Arama sonuçlarınız

1. B

zongshen 125t scooter

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda ehliyet altım motosiklet için ve iki aydır motor kullanıcısıyım o yüzden motorumun arızası nedir bir türlü anlayamadım. Bayburt'ta yaşıyorum ve 9000 km de ikinci el bir motor aldım. ve aldıktan sonra ne olur olmaz diye yağına, deposuna, frenlerine, karbüratör...
  2. B

benzin yağ karışımı nasıl olacak

Merhaba arkadaşlar yine ben zs 125t-7 scooter var bende birazda acemiyim. iş yerinden arkadaşlar tutturdu buna benzin alırken depoya yağ karıştıracaksın diye öyle bir şey varmı acaba. bilgisi olan varmı? sonuçta bu aracın yağ deposu var yağını yeni değiştim.
  3. B

koca kafalılar için kask tavsiyesi acil lütfen

arkadaşlar biliyorum bu kask konusu açılmıştır her zaman ama sıkıntım geçen cuma bir scooter aldım iyi hoş cihaz zhongshen 125 t-7 diye cici küçük bir şey. üzerimede aldım sigortasınıda yaptırdım. velhasıl kelam iş kask ve kıyafet almaya gelince bozuldu. xl kask deniyorum olmuyor kafamın üst...
  4. B

125 scooter muayne

merhaba arkadaşlar 125 lik bir scooter almak üzreyim eski borçlarını felan yatırıp üzerime alacağım yalnız motorun çalışırında sorun yok ama dış görünümü çok güzel sayılmaz yan tarafında küçük bir plastik parça kırıldı parça bekliyorum muayneden geçermi?
  5. B

Başlangıç motor tavsiyesi

Merhaba ben Bayburtta yaşıyorum, burası dağlık bir il, ehliyeti yeni aldım ve yeterince deneyimli değilim. sizden yardımınızı istediğim konu motor kullanımına alışabileceğim, ekonomik giriş seviyesinde bir motor,scotor vs daha sonra motoru büyütmeyi planlıyorum ama şimdilik öğrenme-alışma amaçla...

Yeni mesajlar