Arama sonuçlarınız

1. John Gotti

K.Marmara otobaninda yardiran youtuberlar

Bir porsiyon köfte karşılığında düz yolda gaz açma eğitimi verilir. (Top speed görme garantili eğitim.)
  2. John Gotti

4 silindir naked sürmüşler gelsin

CB650F kullanmadım ama yeni CB650R kullanma şansım oldu. Şahsen ben yeni CB650R yerine bile XJ6 tercih ederdim. XJ6'nın sesi ve yönlendirme kolaylığı çok hoşuma gitmişti.
  3. John Gotti

Triumph Sahipleri Buraya !

İşe alım evrağı listesi gibi liste atsınlar oldu olacak. 😁
  4. John Gotti

Triumph Sahipleri Buraya !

Motosikletiniz hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Çok keyifli ve eğlenceli bir makine. Bende bu gruptaydım ama ayrılık vakti geldi. 😁
  5. John Gotti

24 model cb125f 34.000 kilometre kullanıcı deneyimi

Vay be adam 666. mesajını bu şekilde attı...
  6. John Gotti

Yeni Triumph Trident 800

Aldığımdan beri süremedim doğru düzgün zaten, acayip kurtlandım. Haftaya bi organizasyon düzenlesek mi?
  7. John Gotti

Deri Motosiklet Montu Bakımı ve Temizliği Hakkında Tavsiyeler

Bu deneyimden yola çıkarak bir anlık gazla parfümlü vazelin alıp uygulamanı tavsiye etmem. 😁 Bir şey olacağını sanmam ama ne kadar az kimyasala maruz bırakırsan o kadar iyidir.
  8. John Gotti

Deri Motosiklet Montu Bakımı ve Temizliği Hakkında Tavsiyeler

Bebek şampuanı ve su kullanarak bir bezle silebilirsin. Sonra başka bir bezle kurularsın. Derinin bakımı ve ömrü için klasik vazelini birazcık eritip bir bez yardımıyla yedire yedire uygulamanı öneririm. Akşamdan yapıp yarım gün bekletmen yeterli. (Deri eldivenime böyle özen göstermemiştim...
  9. John Gotti

Telefon tutucu önerisi

Başlarda biraz zor olabiliyor ama çok kolay alışıyosun. Öbür türlü gideceğim yeri gelecek virajı görerek gitmek beni köreltiyormuş gibi hissediyorum. Bir yandan üstten wp, instagram bildirimleri falan düşüyor, ister istemez insanın gözü kayıyor. Çoğumuzda refleks oldu bu hareket ne yazık ki.
  10. John Gotti

Telefon tutucu önerisi

Bare motosiklet sürerken gözümün önünde olmasın diye protesto ediyorum. Hücresel verimi bile kapatıp binerim genellikle. Yurt dışında mola verdikçe haritaya bakarım onun haricinde ayrımları kafama not alıp tabelaları takip ederim. 😁 Çok çok rotadan çıkarsam interkomdan navigasyonu dinlemeyi...
  11. John Gotti

İzmir ve Çevresindekiler için 14.12.2025 İzmir Karagöl Programı

İstanbul'daki arkadaşlardan da bir organizasyon bekleniyor. 🤣
  12. John Gotti

komik ama bir o kadar da düşündürücü motorcu capsi

Ortalama bir Darlık gününde git gel 200KM yapıyorum zaten neredeyse.😁 Gözleme öncesi ve sonrası olmak üzere 2 tur atardım Nürburgring'de.
  13. John Gotti

Yeni Triumph Trident 800

Acayip beğendiğim bir makine, şahane bir mühendislik. En kısa sürede sahibi olursun umarım. V Strom kabilesi kan kaybediyor...
  14. John Gotti

Yeni Triumph Trident 800

Yeni V2S? 👌
  15. John Gotti

Yeni Triumph Trident 800

Karnaval kırmızısı Tiger 900 mü yoksaaaa? https://maps.app.goo.gl/pTXB4vTL14yhcshN6
  16. John Gotti

Yeni Triumph Trident 800

O galiba eskide kaldı biraz 765RS 988 bin TL'den satışa çıkıyor. Keza Trident 660 fiyatı ise 753 bin TL olarak belirlenmiş. Ek olarak Korlas servisine alternatif gayet iyi işçilik yapan yetkili servisler mevcut.
  17. John Gotti

Yeni Triumph Trident 800

Korlas fiyat listesine eklemiş. Merak edenler için, 809.500TL"cik".
  18. John Gotti

Tünelde 190 km/s ile Giden Motorcu Araçtan Kıl Payı Kurtuldu

Haklı ve ölü motosiklet sürücüsü olmamaya özen gösterelim lütfen.
  19. John Gotti

Kove 250RR alınır mı

İyidir kötüdür bilemem ama benim Çin malı motosikletlerde gözlemlediğim en büyük sorun sürdürülebilirlik. Her yıl yeni model pompalıyorlar piyasaya, 2-3 sene sonra bazı modellerin esamesi bile okunmuyor. Şu an parça olsa bile gelecekte olacağının garantisi var mı? Kove'de CF Moto gibi fikrimce...
  20. John Gotti

Trident'e Veda, 765'e Merhaba

Herkese güzel dilekleri için çok teşekkür ederim. @haluk23 @sallami @espresso @Motoseverrr @Cyan @Alpbatur @Memcoş48 @Osm@n @73845 @Okan Sinan Ocan @fatih.met @uurrdmrr @fb__ömer @killingroad @Zealist @4strings @Lombardo En kısa zamanda deneyeceğim. 😁 Bir hafta sonu toplanalım bence de...