Arama sonuçlarınız

1. shooter1

Honda Türkiye'de Hangi Modelleri Üretecek? Fiyatlar Düşecek mi?

ÖTV teşviği alıp motosikletlere indirim! yapması lazım byd gibi yoksa Japonlar ticarette sınıfta kalır
  2. shooter1

Sniper pro mu nasıl güçlendirebilirim?

Kelle motor al yenile
  3. shooter1

Yanlış motor seçimi

Hondadan gideyim bende crf250 rally nc750 ya da africa
  4. shooter1

Honda Türkiye'de Hangi Modelleri Üretecek? Fiyatlar Düşecek mi?

ÖTV teşviği alıp şimdiden ona göre fiyatlari tekrar düzenleyip !indirmesi lazım bknz byd
  5. shooter1

Yenilenmiş Motosiklet Ticaret Projesi.

Çok güzel konuşmuş ilk birkaç motosikletten kesinlikle zarar edeceksin diye düşünüyorum ama tecrübe kısmından kazanacağını sonrasında hesap kitap yapıp devam edersin sonuçta ticaret demek risk demek risk almadan da hiçbir şey olmuyor
  6. shooter1

Korktuğum şey yaşandı

Kamyon tır açık kasa tarzi araçları görünce kendimde otomobil ile gitsem ya solluyorum ya da geçmesine izin veriyorum benden yeterince uzak olsunlar
  7. shooter1

125cc Motor önerisi.

Sx125 al 15 beygir kgsu da ağır degildi yanlış hatırlamıyorsam kronigi yoksa bence bakılabilir
  8. shooter1

günlük 45 km mesafe için 50 cc

Direk 250cc al 100km hizda sabit gideceksin hem günlük 45 km az değil ben ehliyetle uğraşamam dersen 50lik CG al yükseltme yap
  9. shooter1

Kuba Bluebird 80cc Tekleme ve Stop Sorunu

Tam net hatirlamasam da max 2k herhalde akü dahil
  10. shooter1

Kuba Bluebird 80cc Tekleme ve Stop Sorunu

Aynı motosiklet kardeşimde var aynı problemler vardı 80lik karbüratör ile 80lik mars motoru takıldı bu sene aküde değişti tek mars calisiyor stop etme problemi de kalmadı
  11. shooter1

Yeni PCX Deluxe satın alan var mı?

Çevremde daha alanı görmedim deluxe modelini ama standart alanlar var Farkli bir soru sorucam 246 bin TL gibi bir fiyata alınabilecek sıfır olmak kaydıyla en mantıklı motosikletler nelerdir
  12. shooter1

Reflektörlü yelek muhabbeti

4) “Teçhizat” kısmında yer alan; “Reflektif işaret” ibaresi “Reflektif kıyafet (yelek vb.)” şeklinde, 5) “Durum ve Nitelikleri” kısmında yer alan “Sürücüler ve taşınması halinde yolcular için, gece seyahatlerinde görünürlüklerini sağlayacak şekilde giyinecekler veya giysilerine reflektif işaret...
  13. shooter1

Çin malı alıp kullan at mantığı mı yoksa japon alıp uzun kullanmak mı

Adam her sene fury alıyormuş 3. almış senede 50bin km yapıyormuş yani ilk başta pcx alsaydı şuanda 100bin km geçecekti bence furynin parasını kısa sürede cikariyorsa mantıklı 150bin km gelince pcx kime satacaksin bunu km çok vs vs lafla ugrasacagina kullan at mantıklı duruyor 50binde de fury...
  14. shooter1

Şehir Trafiğinde Sizi En Çok Tedirgin Eden ARACLAR...

çerez parası 155bin tlcik
  15. shooter1

Honda CB125F yine başaramadı

Mevcut motosikletimi satsaydim alacağım motosiklet cb125f olurdu commuter candır az yakar her türlü yolda hizmet eder
  16. shooter1

2025 Motosiklet fiyat zamları

Almayın kısa ve net yıl sonu 110 yakın diolar 81den satıldı bakalım ayni talep oranlarına düşünce fazla arzı nasıl değerlendirilecekler ama bizim millet uslanmayacagini da düşünüyorum talep belki bir ihtimal yüksek olabilir Özet tek kelime ile almayın
  17. shooter1

Naylon Lastik

Benim lastikler de 5-6 sene oldu dişlerinde herhangi bir problem yok ama ıslak zeminden geçerken bak ben eskidim diyor
  18. shooter1

Yıllar sonra yeniden, ZX4RR mı RS660 Extrema seçim ?

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
  19. shooter1

Çok mantıklı
  20. shooter1

Honda 2025te scooter harici makina getirmicek mi acaba listede sadece scooter var