Arama sonuçlarınız

1. ofonazi

Motor Gruplarına Üyelik

Bizimde istanbulda grubumuz var çoğunluk karşıda esenyurt büyükçekmece tarafında olduğu için sürekli bir etkinlik olmuyor ben anadolu yakasındayım mangal sahil buluşması vs. düzenliyoruz grupta bikaç kadın sürücü de var. onlardan hariç daha önce ayrıldığımız motosiklet grubundan tanıştığım bikaç...
  2. ofonazi

Aksiyon kamera önerisi

eken h9 ve sjcam o fiyat aralığında en makul cihazlar eken h9 un mikrofon yükseltmesi yapılmış olanını alırsaız daha iyi olur elinizden geliyorsa siz de yapabilirsiniz.
  3. ofonazi

İstanbul - Bozüyük - Eskişehir - Bilecik Günübirlik Gezimden..

ben o yolu senede birkaç defa yapıyorum ilk nmax 125le sonra forzayla bi ara maxt150 ile r250 ile şimdilerde tracerla yapıyorum. pendik yalova feribotunun daimi müşterisi oldum. sonra aynı güzergahı izleyip eskişehire dönmeyip kütahyaya gidiyorum yol gerçekten keyifli. @haluk23 ben de önceden...
  4. ofonazi

Yaşlı ve yeni üye

güzel olmuş forza her türlü ihtiyacınızı görecektir forza üzerinde nasıl durdunuz onun resmi olsaydı güzel olurmuş.
  5. ofonazi

Egzoz Hakkında ?

D400 ün sesine hastayım ben de Tracerim var ama onu kıskanıyorum.
  6. ofonazi

Zincir bakımı ömrümü çürüttü

4,2535 ben de benzer şekilde yapıyorum önce köpük sonra yıkama. motoru kaldırmak için paddock almayayım dedim lift aldım ama kaldırmak zor oluyor freni cırtla bağla sonra kaldırmaya çalış teker dönmüyorsa tekrar kaldır uğraştırıyor. sonra putoline chain & engine degreaser sıkıp kıvrılan zincir...
  7. ofonazi

Kamp masası tavsiyesi.

ben de HAGS kullanıyorum 73 lük olanı topcasenin artçı koltuğu olan tarafa bağlayıp Edirneye gitmiştim geçen sene . haftaya balıkesire gideceğim bu sefer artçım da olucak nasıl yaparım diye düşünüyorum. orjinal yamaha topcase üzerine port bagaj nerden bulabilirim gpde uyumlu var mıdır sitesinde...
  8. ofonazi

Başınıza gelen en tuhaf hırsızlık nedir

sticker çalma diyince hırsızlık değil de aklıma yaşadığım şey geldi. Bayburtlu bir arkadaşım bizi bayburt pidesi yemeye pendiğe çağırmıştı o zamanlar nmaxi yeni almıştım dükkanın önüne parkedip pide yiyip çıktıktan sonra marş düğmesinin yanına birisi Türk Bayrağı ve Besmele yazılı sticker...
  9. ofonazi

Scooter motor önerileriniz

ben maxt kullandım gayette güzel motordu memnundum sıkıntı yaşamadım ivmelenmesi gerçekten tatmin ediciydi top speed düşük kalıyor onun harici sıkıntısı yoktur. Herkes kolay olan cevabı vermeyi bilir japondan şaşma çine bulaşma falan ama sizin yaptığınız gibi kredi kartıyla almak için makul bi...
  10. ofonazi

Motosikleti ne zaman yıkasam yağmur yağması sorunsalı

Ben açmıştım konuyu sağolsun espressonun yazdığı Kraft Hart aldım ışte bugün deniycem.
  11. ofonazi

KTM Hintli Bajaj ın oldu

12. ofonazi

Motosikleti ne zaman yıkasam yağmur yağması sorunsalı

ya sorma ben de geçen hafta yıkadım 2 motoru da pazar günü balon uçurmaya Tracerla giderken inceden yağdı ama bi gittim motor çamur olmuş. Dün de deli gibi yağan yağmurda scooterle işe geldim döndüm bugün baktım motor nerdeyse hiç batmamış. Ama yeni aldığım tabancayı denemek için öğleden sonra...
  13. ofonazi

Hem Motosiklet Kullandı Hem de Tıraş Oldu

böyle olunca tişörtün yakasından içeri girip rahatsız eden saçlardan kurtulmuş olur 😂
  14. ofonazi

Her Marka Kaskın Bedeni Aynı Olur mu?

o zaman scooter incelemelerinde içerik üreticilerinin söylediği sele altı xl kask alıyor söylemi çoğu zaman boşa çıkıyor demektir
  15. ofonazi

Motosiklet yıkama ve sarjlı yıkama tabancası öneri

Ben de arkadaşlara söylerim 10luk şişe çıkarsa en ideal o olur benim için olmazsa da damacanayı biraz azaltıp scooterin ayak yerine koyup direk -4e indiririm diğer motoru yanına çekip rahat rahat harcarım.
  16. ofonazi

tamam bu cihaz makul duruyor sizin deneyiminiz de var güzel zaten dediğim gibi durulamak için alıcam ben de zaten. Ayrıca mikrofiber bez için twitterda birisi özellikle bu markayı önermişti arayışınız varsa değerlendirebilirsiniz...
  17. ofonazi

Suya bağlanacak mıyım demişim suya bağlanacak olsam ben de hortumla yıkarım zaten 5lt pet şişeden ya da kovadan çekmekten bahsediyorum.
  18. ofonazi

Yıkama ile ilgili arama yaptım yakın zamanda bu konuya değinilmemiş o yüzden yeni konu açtım uygun değilse taşıyabilirsiniz. Konumuza gelecek olursak zamanında burada bi yazıyı okurken @tommygun reisin ilaçlama & sulama pompası ile motor yıkadığını örendiğimde ucuzundan bi pompa alıp sitenin...
  19. ofonazi

140 bine kadar hem kuryelikte (+marti tag) hem de günlük kullanım için scooter önerisi

Arora max t bakabilirsiniz çok güzel seri motordur şehirler arası için uygun olmasada şehir içinde işinizi görür. freccia beğeniyorsanız kanuni seha 150 de arora max t 150 ile aynı bloğa sahip o da düşünülebilir.
  20. ofonazi

Başlangıç Motoru (125CC)

şu anda böyle düşünüyor olabilirsiniz sizi anlıyorum ben de 50cc skuter alıp işe gidip gelirken sen motorcu mu oldun dediklerinde yok bi gönül bağım yok ulaşım için demiştim sadece.1 yıl sonra ehliyet alırken a2 alayım zaten cc le hız la işim yok diye a2 yazıldım 2 yıl sonunda A ehliyete...