Arama sonuçlarınız

1. Alisilin

Helicoil Kullanimi Hakkinda Bilgisi Olan?

Sakinilan goze cop batarmis misali o kadar dikkat etmeme ragmen yag bosaltma yeri dis siyirdi. Motorumu sanayiye- motorcuya goturme zamanim ve firsatim yok. Guvendigim bi usta da yok kartere capak kacirmasindan cekiniyorum. Kendim neler yapabilirim acaba? 1- Klavuz cekmeden Helicoil yayini...
  2. Alisilin

(Tercih) Mineral Motul Yag mi, Lukoil Yari Sentetik mi?

Motor 36 binde Ybr 125. Yag degisim vakti geldi. Elimde 1 lt Motul 3000 10w 40 var mineral yag. 1 lt de Lukoil 10w 40 yari sentetik yag var. Motulun adi var ama mineral oburkusu Lukoil yari sentetik. Sizce hangisi daha kaliteli?
  3. Alisilin

Ön Balata Değiştirdim Fren Tutmuyor

Ybr 125'in ön balatalarını değiştirdim, hem fren tutmuyor hem sıkıyor. Biraz dolaştım disk baya ısınmış Balatalar yan sanayii, satan parçacıya kaliteli olsun dediğim halde. Zamanla tutar mı yoksa bidaha mı alayım?
  4. Alisilin

Sonunda Aldım. Cygnus L

Uzun bi scooter tercih kararsızlığından sonra Cygnus L nasip oldu. 2014 16 bin km, servis bakımlı. Hiç düşmesi yok. Kymco, Fizzy derken temiz Cygnus bulunca aldım. Motoru hiç bilmeden aldım umarım sorun çıkarmaz. Aradığım tek özelliği sağlam olması. Ybr kullanıyorum senelerdir bana verdiği...
  5. Alisilin

2009 Activa mı, 2015 Agility 125 Mi?

Activa 2009 Model, 50 bin km, bakımları yeni yapıldı. Tanıdığım birisinde. Agility 2015 model, 15 bin km. Tanımadığım birinde ilanlarda buldum İkisi de 4500 Lira, siz olsanız hangisini seçerdiniz?
  6. Alisilin

Fizzy 125 Fiyat, Motor Nasıl? (İlana Bakabilir Misiniz)

Kayınpedere 125lik sağlam bi Scooter alcaz. 2 el olarak Honda Yamaha ve Kymcoya bakıyorum sadece. Şu ilanı yorumlar mısınız? 36 binde krank v.s. değişmesi kafamı kurcaladı bi de fiyat ne olmalı? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-fizy-2015-711687190/detay
  7. Alisilin

Karbüratör Manifoltu Çok Isınır Mı?

Motor Ybr 125. Bu sabah 2 kişi 10 km yol gittim. Hava serin olduğu için yavaş gittim 3. 4. vites düşük devirde. Motordan indiğimde yanık kokusu geliyordu. Aşırı ısı da vardı. Karbüratörün boğaz manifoltu dokunulmayacak kadar sıcaktı, nerdeyse motordan saha sıcaktı. Benim merak ettiğim manifoltun...
  8. Alisilin

Teflon Bant Benzine Dayanır Mı?

Karbüratörün içinde küçük bi conta işlevini yitirmiş, yenisini bulmam imkansız gibi. Musluklarda kullanılan teflon bantla sızdırmayı kesebilirim. Lakin benzin zamanla eritir mi bantı bilemiyorum. Tecrübesi olan var mı?
  9. Alisilin

Ybr İçin Karbiratör Tamir Takımı?

Ne yaptımsa tahliyeden benzin damlatma sorununu çözemedim. Ya şamandra ya iğne arızalı. Bi de tamir takımıyla deneycem. Güvenilir orijinal parça satan bi site var mı bildiğiniz?
  10. Alisilin

Hero Dash Vx 110 Nasıldır?

2016 model 13 bin km.de kazasız Dash vx 110un ederi nedir? Kullanan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim. Sağlam mıdır? Parçası bulunur mu?
  11. Alisilin

12 Yaşında 34 Bin Km'deki Motorun Hiç Sübap Ayarı Yapılmaması

Bahsedilen motor Ybr 125. Sıfır alındığından beri hiç sübap ayarı yapılmadı. Motorda hiçbir anormallik yok, yine de sübap ayarı yaptırmak gerekli mi? Rolanti düzgün, sübap sesi v.s. yok. Çekişi gidişi iyi.
  12. Alisilin

Ybr 125 Karbüratör Şamandıra Yönü?

Karbüratör şamandırasının yönünü karıştırdım, bilen var mı arkadaşlar. Bi taraf düz bi taraf oval.
  13. Alisilin

(Ybr 125) Yüksek Devirde Gaz Yememe- Tekleme

Karbüratörü söktüm temizledim bida düzen tutmadı. 6000-7000 devire kadar herşey normal, sonrasında tekleyip boğuluyor. Tıkalı biyer yok, benzin var, buji yeni, Hava ayarından yapar mı? Ya da neden yapar?
  14. Alisilin

Hava Ayarını Bi Türlü Tutturamadım (Ybr)

Karbüratörü söküp temizledim ne olduysa ondan sonra oldu.ilk çalışması ve rolantisinde sorun yok, gaz verince ya stop ediyor ya tekliyor. Yavaşca gazlayıp hareket edince de gidişi normal. Baya bi konu okudum, fazla video yok. Olanları da izledim baya bi denedim olmadı. Var mı bunun bi püf...
  15. Alisilin

(Ybr) Benzin Tahliye Borusunu Tıkamak

Bir türlü tahliye hortumundan benzin sızdırma sorununu çözemedim. Ya eski bi karbüratör bulmam gerek parça almak için, ya da yenisini almak gerek ki sapasağlam daha israf olcak. Ben de tahliye hortumunu tıkadım. Bunun bi zararı olur mu? 2006 ybr 125
  16. Alisilin

Gaz Verince Boğulma Sorunu

Motorum ybr 125, misal 4. vites 4 bin devirde birden gaz verirsem boğuluyor hafif tekliyor sonra 5 bin devirden sonra normale dönüyor. Hava filtresi ve buji yeni. Neden olabilir sizce?
  17. Alisilin

Ybr 125 Benzin Damlatma Sorunu

Ybr 125'im var, karbüratörün altındaki tahliye hortumundan benzin damlatıyor. Alttaki vidayı olabildiğince sıktım hala ara ara damlatıyor. Nasıl bi çözüm bulabilirim sizce ?
  18. Alisilin

Sağlam Scooter Önerisi Lütfen

Nasipse uzun yıllar kullanacağımız bi scooter alacam. 1- sıfır olacak 2- sağlam evladiyelik bi motor olsun istiyorum 3- çin malı olmasın 4- 100-150 cc arası 5- bütçe max. 5-6 bin Şimdiden teşekkür ederim.
  19. Alisilin

Yaşlı Amcaya Sağlam Scooter Tavsiyesi

Kayınpederime scooter almayı düşünüyoruz, senelerdir mobilet kullanmış artık bozulup duruyo ve derdi beni buluyo :) Ev-bahçe-market-cami arasında gidip gelir. Baya bi tecrübem vardır az çok anlarım bu işlerden, lakin hep vitesli motosikletlerim oldu scooterden hiç anlamam. Anlayan arkadaşlardan...
  20. Alisilin

Ybr 125 Gazı Bırakınca Tekleme Sorunu.

Motor 2006 model Ybr 125. 80-100 km arası hızla giderken gazı yavaşça bıraktığımda motor 1 saniyelik boğuluyor (elektrik keser gibi) sonra devam ediyor. Sadece 1 saniyeden daha az bi kesilme. Sonrasında hiç bir sıkıntı yok. Gazı birden bırakırsam zaten motor freni olduğu için farkedilmiyo. Başka...

Yeni mesajlar