Arama sonuçlarınız

1. shooter1

Honda PCX125 DLX Kampanyası

Almayın yıl sonu 150den satmaya çalışsınlar
  2. shooter1

Gene motorsuz kaldıK SSLİ

135lik kit yakisir
  3. shooter1

CF Moto CLC 250 neden gelmiyor ?

Satılmayacagi içindir clx modelinin 2024leri halen satıyorlar
  4. shooter1

Hangi Parmak Olmadan Fren Yapamazsınız?

Başparmaksız bir frene, fren diyemem
  5. shooter1

Sıfır CBR 500 R alınır mı?

CBR tabiki
  6. shooter1

Enduro için arkadaş

Bir sürü arazi sürüşü yaptım hemde commuter tarzı motosikletle İlk konu kendine aşırı güvenme 2. motosikletin dilini iyi bilmek ve yarı yolda birakmamali
  7. shooter1

yeni yamaha wr125

Reklamı yapıldı ama gerisi yok drz400 tanitilali 1.5 sene olmustur o da yok seneye olmadı crf alıp gecicem
  8. shooter1

90.000 TL motor önerisi

Victor 99 nakit kartlı 120-130 civarında sıfır RX ilanda goremedim sitesinde 2024 modele 189 yazıyor 2025ler 275 belki geçen seneki gibi kampanya yinede yapabilirler ama yine de fiyat farkı var
  9. shooter1

90.000 TL motor önerisi

İkisi farklı segment Victor 250 nasıl olur race125 yerine
  10. shooter1

motoru aldıkta nereye gidicez?

Dün bir yola girdim ben böyle çamur görmedim çamurluklar ben iptalim diye bağırıyor on teker gram dönmüyor elimle itsem çıkmıyor baskı balata kokusu geldi hafiften, arka teker dönüyor ama yerinde sayiyor rezillik %1000 keyif %9999 Sonuç motor 13 yaşında 125cc commuter yani gitmek isteyen her...
  11. shooter1

A1 ile 450 sr kullanabilirmiyim

2-3 metre alev istiyorsan m50 helikopter lazım başka çare yok
  12. shooter1

Alevli dersen 848 evo
  13. shooter1

Dostum ful ekipman geziyorsun çoğu çevirme zaten bunda eksik yoktur diyor devam et diyorlar 450sr hayırlı olsun ama senin yerinde olsam kırlangıç kasa yanlış hatırlamıyorsam 2008 model R6 alırdım hem paran cebinde kalsin hemde harbi keyif alacağın bir şeye binersin
  14. shooter1

motoru aldıkta nereye gidicez?

Karagöle git
  15. shooter1

Xmax 250 2014 vs nmax 155 2020.

XMax tabiki
  16. shooter1

Neden ağır motorla enduro olmaz videosu (komikli)

Eksik olan kameraman
  17. shooter1

9-5 Çalışıp Motosikletten Keyif Almayı Nasıl Başarıyorsunuz?

Telefondan uzaklaşın bu ay görev yerim nedeniyle telefon yasak 63 saat telefon ve tvsiz kalınca bazı şeylerin farkına varabiliyorsunuz benim için farklı bir deneyim oldu telefon internet hayatımızın ciddi bir alanını kapatiyormus
  18. shooter1

Egzozu Delmenin Bedelini Ağır Ödedim

Bende bir ara düşünüyordum gsr sonra fz6 ile xj6f baktım en son fazer8 tam alacakken vazgeçtim yürütme maliyetleri vs derken ama halen içimde bir ukte
  19. shooter1

Sende gsr vardi değil mi bak ona da egzoz çok yakışıyor kuyruk altı olması da güzel görünüyor ama artciyi ısıtır mi bilmiyorum
  20. shooter1

Gözüm nk250den nasıl bir ses beklentin var alttan tapa açtım deyince xj6 gibi bir şey bekledim boşuna kafanı agritirsin egzoz sesi istiyorsan 4 silindir alacaksın gerisi boş en uygun alacagin makinede fz6dir galiba