Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu güncel. Buridan ın eşeği gibi kalacağım stok lastikle 😀
1760621474
Ve bu arada stok lastik eurogrip att925 marka sanırım. En yüksek 40+ derece ve en düşük 7 derecede sıkıntı yaşamadım. Bununla devam etmek 3. Seçenek olabilir mi?
Ben de Gaerne 2443 g botu kullanıyorum. Deri olan. 4 ay önce yazlık istemiştim bunu verdiler. En ufak ıslaklıkta sabun gibi kayıyor. Pürüzlü asfaltta bile. Kaymaz bot arıyorum. Ya da bu botun tabanına yapacağım bir işlem var mı?
Şuraya da göz gezdirebilirsiniz, geçen hafta açmıştım bu konuyu.
https://www.motosiklet.net/forum/konu/yeni-mont-alacagim-4-mevsimlik-mi-kislik-mi-daha-mantikli.222822/page-2
Sizinki kısa görünüyor nette. Ben prosevin stelvio modelini gördüm çarşıda. Özellikleri hemen hemen aynı. Alınır mı sizce?
1758535462
Sanırım prosev 5217 olarak da geçiyor. Ama hiç yorum bulamadım nette. Ya tutulmamış ya da çok yeni. Prosev in resmi sitesi ya da distribütörü de yok bakamıyorum hiç
Prosevin hangi modeli var hocam ve nerede yaşıyorsunuz? Yağmurda hiç kullanmayacağım ve şehiriçi hız bile yok. 4 mevsim idare edecekse çok iyi olur benim için. Kışlık mont da çok sıcak oluyor öğleden sonra çünkü.
Detaylı yazınız için çok teşekkür ederim hocam. Uzun yol kesinlikle düşünmüyorum. 3 senedir ankarada yaşıyorum. Gördüğüm en soğuk sabah - 12 idi. +2 nin altında motosiklet kullanmayacağım. Ev iş arası 12 dakika ve şehiriçi olduğu için hızım 80i geçmiyor. Motosiklet ns 200 Naked, ön camı yok...
Hocam, ev-iş arası 15 dakika. Acerbis ramsey vented yazlık mont ve sadece t shirt ile 15 derecede çok rahat sürdüm. O yüzden 4 mevsim mantıklı gibi geldi. Bir de Ankara'da yaşıyorum gece gündüz sıcaklık farkı 18-20 dereceyi buluyor. Sabah 4 iken öğleden sonra 20yi görebiliyorum havalandırmaları...
Stoklarda kalmamış hocam sağolun.
1758391936
Şu ürün uygun olur mu hocam daha fazlası mı gerekiyor kastettiğiniz astar için
https://www.feyizoglu.com/prosev-5217-stelvio-kislik-motosiklet-montu-kirmizi-siyah-_58077.html
1758456189
Bayağı bir araştırdım. Prosev stelvio kağıt üstünde çok iyi...
Ben galiba yanlış ifade ettim. - 2 12 derece arası kullanacağım. Fakat en fazla 30 dk ve şehiriçi. Bu durumda kışlık mont fazla mı gelir. 4 mevsim diye nitelenen astarı çıkarılabilir montlar daha mı uygun?
Referans olsun diye söyle söyleyeyim. Acerbis Ramsey Vented yazlık montumla 10-25 derecede...
Yazlık montum var. Amacım sadece kışın kullanmak. Sıcaklık olarak - 2 ve 12 derece arası kullanacağım. Çoğunlukla kuru havada ama yağmurda da su geçirmemeli. 5-10k arası ne önerirsiniz?
O zaman akşam bakayım, gözüm keserse dikeyim. Gittiği yere kadar gitsin. Bir de yedek kot almak istiyorum bikerjeans modellerini çok beğendim. Riderdenimin korumaları uyar mı acaba?