km'de yırtılmaya başladığı için onları...

Yeni mesajlar