Arama sonuçlarınız

1. S

Zx4r/rr yatak sarma hakkında

o paralara temiz 2. el bir speed triple 1200 rs al arkana bakma kardeşim. (tecrüben varsa) 180 beygir ile zirvedir.
  2. S

Honda Transalp 2025 vs Honda Nc750x Dct

Enduro hacım nasıl öyle 🤨 İntegra ile karıştırıyor olabilirsin
  3. S

300Bin TL 2.EL Yada Sıfır 600 Bin Tl ye kadar Vade Farksız Motor Önerisi

boşver iyi ki kankilerine vermişler. nx500 gelmiş geçmiş en gereksiz motor olabilir.
  4. S

nc maxi scooter değil bu arada
  5. S

aha geldi Hondacı :D yeni aldım brom. 1 ay olmadı. Hondacı tayfaya kurban etmemek için uğraşıyorum adamı
  6. S

Yeni kasa Transalp gerçekten son derece looser bir motosiklet. Yani o kadar para verip alınacak çok güzel motorlar var. NC serisi de hakeza. Geçin şu Honda'dan artık. Avrupa'ya yönelin. Çok güzel F/P motorlar var.
  7. S

Motosiklet önerisi

Amca çok yanlış düşünüyorsun. Arkadaş zaten amacını söylemiş. Param olsa ben de en iyisine binerim. Artı, şehirler arası yollarımız gayet güzel.
  8. S

Motosiklet önerisi

Hocam 1 Milyon TL'ye 2. el bak bence. Tiger 1200 Pro falan. Düzgün bir sıfır motor yok o paralara.
  9. S

Hocam o kadar para vereceksen ve gerçekten yeterli deneyimin varsa Street Triple RS bak derim. Başka bindiğin veya bineceğin herhangi bir motordan çok farklı bir his.
  10. S

Ne almalıyım?

ilk çıktığı zamanlar tipine nasıl da düşüyorduk. son 5 senede tüm markalarda motosiklet tasarım parametreleri çok değişti
  11. S

RKS motor satış sitesi ? fiyatları çok uygun geldi ? resmi sitemi ?

iletişime geçip sattıkları yere git hocam. sepete ekleyip sipariş verme de :)
  12. S

Hondasının da Japonunun da..

hocam yağ blokta aşağı süzülmedikçe sorun olacağını sanmam. terleme de olabilir. Honda'nın bu bloğu öyle sıkıntı çıkaracak bir blok değil
  13. S

RKS motor satış sitesi ? fiyatları çok uygun geldi ? resmi sitemi ?

https://www.rksmotor.com.tr/fiyatlistesi.html orjinal resmi site bu hocam ⬆️
  14. S

Gel hocam bunu vereyim sana. Safkan gücü hisset :D
  15. S

Triumph Triumph Street Triple R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar Street Triple 765 R için kısa kuyruk önerisi olan var mı? (Topic 3 senedir ölüymüş bu arada)
  16. S

300k Bandında Royal Enfield Himalayan Alınır Mı? Royal Enfıeld Servis Ağının Son Durumu Nedir?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-triumph-acil-nakit-ihtiyaci-sebebiyle-satilik-1117674674/detay hacım boş ver v strom himalayan falan. aşk yaşamak istiyorsan bunu git al. 300'e bırakır. tommygun ve birkaç arkadaşın tavsiyesiyle aldım ben de. Allah razı olsun
  17. S

Büyük İkilem - CB650R mı Street Triple 765 R mı?

Yusufçuk tercih edildi.
  18. S

hocam ona da bakmıştık çok güzel motor ama acil durumda kime satacaksın onu :eek:
  19. S

Sesiyle, duruşuyla, gidişiyle kendine baktıracak demek gayet açık bir ifade. Herkes sahip olduğu güzelliği göstermek ister hocam. bence de st 765 daha güçlü bir rakipti ve onda karar kıldım zaten :)