Arama sonuçlarınız

1. extazi121

Scoteer Mars Motoru Sorunu

Merhaba Arkadaslar Bugun motoru tamirden aldım ama bi sorun olustu Motor Frene Basınca Mars Moturundan ses gelıyo ve Çalısıyor Gibi arka yada on Fark etmemıyor .Kontak Açık Şekılde Motor Çalısmadan Frene Basında Mars Alıyor Koldan Hafif Gaz Verınce Çalısıyor Anlamadm Gitti.. Mars Tusuna Basmadan...
  2. extazi121

YIBEN YB125T hız Sorunu

S.a Arkadaşlar 1 ay Oldu Scooter Aldım Yıben YB125t ..Motorda 1 veya 2 kişi 90 km Fazla Başmıyor Makina ..Normalde 110-120 Falan Gormesı Gerek Tek ama Cıkmıyor.Motorda 150 Karburator Var ama Değişen Bişe Yok hız Olarak Aldıgımda Boyleydi 4 Zamanlı Motor Mondial Rs150-HS150 Ramzey 150cc Aynı...
  3. extazi121

Mondial RS 151 Elektirik Sorunu ACiL

Selamün Aleyküm Arkadaslar Bi Botor Aldım 1 Hafta Olmadı 2 Cİ el sorun Vermeye Basladı Yardımlarınızı Beklıyorum Thank You Dikkat: Deneyimi veya Bu İşi Yapan Uzman Arkadaslar Cevaplarsa Memnun Olurum Saygılarımla Bi anda Tum elektirk gidiyor kafasına gore Farlar ,gösterge, ampuller saglam...
  4. extazi121

Mondial 150cc Elektrik sorunu hiç birsey çalısmıyo

Arkdaslar Sa Oncelıkle Yardımcı OLan Arkadaslara Tessekkur ederim.. Gece Motor Bi Farları fALAN kONTROL edem dedim Aç Kapa Misali ..Bi anda Tum elektirk gitti Farlar ,gösterge,uzun kısa farlar,4'luler vede kontak:sunny: Motor Mars basmıyo,akude sıkıntı yok zenon var var tusu ayrı onda bi...

Yeni mesajlar