Arama sonuçlarınız

1. Alisilin

2. El İphone 4s 600 TL eder mi?

Merhaba arkadaşlar, 11 aylık çiziksiz hatasız iphone 4s var birinde. 630 TL diyor, Pazarlıkla 550 olsa Sizce o paralar eder mi?
  2. Alisilin

Microsoft Lumia 535 Nasıldır?

Telefonu değiştirme zamanım geldi. Sadece arasıra internete girerim oyun falan oynamam, dayanıklı olması önemli. Lumia 535 430 TL. Android değil, alsam sorun çıkartır mı bilen kullanan var mı?
  3. Alisilin

Yan Sanayi Oto Ön Cam Takmak?

Merhaba arkadaşlar, arabamın ön camını park halindeyken kırmışlar, kamera ya da gören yok. kasko yok. Orijinal cam 650 lira, yan sanayi iyi bi marka 320 lira. Yan sanayi taktırsam görüş açısından sıkıntı çeker miyim? böyle bişey başından geçen ya da bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  4. Alisilin

Ybr'ye Araba Yağı Koydum

Arabamdan artan 10-40 yarı sentetik yağı motosikletime koydum. Sadece zararı debriyaj kaydırması yapabiliyomuş, olsun zaten yavaş kullanan birisiyim. Bazı arkadaşlar diyecek arabanın devriyle motorun devri aynı mı falan diye, motosikleti çok sakin kullanırım, arabamda daha fazla devir...
  5. Alisilin

Düşük Rolanti Zararlı mıdır? (Ybr 125)

Merhaba arkadaşlar. Motorum 2006 Ybr 125, rolanti devrim genelde 700-800 civarı. Motor stop edip etmemek arasında kararsız çalışıyor, bu ayarı özellikle düşürdüm yüksek rolanti sevmiyorum. Bunun motora bi zararı olur mu?
  6. Alisilin

Mobletten Anlayanlar Yardım

Selam arkadaşlar, Babamın köyde kullandığı eski model bi mobleti var. Haftasonları gittiğimde bozuldu gene bu bi bakıver diyo. Motor bujiyi bitiriyo (yakıyo da deniyo sanırım). Yeni bujiyi takıyorum tek pedalda çalışıyo, şöyle bi turluyorum gayet normal. Motor platinli, acaba platinde mi sorun...
  7. Alisilin

Bilinmeyen Trafik Cezası Hakında

Merhaba arkadaşlar, Vergi dairesinin internet sitesinde unuttuğum Mtv borcum var mı diye bakarken Aralık 2014te 174,61 Liralık trafik cezası olduğunu ve kredi kartıyla ödendiğini gördüm. Bu cezayı ben yemedim ve ödemedim de. Muhtemelen başka birisi ceza yedi ve ödedi, bana söylemedi. Güvendiğim...
  8. Alisilin

500-700 Arası Telefon Önerisi

Merhaba arkadaşlar, yeni telefon almam gerek, fakat fazla da para vermek istemiyorum. Fotoğraf çekimi iyi olsun, sağlam olsun şarjı da çok kötü olmasın yeter. Telefonda internet ya da oyunla işim olmaz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  9. Alisilin

Bulaşık Makinası Tavsiyesi?

Merhaba arkadaşlar, 2 yaşlı insana bulaşık makinası alacağım, ucuz, sağlam bi makina arıyorum, özelliği pek olmasa da olur, yıkasın yeter. Tavsiyeleri bekliyorum.
  10. Alisilin

Dizel Triger Değişimi?

6 ay önce İbiza 1.4 Tdi araç aldım, triger seti ne zaman değişmiş bilmiyorum, ustalar da net bişey söylemiyor, riske girerek 10.000 km kullandım şimdi biraz durumumu düzeltip değiştirmek istiyorum, öğrenmek istediğim şey, özel servis bu değişimi garantili yapar mı?
  11. Alisilin

Boş Viteste Marşa Basmama Sorunu (Ybr 125)

Merhaba arkadaşlar, motorumun sorunu uzun zamandır devam ediyor fırsatım olmadığı için hiç araştırmamıştım. Motoru boşa alıyorum boş lambası yanıyor fakat motor sanki vitesteymiş gibi çalışmıyor. debriyaja basınca çalışıyor. İnternetten araştırdım boş vites müşürü diye bişey varmış sanırım sorun...
  12. Alisilin

Ybr 125 2015 Alsam mı? (Karşılaştırma Değildir :) )

Merhabalar, benim sorum biraz farklı. Cc büyütmek, tarz değiştirmek gibi bi amacım yok. Ybr benim her ihtiyacımı görüyor, Allah izin verirse daha senelerce beraberiz. 2006 model Ybr 125im var, 28.000de, kazasız, masrafsız hiç bir sorunu yok. çizik bile yok. Fakat motor sonuçta 10 yaşına geldi...
  13. Alisilin

Gözlükten Rahatsız Olanlar, Lazer Ameliyatı Olmayı Düşünenler

Kask içinde gözlük kullanmanın ne kadar zor ve rahatsız edici olduğunu gözleri bozuk olmayanlar bilemez. Gözlerim ileri derecede bozuktu.2,5-3 derece miyop. Gözlük kullanmaktan nefret ediyordum özellikler kaskın içinde gözlük takmak zorunda kalmak sinir bozucuydu. Bi cesaretle ve...
  14. Alisilin

Bu Yağı Bilen Var Mı? (ingilizcesi iyi olanlar)

Selamlar Arkadaşın garajında 2 zamanlı deniz motorları için olduğunu bildiğim fakat ne amaçla kullanıldığını çözemediğim 3 lt yağ var. Sorum şu, eğer benzine karıştılıp kullanılan bir yağsa kullancam, çünkü 3 adet 2 zamanlı motorum var. Kartele konan yağsa koymayacam benzine. Bi bakar mısınız...
  15. Alisilin

YBR 125 için Tam Sentetik mi, Yarı Sentetik Yağ mi?

Öncelikle herkese S.A. Ybr 125 motoruma genelde Castrol Power 1 10-40 yağ koydum, 3000 km'de değiştirdim bi zararını falan görmedim. Fakat tam sentetik sandığım yağ yarı sentetikmiş, tam sentetik olanı 10-50 imiş, Castrol için konuşuyorum. Ve bi araştırma yaptım gerek motosiklet sitelerini...
  16. Alisilin

Ybr 125 Yakıt Testi

Hep merak ediyordum Ybr'm ne kadar yakıyor diye, test ettim sonunda. depoyu hiç boşluk kalmayacak şekilde ful doldurdum, uzun yol, kısa yol karışık kullanımda tam 504 km yol yaptım. sonra aynı şekilde tekrar doldurdum, tam 12,5 lt benzin aldı yaklaşık olarak, 60 tl'ye doldu. (benzin fiyatı 4,78)...
  17. Alisilin

İnternetten güvenli site tavsiyesi???

Rialli'den alışveriş yapan var mı? ucuza parçalar gördüm kalitesi nasıl acaba bilmiyorum, ya da başka temiz siteler var mı bildiğiniz? Şimdilik alacağım parçalar fren balataları.
  18. Alisilin

Selamlar

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir siteyi takip ediyorum tanışmak bugüne nasipmiş, Antalyalıyım, çocukluğumdan beri motor kullanırım. motosiklet stres attığım tek kaçış yeri. Herkese kazasız belasız sürüşler.

Yeni mesajlar