Arama sonuçlarınız

1. John Gotti

Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

Neden çekmekle uğraşayım ki beraber sürelim?
  2. John Gotti

Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

Amatör eğlendirir... Pozculuktan başka bişey değil.
  3. John Gotti

Zafer Akçay'ın düzenlediği etkinliğe gelecek misiniz?

Sadece fikir olarak bunu paylaşayım, çeşitlilik olur belki ürün gamında. 100 gram ağırlığında ve 550KG taşıyabiliyor. https://rollingmavericks.com/tr/products/ultralight-enduro-trail-jack-stand
  4. John Gotti

ruh eşimle tanıştım

Hayırlı olsun kazasız belasız güzel anılar biriktirmen dileklerimle. 🤘🏼
  5. John Gotti

Zafer Akçay'ın düzenlediği etkinliğe gelecek misiniz?

Üstüne para verse gitmem.
  6. John Gotti

MT-07 Gücü abartılıyor mu?

120 beygirin ne kadarını kullanabildiğiniz zaten asıl olay. Yoksa herkes her motosikleti kullanır ama nasıl kullanır orası tartışılır.
  7. John Gotti

Hakkını vermeye başladım

Seramik filtresiz tıkaca para vereceğime 3M alır onu takarım.
  8. John Gotti

CF Moto CLC 250 neden gelmiyor ?

Senin için hayırlı olmuş ama benim için pek olmadı. 😂
  9. John Gotti

CF Moto CLC 250 neden gelmiyor ?

NX500 beklerken sıkılıp F800GS alanlarımız bile vardı...
  10. John Gotti

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

Buna sonuna kadar katılıyorum. Maalesef ülkede motora binince her şeyi kendine hak gören insanların sayısı oldukça fazla. Buradaki sıkıntı hız limitlerinden de ziyade motosiklet kullanıcılarının zihniyeti tamamen.
  11. John Gotti

600rr mı r6 mı

İkisinin de görüp geçirdiklerini hayal ettikçe kanım donuyor. 😁
  12. John Gotti

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

Arkadaşlar gözleriniz sadece radar, eds vs. aramasın artık. 2 KM öteye drone yolluyorlar havadan izleniyorsunuz. 2 KM sonra nişaneyi veriyorlar. 😁
  13. John Gotti

Motosiklet Hız Sınırlarının Güncellenmesi Talebi

Bir ben o otobanların tadını çıkaramadım galiba ne zaman gitsem buradaki otoban hızlarında gidiyorlar. Tabelalarda hız limiti uyarıları çıkıyor. Sanırım bizim hayalimizdeki kadar limitsiz değil. @Okan Sinan Ocan hocam bu konuda bilgilerinizi paylaşabilir misiniz? Kaçırdığımız bir detay var bence.
  14. John Gotti

Motosiklet Hız Sınırlarının Güncellenmesi Talebi

Şahsen Kuzey Marmara ve İzmir otobanı gibi yollarda hız limiti kalksa bile olur bence 😁
  15. John Gotti

Köfteci koordinatları

Herkese Selam, Keyifli bir mekan, servis ve yemekler güzel. Cevizaltı Kahvaltı ve Gözleme, Tavşanlı, Kocaeli https://maps.app.goo.gl/urqHxf6zwi3m9iJx7
  16. John Gotti

Yeni Motosikletim Triumph Tiger Sport 660

Hayırlı olsun güle güle kullan. Forum nerelerden nerelere geldi, bir zamanlar yer gök V-Strom'cularla doluyken şimdi her yerden Triumph'cu çıkıyor. Şaka bir yana yan çantalı ilk kez gördüm çok güzelmiş. Kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileklerimle. @Ged
  17. John Gotti

KTM SDR 1290/1390 VS SUZUKİ GSX S1000

Yardımcı olmaya istekli iyi insanlar genellikle ben olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle binmen dileklerimle.
  18. John Gotti

KTM SDR 1290/1390 VS SUZUKİ GSX S1000

Bilgi deneyim konusu bir yana, GSXS1000 için garaj forum vadesiz 12 taksit yapıyordu. Bir düşün derim. 😁
  19. John Gotti

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

Kilonuz ve sürüş tarzınıza göre komple amortisör değiştirmek yerine yay değiştirmeyi de düşünebilirsiniz. Hyperpro markasında motorunuza uygun yay bulabilirsiniz belki.
  20. John Gotti

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

Amortisörü sertleştirmek bazen en faydalı çözüm olmayabilir. Bu ayar yapılırken sürüş tarzın, kilon gibi bir çok kriter ele alınıyor. Eğer ortalama bir kiloya sahipsen fabrika çıkışı ayarlar (motorunu bilmiyorum) muhtemelen sana yeterli gelecektir. Amortisörü sertleştirmek daha iyi viraj...