Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece fikir olarak bunu paylaşayım, çeşitlilik olur belki ürün gamında.
100 gram ağırlığında ve 550KG taşıyabiliyor.
https://rollingmavericks.com/tr/products/ultralight-enduro-trail-jack-stand
Buna sonuna kadar katılıyorum. Maalesef ülkede motora binince her şeyi kendine hak gören insanların sayısı oldukça fazla. Buradaki sıkıntı hız limitlerinden de ziyade motosiklet kullanıcılarının zihniyeti tamamen.
Bir ben o otobanların tadını çıkaramadım galiba ne zaman gitsem buradaki otoban hızlarında gidiyorlar. Tabelalarda hız limiti uyarıları çıkıyor. Sanırım bizim hayalimizdeki kadar limitsiz değil. @Okan Sinan Ocan hocam bu konuda bilgilerinizi paylaşabilir misiniz? Kaçırdığımız bir detay var bence.
Hayırlı olsun güle güle kullan. Forum nerelerden nerelere geldi, bir zamanlar yer gök V-Strom'cularla doluyken şimdi her yerden Triumph'cu çıkıyor.
Şaka bir yana yan çantalı ilk kez gördüm çok güzelmiş. Kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileklerimle. @Ged
Kilonuz ve sürüş tarzınıza göre komple amortisör değiştirmek yerine yay değiştirmeyi de düşünebilirsiniz. Hyperpro markasında motorunuza uygun yay bulabilirsiniz belki.
Amortisörü sertleştirmek bazen en faydalı çözüm olmayabilir. Bu ayar yapılırken sürüş tarzın, kilon gibi bir çok kriter ele alınıyor. Eğer ortalama bir kiloya sahipsen fabrika çıkışı ayarlar (motorunu bilmiyorum) muhtemelen sana yeterli gelecektir. Amortisörü sertleştirmek daha iyi viraj...