Arama sonuçlarınız

1. ManisaLé

Marştaki Arıza

S.A Arkadaşlar ben moturumu alalı yaklaşık 1,5 yıl oldu daha önce böyle bi sorun olmamıştı. Motoru ilk calıştırma esnasında marş motoru (çuf çuf) sesini çıkarıyo ama bu marş otamatiği motur tam çalışacak zamanda (cızzzz) diye ses yapıyo motor çalışmıyor. Pedal ile çalıştırdığımda bi 15-20 dk...
  2. ManisaLé

98 Model RUS - Geri Vites Sorunu..?

Sa, Bende 98 Model RUS var bilirsiniz belki HHH adı. İşte bunda hiçbir sorun yoktu 1 haftaya gelesiye kadar; Şimdi ben 1. vitese takıyorum motor hep geri gidiyor..Sizce sorun nedir.? Büyük ihtimalle platinde olabilir diye düşünüyorumda acaba kendim çözebilir miyim? Yada illa tamirciye mi gitmek...
  3. ManisaLé

Şu motorun hızı ile ilgili bakar mısınız?

Sa dostlar, Şimdi bende Kanuni Breton 125cc var. Daha 7-8 ay oldu alalı...Motor normalde iyi gibi.Yani hız normal bastığında 120-130 km/h buluyor...Acaba daha hızlı gitmesi için kaç kaç dişli atmam lazım...Yani burası birde köy olduğu için rampa iniş yokuş çok...Düzlükte yok sanmayın oda var...
  4. ManisaLé

İlk Servis İle İlgili....

Öncelikle herkese merhabalar. Benim motor Kanuni Breton 125. Şimdi motor 527 KM oldu. 500 De servise girecekti fakat elimizde olmayan sebeplerden dolayı servise götüremedim..Yani şimdi motora bir zarar vs. birşey olur mu.. Ve enfazla kaç KM de götürmeliyim servise...Ve benim yapabileceğim...
  5. ManisaLé

Tüm Tecrübeli Motorsikletçi Arkadaşlarım Bakarsa Sevinirim

Arkadaşlar, Öncelikle benim sizlere birden fazla sorum olacak fakat ilk önce motorumu anlatayım... Motorum Kanuni Breton 125 cc dir...Daha alalı P.tesi günü 2 hafta dolacak yani daha 0(sıfır), 220 KM oldu motorum.. Kısacası ben motora biraz modifiye yapmak istiyorum...Mesela Far Xenon , Egzoz...

Yeni mesajlar