Arama sonuçlarınız

1. tommygun

125-150 cc arası scooter

Bütçeni söylersen daha sağlıklı öneriler alırsın.
  2. tommygun

Yağ değişimi

Putoline çok kaliteli bir yağ markasıdır. Motorunuzun kitapçığı yarı sentetik ve 10-40 yağı öneriyorsa tabi ki Putoline kullanabilirsiniz. Lakin daha uygun fiyatlı bir yağ alternatifi önerisi isterseniz 15.500 km'dir kullandığım Shell Advance Ax7'yi de önerebilirim.
  3. tommygun

Yağ değişimi

Düz zeminde ve orta ayak/paddock konusunu bu yüzden yazdım. Motorunuzda yağ seviyesini ölçmek için cam varsa öyle ölçüp koymanız daha sağlıklı olur. Bazen motorda biraz yağ kalır, o yağın üzerine 1,4 lt eklerseniz fazla gelebilir. Siz bence filtre değişiminden sonra da 1,2-1,3 lt yağ koyun...
  4. tommygun

Yağ değişimi

Yağ değişimi sonrası tapayı sıkarken dikkat et, imansız gibi kuvvetle sıkarsan ya da diş atlatırsan iş biraz çirkinleşebilir. Motoru düz bir zemine al, orta ayak ya da paddock kullan. Motoru 2-3 dk rölantide ısıt, sonra kontak kapa ve 3-5 dk bekle ki yağ süzülsün. Sonrasında yağ değişimini...
  5. tommygun

Rs200 gösterge panelindeki arka sağ sol vida girişine karşılık bir bağlantı yeri grenajda yok

O vidanın girdiği delik içinde kauçuk küçük bir silindir içinde somun olmalı, muhtemelen o düşmüştür. Ölçüsünü alıp Google'da "karenaj (grenaj) somunu" diye aratırsan bulursun, nalburlarda da bulunabilir.
  6. tommygun

2016-2019 arası Africa Twin alırken nelere dikkat etmek gerekiyor ? Bütçe 500k

Biniciysen alınır, uzun yıllar ve km'ler kullanılır. Forumda sürekli banlanan haşarı arkadaşımızın AT.si 1 sene önce160.000 km'yi geçmişti ve motor yepyeni gözüküyordu. Tabi yüksek km'li AT.lerde satış hızı bir R1200 Gs kadar hızlı değil, o ayrı konu.
  7. tommygun

Kaza yapıp toplanmış motor alınır mı?

Dostum bu motor hakkında bildiğim tek şey, Bmw değil de Tvs olduğu. Bizde belki fiyattan kaynaklı belki de başka sebeplerden pek yaygınlaşmadı.
  8. tommygun

Motorumu çalmaya çalışmış olabilirler mi?

Abi konuyu açan arkadaşı kesseler sanırım linkteki kilide 24.000 TL vermez. :)
  9. tommygun

Motorumu çalmaya çalışmış olabilirler mi?

Mümkünse bir kaç akşam motorunu güvendiğin, bildiğin ama farklı bir semtte sakla. Branda altında olursa ve dışarıdan gözükmezse daha sağlıklı olur.
  10. tommygun

Diziler, filmler ve Triumph

1984 Yılında çevrilmiş "Ölüm Savaşçısı" adlı Türk filminde de bir Triumph gözükmektedir. Yine 1972 senesinde çevrilen "Sev Kardeşim" filminde de evin merdivenlerinden aşağı motorla inen Halit Akçatepe de doğru tahmin ettiğiniz üzere bir Triumph kullanmaktadır.
  11. tommygun

2 Gece 3 Gün / İskeçe & Filibe

Çok güzel bir gezi olmuş. Okurken kendim gezmişim gibi hissettim.
  12. tommygun

Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun, Allah utandırmasın.
  13. tommygun

Japonların dayanıklılık anlamında evet bir saygınlıkları var ama aynı motoru 100.000 km ve üstü kullanmayı düşünmüyorsan o dayanıklılık konusu senin için çok önemli bir kriter olmamalı. Eski nesil Duke 390'larda yağ eksiltmeydi, krank kırmaydı bazı kötü örnekler var ama yeni Duke 390'larda ben...
  14. tommygun

Bir D.G Alırım :D

Kutlu ve mutlu olsun kardeş.
  15. tommygun

Park cezası

Yeni iş yerimde açık otopark işi biraz sıkıntılı, hem az yer var hem de biçimsiz. Lök diye oraya park etsem 10 defa yerini değiştirirler. Ben de 3 haftadır kaldırıma park ediyorum. (Yaya ve engelli yaya geçişine engel değil) Yasak mı? Yasak..Zabıta, polis, Mit, Fbi bana ceza kesse haklılar mı...
  16. tommygun

Keyif için Duke 390 alınır. Temiz Dominar 250 de iyi bir seçim ama burada akıl, Domi 250 derken gönül, Duke 390 diyor. Şahsi tercihim Duke 390 olurdu.
  17. tommygun

Kaza değil cinayet: Tıp fakültesi öğrencisi Yaren Mercan (22)

Ülkedeki değerli bir çok gencin böyle yrk kürek, bomboş hırtlar tarafından katledilmeleri çok acı.
  18. tommygun

MT07 Çalışmama sorunu

Adam size sorununu söylemiş, iki üye arasındaki geçmiş muhabbet ve mesaj trafiğini bilmeden eleştiri adı altında illa bir şeyler yazmak için yazın dememiş.
  19. tommygun

Vitesli mi Scooter mı

Normalde skuter yerine N250 ya da Ns 200 önerirdim ama işe git gel kullanacaksanız yağmurda çamur içinde kalırsınız.
  20. tommygun

MT07 Çalışmama sorunu

Kardeş yokuş aşağı inerken debriyajı sıkıp arkana dönüp konuşmak ne demek? Zafer Akçay'ın Pazar videolarına konuk olmanın farklı yolları da var..

Yeni mesajlar