Arama sonuçlarınız

1. M

Rs200 Hızdan Düşme Sorunu

Merhabalar herkese iyi geceler. Motosikletim ile 142km hızları görüyordum, yalnızca 6. viteste kesiciye giriyordu ve direkt hızı kesiyordum. Bu hızlara yalnızca acelem olduğunda çıkmıştım, uzun zaman sonra yetişmem gereken işlerim olduğundan sürat yapmak zorunda kaldım. Yaklaşık 3 aydır 100 km...
  2. M

RS200 Depo kenarı kılcal çatlak

merhaba arkadaşlar ucuz etin yahnisi midir bilmem ama deponun yanında ufak bir kılcal çatlak oldu sizce bunu garantiye bildirmeli miyim ? ve sonuç alınabilir mi? hiç bir şekilde darbe almadı fotoğrafı yok su an elimde ama 2.5 -3 cm boyunda tankın kenarında direkt. fikirlerinizi bekliyorum ve...
  3. M

Yazlık Deri Ceket

Merhabalar internette kullanıcı yorumlarında pek bilgi bulamadığım için sizlere soruyorum aramızda PERFORATED DERİ CEKET kullanan olumlu olumsuz tecrübelerini aktarmak isteyen birileri var mıdır ?
  4. M

Mont ve eldiven önerisi yapar mısınız

Merhaba mont almak istiyorum Revit Apex Air H2O Mont Siyah - Neon Kırmızı sipariş etmeyi düşünüyorum sizce kullanışlı mıdır ya da sizlerin tavsiyelerini dikkate alacağım bir öneriniz var mıdır dostlar ? Eldiven olarak ise Dainese Carbon 4 Short Black Fluo Red Deri Eldiven düşünüyorum deri...
  5. M

Montla ilgili derin önerilere ihtiyacım var

merhaba daha biliyorum ki pek çok farklı durum için bir kaç çeşit mont gerekli fakat aldığımda en kullanılabilir olanı almak istiyorum. Bu yüzden bir kaç aklıma takılan soruyu size yöneltmek istiyorum. 1. Hayatımda hiç deri ceket giymedim, çok mu yoğun kokuyor ve rahatsızlık veriyor mu ? 2...
  6. M

Kamera ve mikrofon konusunda fikir

Merhabalar arkadaşlar gopro hero 12 ve dji osmo action 4 arasında kalanlardanım. Bildiğiniz üzere goproya mikrofan takmak oldukça maliyetli ya da estetik olmayan aparatlarla yapılıyor. Dji osmo actionda 4 de type c giriş olduğundan direkt mikrofonu takabiliyoruz gördüğüm kadarıyla. Aramız da...
  7. M

Yazlık ve kışlık ekipmanlarla ilgili

Merhabalar rs200 motorum var fakat kışın soğuk havalarda rüzgarın şiddeti elimi kurutuyor ve üşütüyor. Kışlık eldivenlere baktım fakat 2 tane almak yerine Dainese Carbon 4 Short Motorcycle Gloves model eldiven alsam hem korumasından faydalansam hem de kışın rüzgarı keser mi ? Hiç kullanmadığım...
  8. M

Yeni başlayanlar için motor ekipmanı

Merhabalar rs200 motorum var fakat kışın soğuk havalarda rüzgarın şiddeti elimi kurutuyor ve üşütüyor. Kışlık eldivenlere baktım fakat 2 tane almak yerine Dainese Carbon 4 Short Motorcycle Gloves model eldiven alsam hem korumasından faydalansam hem de kışın rüzgarı keser mi ? Hiç kullanmadığım...