Arama sonuçlarınız

1. L

6 bin tl'lik(Sıfır) başlangıç motoru sorunsalını çözmeme yardımcı olur musunuz?

Merhaba arkadaşlar. Bugün A2 ehliyet sınavına girmemle birlikte motor almaya sayılı zamanım kaldı. Öncelikle yüksek 2. el fiyatları ve motorlardan anlamamam sebebiyle sıfıra yöneldim. Yaklaşık bir hafta önce kadar Yamaha YBR 125 alırım diye bu konuyu gündemimden çıkarmıştım. Hatta motor montumu...
  2. L

Motosiklet kullanma bilgimizi artıracak film önerileri?

Teorik olarak birşeyler kapabileceğim film tavsiyelerinde bulunur musunuz?
  3. L

Gps takip sistemi, motosiklet güvenliği için kullanan var mı?

http://urun.n11.com/navigasyon-gps-cihazlari/tx-5-araba-motorsiklet-gps-tracker-gprs-takip-cihazi-gercek-konum-P97158533?cid=604001&gclid=CKepstKyuMwCFbYV0wodjgIBEQ&gclsrc=aw.ds Şöyle bir ürün buldum, fiyatı da gayet makul. Bunun gibi güvenlik önlemlerini kullanan var mı? Kullanışlı mı?
  4. L

Kaskımı aldım peki vizör?

Mt thunder model kaskımı aldım. Yaz için siyah vizör almak gerekir mi? Kaskın yapısından dolayı güneş direkt gözümü almaz gibi geliyor ama daha hiç motor kullanmamış biri olarak size sormak istedim. Fiyatıda kaskın yarı fiyatına kararsız kaldım.
  5. L

Tchibo Motorcu Montu alınır mı?

http://www.tchibo.com.tr/erkek-motosiklet-montu-p400084227.html
  6. L

1200 lira bütçe ile ekipman tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar ilk motor olarak forumu okuduktan sonda ybr 125 veya cb 125 gibi modellerden birini alamaya karar verdim. Fakat bu işin kolay kısmıydı sanırım. Şimdi ekipman olarak ne almam gerekir, minumum ne özellikleri olması gerekir yardımınıza ihtiyacım var. 1200 lira bu iş için şimdilik...
  7. L

Yamaha orjinal(güncel) kıyafetlerini nereden temin edebilirim?

Yaşadğım ildeki bayide yok en azından İstanbul'da büyük bayilerde varsa oraya gitmek isterim. Mesela şu monta bakar mısınız?, ne kadar güzel:cat...
  8. L

Yeni başlayan arkadaşınıza kask ve mont önerir misiniz? (Bütçe 1000 TL)

Merhaba arkadaşlar ben bu yaz inşallah motosiklet kullanıcı olacağım. İlk etapta commuter ile başlayacağım. 1000 lira bütçeyle bana önerebileceğiniz kask ve mont ikililerini yazar mısınız? Ben yeni olduğum için sadece model olarak bakıyorum ama bu sağlıklı olmuyor. Mont olarak mesela şu hoşuma...
  9. L

A2 ehliyet sınavı 600 cc?

Motor ehliyeti için bilgi almaya gittiğimde böyle bir bilgi verdiler. Yeni mevzuata göre 600 cc vb. motoru mu kullanabilmemiz lazım? Benim gibi hiç motor kullanmamış bir insan nasıl ehliyeti alacak?
  10. L

Istanbul motosiklet fuarı?

İlk defa motosiklet fuarına gitmek ıstiyorum, davetiyeyi nereden temin edebilirim?
  11. L

Motorsiklet seçimi ve boy problemi?

Biskletlerde bile aynı modelin kadro boyu farklı seçenekleri sunulurken sanırım motorsiklette bu mumkun mümkün değil. Fakat oturuş, sürüş pozisyonlarının araba gibi diğer taşıtlara nazaran daha önemli olduğu bu alanda bence büyük bir eksiklik. Boyum 1.70 kilomda 65 kg. Hangi 125-250 cc lik...

Yeni mesajlar