Arama sonuçlarınız

1. Ali Bircan

Konuyu kapatmak istedim

Konuyu lütfen acmadım sayın
  2. Ali Bircan

Mersin Türkiye Akrobasi Şampiyonası

[/url][/IMG] Çoğu bilgi verilmiş zaten. Ben yolda görmüştüm burada da paylaşayım dedim. https://hizliresim.com/rOq6X1
  3. Ali Bircan

WR 125 X/R ve XT660Z tenere modellerinin Türkiyede satışı durduruldu mu?

Geçenlerde yapılan zam ile birlikte Yamaha'nın sayfası ve fiyat listesi yenilenmişti yenilenen sayfada Adventure bölümünde WR 125 X/R ve XT660Z tenere modelleri yok konuyla ilgili bir bilgisi olan var mı acaba :silent: Yamaha'nın sayfası...
  4. Ali Bircan

Bir Motorcunun Hayatını Kurtardım...

Evet biliyorum çok garip bir başlık ama olay 23 temmuz günü saat 12.30 gibi başıma geldi. Motosikletim olmadığı için sap sap ikiye bölünmüş yol kenarında otobüs durağında beklerken büyük bir parça strafor köpüğü parçası yolun en sağına savruldu. Kaldırımın kenarlarında derin çukurlar vardı...
  5. Ali Bircan

Sizce hangi özellikler?

Biliyorsunuz ki her motosikletlerde belli başlı ayrıcalık vardır birisi ucuz olur kaliteli olur ama hızlı olmaz gibi özellikler vardır. Bende forum üyelerinin tercihleri genelde ne yönde onu test etmek için bu konuyla birlikte bir anket yapalım dedim. ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34...
  6. Ali Bircan

KTM KTM 1090 ADVENTURE R Kullanıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumda konusunu görünce açmak istedim. [/url][/IMG] Böyle bir macera teklifine karşı koyulmaz! Hafifliği ve kullanım kolaylığı ile eşsiz bir maceraya atılmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. KTM 1090 Adventure R ekstrem seyahatler için mükemmel yol arkadaşı. 2017 için yenilenmiş yarış stili...
  7. Ali Bircan

Ucuz ve fiyatına göre kaliteli eldiven

Mehaba abilerim ablalarım geçenlerde internette bir ilan gördüm bu ilan aliexpress konusunda da geçiyor sanırım. Ürün oldukça ucuz ve yorumlar güzel. Ürünü almayı düşünüyorumda ürün hakkında fikirlerinizi almak istedim. Ürün urlsi...
  8. Ali Bircan

İngiliz motosiklet forumu tavsiyesi

Merhaba tavsiye edebileceğiniz ingiliz motosiklet forumu varmı acaba.
  9. Ali Bircan

600 cc yarış motorları artık üretilmeyecekmi ?

Merhaba arkadaş Altın Elbiseli Adam'ın paylaştıgı bir video var sizce videoda dediği gibi olurmu , olursa ne olur? Cevaplarınızı bekliyorum Video : ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:57 ---------- Video açılmazsa linki ...
  10. Ali Bircan

Bir ayda motosikletiniz için ortalama kaç tl harcıyosunuz ?

Merhaba abilerim ablalarım sizlere bir soru sormak istiyorum başlıktan anlıyacağınız gibi ayda motosikletiniz için ortalama ne kadar harcıyosunuz? Maksat biraz sohbet etmek. Cevaplarınızı bekliyorum.
  11. Ali Bircan

frj 1300 ae

10 karekter
  12. Ali Bircan

fjr 1300 ae

Merhaba arkadaşlar bu motorla konu buldum ama 1 tane falan cevap vardı oda boş bir yorumdu başlıktanda anlyabileceğiniz gibi fjr 1300 ae nasıl bir motordur, parasını hakediyormu , piyasası varmı , parça sıkıntısı olurmu , şehir içi ve uzun yolda nasıldır , kronik sorunları varmıdır cevaplarınızı...
  13. Ali Bircan

cbr 500r vs xt660z tenere

evet öncelikle merhaba cbr500r mı yoksa xt660z tenere mi anketi cevaplayıp altına sebepini yazın saygılar
  14. Ali Bircan

Yamaha yzf r6 vs Honda cbr 600 rr ( anket içerir )

Merhaba abilerim , ablalarım küçük bir anket yapıyım dedim . başlıktan anlıyacağınız gibi Honda cbr 600rr mı Yamaha yzf r6 mı? Diye biraz sohbet edelim ama lütfen olaya objecktif bakın Saygılar...
  15. Ali Bircan

mt 9 tracer

Merhaba mt ailesi öncelikle gene alışmış olduğunuz klasik ve saçma bir konu açıcam neyse Mt 9 tracer hayalleri kuruyorum ve onu gerçekleştirmek istiyorum ama yaşdan dolayı bide motor tecrübesizliğinden dolayı küçük cc den yüksek cc doğru ilk başta 125 cc yi geçmeyen sonra 250 falan derken tracer...
  16. Ali Bircan

artık bişe demiyorum... ( yurdum apaçisi içerir ! )

Öncelikle merhaba Az önce evin yakınından bir suziki gsx 1300 geçti adam 1300 cc motorla sadece kask takmış yarım kollu falan giymiş bide yani "bilmemek değil öğrenmemek ayıptır" deyimine girmeyin hiç adam oturmayıda bilmiyor :farao: motora bildiğiniz ördek style gidonu boğacak mübarek :P bide...
  17. Ali Bircan

Yerim sizin apaçiliğinizi...

Öncelikle merhaba konu başlığındanda anladığınız gibi apaçilere bir gönderme yapıcam neyse konuya dönelim özellikle cg kullan apaçiler (normal kullanlara can feda) adamın kaskı var ama takmıyo hepsininde ya yaşı baya bi küçük (ehliyet için) yada mahallede oturan hoşlandığı kıza altındaki daha...
  18. Ali Bircan

motorunuza takdığınız issimler

Motorunuzla konuşurken ona hangi issimle hitap ediyosunuz yani ona hangi adı verdiniz
  19. Ali Bircan

Sanırım ilk motorumu aldım

Uzun süredir motorsiklet hasretinden sonra yaştan dolayı alamadığım motor yerine elektirikli motorsikletim oldu heralde neyse en azından en düşük güçteki motordan başlıycaz
  20. Ali Bircan

Kararsız kaldım

Arkadaşlar kararsız kaldım :pale: şimdi iki durum var ben gidip 150 cc lik cross alabilirim ehliyetsiz ama tabiki kask falan takmadan asla ... Neyse birde 2 yıl bekleyip hem ehliyet hem de yamaha yzf 125 super suport motor alabilirim ama şöyle bi durum var hepinizin bildiği gibi motorsikletsiz...