Arama sonuçlarınız

1. D

Abus disk kilidi 8077 ve 8008 hakkında bir soru?

Bu disk kilitlerinden birini alacağım. Iş yerine motorla gitmediğim zaman gereksiz çalıp komşuları rahatsız etsin istemiyorum. Birinci ufak harekette uyarı alarmı veriyor diye okudum. Hareket devam ederse süresiz alarm devreye giriyor. Sorum şu: ilk hareketten saatler sonra ufak bir hareket...
  2. D

Turuncu Go kablosuz takip cihazı

Turuncu Go kablosuz takip cihazı kullanan var mı? Stabil çalışıyor mu? Vaadedildiği gibi bataryası 40 gün dayanıyor mu?
  3. D

Koruma demirini ruhsata işlemek gerekir mi?

0 Pulsar ns 200 alacağım. Koruma demirini ruhsata işlemek gerekir mi? Ve garanti dışı kalır mı?
  4. D

150k tl ye kadar, abs li, hafif motor bulamıyorum.

Yeni başlıyorum. 125 kg vitesli bir motosiklet ile temel eğitim aldım. Motosiklet alıp ileri eğitim almak istiyorum. Absli hafif motosiklet bulamıyorum. Ns200 ug 158 kg çok ağır geldi. Kendime güvenemedim. 130-135 kgye kadar motosiklet arıyorum. Absli bu bantta voge r125 buldum. Fakat Ankara da...
  5. D

Resimde görünen pencere demiri zincirlemek için güvenli midir?

1x3 cm pencere demiri, demir makası ile kesilir mi bu şekilde zincirleyen var mı?
  6. D

Abus granit extreme plus vs abus 8008 zincirli set

Zincir ve kilit sistemi olarak hangisi daha dayanıklıdır? Granit extreme plus alırsam alarmı disk kilidi de alacağım. https://www.hepsiburada.com/abus-8008-12ks120-granit-kombine-kilit-p-HBCV0000309S61...
  7. D

Hjc i71, f71 scorpion exo 491 seçimde yardım?

Hjc i71 Hjc f71 Scorpion exo 491 Arkadaşlar karşılaştırma sitesinde hemen hemen aynı görünüyor. Öneriniz nedir? Naked, genelde şehir içi kullanacağım.
  8. D

Çanta demiri ruhsat-zincir

Çanta demiri takılsa fakat çanta takılmasa gene de ruhsata işlemek gerekir mi? Çanta demirine 7-8 kg zinciri dolayıp kullanmayı düşünüyorum. Bir sıkıntı olur mu?
  9. D

Maymuncukla açılmayan kilit var mı? Ya da çok uğraştıran?

Kaç gündür araştırıyorum. Zincirin, kilidin çok zor kırılanını buldum da maymuncukla bir kaç saniyede açılan kilitler görünce motosiklet almaktan vazgeçmek üzereyim. Varsa bildiğiniz el altın lütfen. Mul-T- lock açılmaz deniyor ama doğru mudur?
  10. D

Qj srk 125s vs Qj trx 125 Tercihiniz?

Merhaba herkese. Aranıza yeni katıldım. Scooterdan vitesliye geçiş yapacağım. Srk 20k daha pahalı. Sıvı soğutmalı, Trx hava soğutmalı. Başka bir fark var mı bildiğiniz? Yaz günü dur kalk trafikte hararet yapar mı hava soğutmalı? 20k fazla vermeye değer mi?

Yeni mesajlar