Arama sonuçlarınız

1. tecrube0

Kaza Yaptım Dava Sürecinde Ne Yapmalıyım

Sonradan farkettim ben de mesajı güncellerken cevap gelmiş :)
  2. tecrube0

Kaza Yaptım Dava Sürecinde Ne Yapmalıyım

Sağlam bir avukat bul .Adamlardan sakın para alma şikayetçi ol. Hem manevi tazminat davası aç hem de sigortadan sakatlık ve çalışamama durumuyla ilgili tazminat talep et :) Bu arada en çok kazanan avukat olacak şaşırma :D Ayağında da muhtemelen kalıcı bir hatıra olmuştur.Mesajın tarihine...
  3. tecrube0

Çantası İşli Gelen Motor

uygunluk belgesine bak. Ruhsatı almadıysan noteri mutlaka uyar bakın bunda çanta işli belgede yazıyor de yoksa yazmazlar.
  4. tecrube0

Uzun süredir yatan motor .

Zoru başarıp aküyü ters takmışım ana hattaki 30v sigorta yanmış . Kontrol ederek takmıştım muhtemelen ikincide aküyü ters koydum ve bakmadım.Allahtan yedek sigorta koyuyorlar içine ama bu seferde marş motoruçalışmıyor marşa basınca tık yapıp duruyor. Kickstart ile çalışıyor. tane röle var...
  5. tecrube0

Kaza yaptım ama bacağım hala iyleşmedi

Aynnen ben de adına bakmamıştım .Trol mü çıktı peki :)
  6. tecrube0

bagajda benzin taşımak

1 litre yeterli bence fazlasına gerek yok diye düşünüyorum.
  7. tecrube0

Kaza yaptım ama bacağım hala iyleşmedi

Öncelikle geçmiş olsun .Tek tavsiyem şu kaza yapınca en ufak bir ağrı varsa hastaneye gidin.Mesela ben son kazamda hiç önemsemedim motoru ustaya biran önce götürmekti amacım kazalı motora bindim devam ettim .Çekmeköy devlet hastanesinin orda birden nefesim kesildi yutkunamadım.Hemen acile girdim...
  8. tecrube0

Erdek motofest ana konusu neden yok?

Saçma birşey zaten kafa ütülüyorlar.Cağ kebabı yiyor adam mesela yanında vututututu diye adam hayabusa bağırtıyor.Kalkan toz yemeklerin üstüne geliyor vs.
  9. tecrube0

Geçen yıl da aynı konudan çıkmış kavga .
  10. tecrube0

Kirazlı Manastırı ve Ballıpınar Gizli Koy | Kapıdağ Yarımadası

Fotoğraflar şahane güzel bir gezi olmuş .Benim dominar girer mi acaba bu yollara :D
  11. tecrube0

Erdek Festival'ine geçen yıl gittiğimde ben uyurken çadırımın yanında kavga filan olmuş .Geze geze kavga etmiş herifler Jandarma vs gelmiş.O yüzden bu sene gitmek istemedim.Ama manisaya yine giderim sanırım :)
  12. tecrube0

İlk Motor Kararsızlığı – Scooter mı Vitesli mi?

Benim en sevdiğim şey skuter ile yavaş yarış gaz tepkisinde de zaman oluyor hemen tepki vermiyor filan :) dar dönüşler yapmayı filan seviyorum :) 1751225413 Uluslararası bile gezerim bu motorla :) 482 bin lira vermem o ayrı tabi :)
  13. tecrube0

İlk Motor Kararsızlığı – Scooter mı Vitesli mi?

Skuter al :) mümkünse ABS'li
  14. tecrube0

Merhaba

Ben de ilk motor aldığımda 160cc neyime yetmiyor demiştim :) 120 km hızdan 90 km hıza düşünce bayağı üzülüyordum son zamanlarda :)
  15. tecrube0

Merhaba

41 yaşında A neden gereksiz olsun .38 yaşındayım iyiki A sınıfı almışım :D Düşük CC'li motorlar bir süre sonra yetmemeye başlıyor :/
  16. tecrube0

Mesafelere göre kısa yol / uzun yol

En uzun yolum 1 günde 1000 km , kısa yol ise gidiş geliş 200 km :D
  17. tecrube0

Uzun Yolda Başımıza Olaylar Gelirse?

Başıma olay gelirse gidebiliyorsam kendim giderim .Şile de kaza yaptım lastik yarıldı jant yamuldu ama lastik patlamadığı için çekmeköy devlet hastanesine kadar kırık kaburga ve motorumla gittim.Arada benzincilerde hava basıyordum.Ya da 8 lokmaya gibi avadanlık da olmayan bir kaç aleti yanıma...
  18. tecrube0

Motosikletlerde Usulsüz Silindir Hacmi Artışına Hapis Cezası

ben bu işi anlamadım ya . Haber izlemediğim için sanırım . Piyasada ne kadar TK03 varsa 50cc 'den 125 cc yapılmışken sadece 12 motor ne alaka ??
  19. tecrube0

Bir senkron ayarı uğruna ya Rab, ne güneşler batıyor

İzmir'in enlerini aramışsın :D Metiniş motor ekrem kalmış :D

Yeni mesajlar