Arama sonuçlarınız

1. tecrube0

motomax indirimi hakkinda

Ben bu adamlardan sağlam ürün alamayacağım galiba .Arkadaş her türlü saçma sapan olay beni bulmazsa olmuyor heralde . Kaskı taktım denedim herşey okey. Güneş vizörünü kontrol ederken sünger kısmında bi şişkinlik gördüm bi baktım bi plastik bana bakıyor hafif tırnağımla dokunmamla süngeri tutacak...
  2. tecrube0

150K Bütçe ile İlk Motor Tavsiyesi

Bu tavsiyeye katılıyorum. Scooter ı mutlaka denemelisin. İlla normal motosiklet diye diretiyoruz hata yapıyoruz.Evet onun da güzel yanları var.Hatta scooter a göre daha az ayak kırıyor bence .Motosiklette ayağını yere koyma eğilimi daha az yükseklik sebebiyle .Scooterda bu daha kolay . Ama...
  3. tecrube0

Böyle şeyler yapmayın!

"Ters kelepçe yapacaktım da... dua etsin moralimi bozmak istemedim" bu nasıl bir muhabbet ya ? Motorlu haklı haksıza hayvanlığına filan girmiyorum.Kadının sürücülüğü ile ilgili de yorum yapmıyorum ben sivile takıldım. Mesela nasıl ters kelepçe yapacak şahıs direnç mi göstermiş ,silah mı...
  4. tecrube0

Doğanlar , Kahramanlar ,Naldöken mi aman aman.... 1748625002 İlk sipariş verdiğimde bir mail geldi.Sonra bir daha gelmedi.Bugün 11:00 da kargonuz dağıtıma çıktı diye mesaj geldi 12:30'da bendeydi.
  5. tecrube0

26 mayista verdigim siparis bugun saat 12:30 da sorunsuz elime ulastı.Siparisiniz kargoya verildi mesajı gelmiyor.Direkt kargonuz geliyor haberiniz olsun :)
  6. tecrube0

Wouv direkt dagitima çıkmış paket bakalim nasil gelecek salatalik cikmaz insallah icinden :P
  7. tecrube0

Alışveriş yapmayan tanıdığım yok .Kask , Mont , Kışlık eldiven , çanta kiminle konuştuysam bunlardan en az birini satın almış. İnstagramdan attıkları videolarda altından kalkacak gibi duruyorlar :)
  8. tecrube0

İnşallah siparişler bir an önce gelir :)
  9. tecrube0

Kulak Tıkacı 3500 Lira

Kulak sağlığı için takmalısınız bence
  10. tecrube0

Uzun yol önerisi

Yapılmışı var :D Haritayı al karşına kendine göre güzel bir rota çiz .Mutlaka dinlen ama yolları yemekleri vs araştır sonra yapıştır :D İzmirde çok güzel yerler var mordoğan,birgi,ödemiş ,gölcük ,seferihisar vs kuşadası tarafında güzel yollar var datça tarafına gidebilirsin kamp yapabilirsin...
  11. tecrube0

Kulak Tıkacı 3500 Lira

Ben bunları sürekli kaybediyorum :D
  12. tecrube0

Cok memnunum kullaniyorum.Gayet şık duruyor.Guvenli oldugunu da dusunuyorum. Beden olarak normalde xl giymeme ragmen L beden tam oldu alirken.baska bir sorun yasamadim. 1748536864 Ben ilk gun siparis verdim.Kask hala hazirlaniyor :) Ümidim var ama :)
  13. tecrube0

50 cc motorsikletim ile samsun-ankara arası seyehatim gidiş-geliş 860km

Keşke mescit veya camilere girip dinlenseydin uykusuzluk ve yorgunluk çok tehlikeli.
  14. tecrube0

Ben bu satışardan sonra iade ve değişimlerin nasıl olacağını merak ediyorum.
  15. tecrube0

Motosiklet sürücü giyim önemi hk

Motomax 'ın kampanyasını değerlendirmişsindir diye düşünüyorum. Ben bu ayakkabıyı 2000 liraya almıştım.
  16. tecrube0

Motosikleti ne zaman yıkasam yağmur yağması sorunsalı

Pazar günü 1 kırık kaburgayla reçine ve martı pisliği olan motoru yıkamak için 25 litre su taşıdım tam motoru sabunlarken yağmur yağmaya başladı.Yağmur yağarken motor yıkadım .Daha ötesi yoktur bence :) Ulan ne manyak adam yağmurda motor yıkıyor demişlerdir heralde ama reçine ve kuş pisliği...
  17. tecrube0

Hic olmamasindan iyidir .Ben ayin basinda gogus koruma alacaktim 2100 liraydi 1200 liraya aldim :) Kaza yapmamis olsam daha çok sey alırdım da motora cok masraf yaptim 20 gun rapor vs bayagi zorlayacak beni bu ay :)
  18. tecrube0

Sonsuz kez alışveriş yaptığım bir site . Bu sitede sanmıyorumki alışveriş yapmamış kişi olsun :)
  19. tecrube0

Keske dun sabah farketseymisim daha cok secenek olurdu .Batmadilarsa gercekten iyi indirim var.