Arama sonuçlarınız

1. Metehan07-70

Antalya'lı Mt09' cular...

Antalya'da ki Mt09 sürücüsü arkadaşlar bi toplanın hele, bişey soracağım... Dünden beri aklımı karıştıran bir soru var, uykumu bile kaçırdı. Dün saat 18.00-18.15 arası, Çevreyolunda (Hal kavşağı-Sema Yazar arası), arabamla giderken, arkamdan sürekli selektör atan, korna çalan, akabinde...
  2. Metehan07-70

Takaslı 2016 Rx3i Evo

Yükseltme amaçlı satılık. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-takasli-dusuk-km-de-temiz-evo-557844794/detay/
  3. Metehan07-70

Demircilikten anlayanlar bir bakın hele

Merhaba arkadaşlar, bu günümü tamamı ile motora ayırdım, plasti dip boyalar aldım, bir kaç parçada renk değişimi planlıyorum, eskimiş, çatlamış bir kaç parçayı da değiştireceğim. Bunlara el atmışken ayak demiri aklıma takıldı. Motora babamın bindiği zamanlarda, apartmanın önüne girerken, sol...
  4. Metehan07-70

Motosikletsiz günler

İyi akşamlar arkadaşlar. Kalan senelik iznimi bitirmek üzere hafta sonu izne ayrıldım, ilk gün akşam halı saha maçında düştüm, sol el bileğinde küçük bir kırık oluştu. Elim de atel alçı var, doktor 20 gün kadar kalsın dedi, motora ne zaman binerim dedim, net bişey söylemedi. Tutması falan...
  5. Metehan07-70

Doğaya saldım...

66.666. km nin şerefine ufaklığı doğaya saldım, ikimizde elimizden geldiğince off road yaptık, hep olduğu gibi yine beni utandırmadı. ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ---------- Çok daha zorlu yollardan indik, öyleki durup resim...
  6. Metehan07-70

Motorumda ki sıkıntı ve tavsiye

Arkadaşlar, son zamanlarda benim ufaklıkta bir takım gariplikler var; İlk önce 60-70 i geçtikten sonra, özellikle ayak peglerinde çok hissedilir bir titreşim var. Hafta sonu önce buna, arkasından gs650 ye bindirm, eskiden ufaklık titreşim konusunda nerdeyse gs den bile daha rahat gibi...
  7. Metehan07-70

Antalya - Çandır (Isparta), motosiklet-balık...

Arkadaşlar, bir aksilik olmaz ise, bu pazar Isparta-Sütçüler-Çandır köyüne doğru gazlamak (daha doğrusu gezmek) istiyorum. Takımları mı da alıp, oradaki çay da biraz da alabalığa olta sallamak niyetindeyim. Isparta yolu motorla en çık sevdiğim güzergahlardandır. Eskiden Çandır a gitmek için...
  8. Metehan07-70

Anlayanlar buyursun

Arkadaşlar merhaba, İçinizde, özellikle oto tamircisi arkadaşlar var ise yardımcı olunuz, fikir veriniz ki, servise öpülmeyelim. Efenim, hafta sonu memlekete gitme düşüncem var, çok fazla eşyam olduğu için motosikletle değil araba ile gideceğim. Fakat gideceğim araçta bir sıkıntı var. Araba 1.3...
  9. Metehan07-70

Motosiklet Seçimi?

Şimdi arkadaşlar konu motosiklet seçimi. Ve buraya bu konuyu açma nedenim tamamen finans kaynaklı. Elimde yeteri kadar bütçe olsa, alınacak motor belliydi. (Versys, olmadı cbr500r). Yılsonu aldığım prim ile bu hayali gerçekleştirebilecekken, devlet hastanelerimizin muhteşem ilgi ve donanımından...
  10. Metehan07-70

Malum konu: Trafik siqortası

Öncelikle belirteyim başlıktaki ''Q'' karakteri bilinçli olarak kullanılmıştır. Şimdi değerli Türkçe öğretmeni üyelerimiz klavyeyi yavaşça yere bıraksın. Motorumun zts sı bir hafta sonra bitiyor, sigortacımı arayıp fiyat aldım, geçen gün burada da başlığı açılmıştı, sbm nin sitesinden teklif...
  11. Metehan07-70

Kullanıcılarından yorum bekliyorum / Baghira 660

Merhaba arkadaşlar, Bendeki bu enduro tutkusu git gide saplantıya dönüşmeye başladı, kafam estiğinde takım taklavatı toplayıp, şöyle 200-250 km uzaklara, gerektiğinde biraz hız sınırlarının üstüne çıkarak, bazende hafif arazide extrem yapmaya olanak verecek bir model bakmaya başladım. malum bu...
  12. Metehan07-70

jantın aşırı ısınması

arkadaşlar merhaba, dün benim ufaklıkla biraz turladım akşam üstü, oltaları alıp biraz stres atayım diye, giderken farketmedim, ama dönüşte motorda bir tuhaflık olduğunu sezdim, gazı kapatınca kesilen, gazı biraz açınca (6-7 bin devirlerde) bir yerlerden bir uğultu geliyordu. yerini tam tespit...
  13. Metehan07-70

R25 aranıyor!!!

arkadaşlar herkese merhaba, çok sevdiğim beraber çalıştığım bir arkadaşım için r25 bakıyoruz, görev bize düştü. malum siteden kafamıza yatan bir kaç ilan sahibi ile irtibat kurduk sonuç alamadık. 2015 model, ilk tercih olarak race blue renginde, ciddi bir kazası olmayan ve mümkünse 13.500 TL yi...
  14. Metehan07-70

aranıza yeni katıldım, merhaba

herkese merhabalar arkadaşlar, aranıza yeni katıldımdan maksat foruma yeni üyeyim, motor geçmişim yaklaşık 22-23 yıl. forumları hep takip ederim, ama ilk kez bir motosiklet forumuna üye oldum, hayırlısı bakalım, benim dikkatimi en çok çeken konu ise gezi kısımları, diğer konular çok göreceli...