Arama sonuçlarınız

1. John Gotti

Hafif Siklet Çok Yönlü ADV Motosiklet Tavsiyesi

Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan.
  2. John Gotti

Hafif Siklet Çok Yönlü ADV Motosiklet Tavsiyesi

Bu nasıl bir sevgi be adam? Her mesajda ortalık Triumph aşkıyla yanıp tutuşuyor.
  3. John Gotti

24 Nisan Cuma Günü Motobike Fuar Buluşması

Uf Harlem zenci işi 😎 fiyatlara baktım da 50 ccler 60-70 bin arası değişiyordu. Yarı fiyatına falan olsa makarasına almayı düşünürdüm.
  4. John Gotti

Estağfurullah, gerçekten neredeyse her standta CG vardı bir ben mi farkettim bilmiyorum ama dikkatini çeken arkadaşlar varsa ses versin. 😁 Bende görünce şaşırdım hemen aldım.
  5. John Gotti

Fuarın Vecton'dan 4 bin TL karşılığı ixs ve büse marka pantolon alıp 1400TL fark ile de level 2 yapmam dışında pek bir espirisi yoktu. 😁 Kafamı nereye çevirsem farklı bir markanın CG'si vardı...
  6. John Gotti

Börü 1200cc. (Türk malı chopper motosiklet)

888.888 TL + Vergiler kısmına kadar her şey çok iyiydi. 😊
  7. John Gotti

Köfteci koordinatları

Herkese selam, Buraya yazmayalı uzun süre olmuştu. 😁 Bu süre zarfında keşfettiğim ve gırtlak severlerin hoşuna gidebileceği yerleri eklemek istedim. -Yurt içi- Edo Cağ Kebap, Gebze/Kocaeli 2 kez gittim, ikisinde de tıklım tıklımdı. İlk gidişimde şiş olarak yedim, ikinci gidişimde kırıntı...
  8. John Gotti

Yarış Motoruyla 750.000 Km Yol Yaparak Rekor Kırdı!!!

450'ye V-Strom alınır.
  9. John Gotti

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

Parmaklar ön frende gideni çok gördüm ama 4 parmak debriyajda motor süreni ilk kez görüyorum.
  10. John Gotti

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

Ayıptır söylemesi geçenlerde canım gözleme çekti, atladım Forza'ya Tüpçü Fikret stili gittim sucuk kaşar gözleme yemeye... Chicken stripleri bile üzerinde daha lastiklerin o kadar yeniyim bu işlerde. Bir gün bende böylesine viraj dönebilmek istiyorum. Umarım nasip olur.
  11. John Gotti

Bu Kadar Da Olmaz!!! 755 cc 2.8 Litre Yakıt Tüketimi

2.8 yaktıran tip... Anlatacaklarım bu kadar. 😁
  12. John Gotti

Bıktım zincir temizlemekten

Sizin için değil diğer arkadaşlar yanlış anlamasın diye yazmıştım aslında 😁 Dışarıdan bakınca size yazmışım gibi gözüktü. 1773923245 Adamlar boşuna road/racing ibaresi koymamış 😅
  13. John Gotti

Bıktım zincir temizlemekten

Hocam onunda yağlanması gerekiyor, kullanıcı el kitabında "az bakım gerektiren zincir" olarak geçiyor. Periyodik bakımda servisler yapıyor. Eğer çok tozlu topraklı yerlerde sürüş yapıyorsanız ara ara bakımını kendiniz yapmanız gerekiyor. Borusan tarafından söylenen bir rivayete göre 800-100KM...
  14. John Gotti

Rekor Tüketim 3.2 Litre!!! 3 Silindir 900 cc

Çikolata yiyeyim ama baklava tadı gelsin...
  15. John Gotti

2026 İtalya motosiklet satışları(ibretlik)

Forumdaki favori hesabım @Osm@n .
  16. John Gotti

Rekor Tüketim 3.2 Litre!!! 3 Silindir 900 cc

Bence de, yoksa kim 1 milyon TL bağladığı motosiklette buna kasar ki? 😁