Arama sonuçlarınız

1. CrazyBullet

Motovlog yapıp para kazanan var mı?

Evet motovlogger arkadaşlar, kanallarınızı burada paylaşıyorsunuz bizde üye olup, izleyip, yorum yapıp elimizden geldiğince destek atıyoruz. Peki para kazanabiliyor musunuz? Konuyla ilgili istihbaratı olanlar bilgilerini paylabilir mi?
  2. CrazyBullet

Kurtarma şansı var mıydı? Pistte kaza

Altınlı gecede Fuat abinin bahsettiği kaza sanırım bu. Fuat abi biraz hızlı girmiş viraja :)
  3. CrazyBullet

Bu motosiklet kitabını nereden bulabilirim?

Vittore Cossalder'in Motorcycle Dynamics isimli kitabını arıyorum. Bir kaç sene önce torrent sitesinden indirmiştim fakat şimdi seed yok. Online olarak, paralı ya da parasız kitabı bulabileceğim bir yöntem önerirseniz çok sevinirim.
  4. CrazyBullet

Gopro session, kart uyumu, donma problemi

Gopro session kullananlar hangi kartı kullanıyor? Ben de scandisk ultra 32gb var. Kimi zaman 720gb 60fps de çekerken kamera çekimi durduruyor. Kimi zaman ilk saniyelerde kimi zaman birkaç dakika sonra kamera çekimi durduruyor. Bu acaba kameradan mi yoksa karttan mi kaynaklimi bilemedim. Yurtdışı...
  5. CrazyBullet

AEA'nın Trafikte Sürüşü

Adam sürmüş, akıp gitmiş. Ne kendisi ne de diğer sürücüler için, İstanbul'da araç kullanan ortalama bir sürücüden daha fazla tehlike yaratmamış kanısındayım. Bu kadar seri ve motora hakim sürmek için pist eğitimi, güvenli sürüş eğitimi ve yüzbinlerce km trafikte sürmüş olmak yeterli midir? Yoksa...
  6. CrazyBullet

Kaynak makinası önerisi

Evin terasindaki demir ferforje korkuluğu yükseltmek için usta cagirdim ve 1500 tl ücret çıkardı. Kaynak makinası alıp kendim bu işi yapmayı planlıyorum. Ark kaynak iş gorur fakat almışken tıg (argon) makina alayim diyorum. İleride bisiklet kadrosu (bkz. Tim paterek) gibi işlere girisirsem...
  7. CrazyBullet

Ehliyet kursu ucreti

Merhaba, kurs ücretleri ile ilgili güncel konu görmediğim için konuyu açtım. Kurslar artık yasal taban fiyat uygulaması yapıyorlar fakat taban fiyatlar ile ilgili resmi belge bulamadım. 2016 da a veya a2 sınıf ehliyet almış arkadaşlar kurs ücretini yazarlarsa çok sevinirim.
  8. CrazyBullet

Yag bulaşmış lastik temizlemek

Zinciri yağlarken lastiğe bulaşan yaği temizlemek için onerileriniz neler? Lastiğin kimyasını bozmasindan korktuğum için gaz yağı, mazot, balata spreyi! Gibi maddeleri kullanmak istemiyorum. Yağlarken çok özen gösterip lastiğe az bir sey bulastirsam bile yola ciktigimda lastiğin kenarlarına yağ...

Yeni mesajlar