Arama sonuçlarınız

1. Alisilin

YBR 125 90 bin kmde 30 bin TLye alınır mı?

Gösterdiğin sorunlar basit işler, kendin yapabilsen daha da ucuza halledilir. 15 yıldır Ybr kullanıyorum, hani arkadaşlar demiş ya bakım, bakım diye, YBR nin bakım diye bişeyi yok :) Sadece yağ değişimi o kadar, Motor sağlamsa alınır. Ama ben almazdım çünkü benim aldığım 2. El sıfır gibi...
  2. Alisilin

Köyde nasıl motor sürüyorsunuz?

Köpek saldırırsa motoru durdurun, o da durur. Yavaşça hareket edin tekrar gelirse yine durun. Köpek kaçanı kovalamaya programlı :) durunca işlemci afalliyor. İster yaya olun ister motorlu kesinlikle durum. Ama köpekler sürü halindeyse bu işe yaramaz şimdiden söyleyeyim. Birbirinin gazına...
  3. Alisilin

Cb125F in varken baska bir commuter almak ?

Teşekkür ederim uzun cevabınız için, Şimdi aklıma geldi, İyi bir elektrikçi düğmelerin yerlerini çok rahat değiştirir diye düşünüyorum.
  4. Alisilin

Hocam 125 CC bana yetiyor, ben keyf amaçlı kullanırım. Sağlamlık önceliğimdir her zaman. Ybr nin yanında bir de Cygnus L var. 2010-12 arasında Fz6 vardı, severek kullandım ama bana gereksiz büyük ve hızlıydı. Hep Yamaha'dan devam ettim. Fazerden sonra Ybr aldım hâlâ da severek kullanırım...
  5. Alisilin

Tertemiz Ybr satılıp, sırf motor gençleştirmek için sıfır CB125f alınır mı?
  6. Alisilin

"... henüz düşmemiş motorcu vardır." sözü hangi durumlarda geçerli?

2011de aldığım motorla ilk kez 2025 te düştüm:) Hem de hiç düşülmeyecek bi yerde. Ne zaman nasıl düşeceğini asla bilemezsin, 1 saniyede yerdesin. Gençlik yıllarımda, mobilet zamanlarında çok düştüm ama. Far göstermez, fren tutmaz iyi ki kötü bir kaza geçirmemişiz.
  7. Alisilin

Honda Türkiye’de Motosiklet Üretimine Resmen Başladı

Senelik 3 bin km kullandığım bir Cygnus L m var, memnunum da, Satıp pcx alsam mı kararsızım. Benimki ihtiyaç değil keyfi olacak olursa.
  8. Alisilin

Motosiklet yağ değişimi

Kontrol kapağını Vidalamadan kontrol et.
  9. Alisilin

Suzuki GN125 Yağ tıpası açılmıyor?

Yağ tapasının etrafına ayrıca 3 vidalı düzenek yapmak tam mühendislik harikası. Tapa yalama olsa 3 vidayı sök sadece yeterli, tamirat için. Benim motorun yalama oldu, idareten kapattım ama aklımda takılı kaldı
  10. Alisilin

Yamaha Cygnus L Sinyal Gecikmesi ve Takılı Kalma Sorunu

Teşekkür ederim cevaplar için. Dionun yeni olması, jantların büyük olması, enjeksiyonlu olması cezbediyor. Ama Cygnusa da kıyamıyorum:)
  11. Alisilin

Yamaha Cygnus L Sinyal Gecikmesi ve Takılı Kalma Sorunu

Cygnus'cuları bulmuşken sorayım dedim :) Bende de Cygnus L var, 2014 model 19 bin km.de. Vitesli motorum olduğu için Scooter çok kullanılmadı. Sorum şu, yaşından dolayı satıp Dio mu alsam diyorum. Amacım sadece olası çıkabilecek arizalardan çekinmek. Örneğin ne gibi sorun çıkar, ya da motor...
  12. Alisilin

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

Sollamam hocam ben, 50-60 sakin sakin gezerim:) Uzun mesafe gezecek kadar hiç vaktim olmadı, kısa mesafeler geziyorum Ybr ile. Git gel max 30-40 km yol. 2012'de Fz6'm da oldu. Ama küçük cc benlik. Motor yenilemek adına Dio'ya mi gecsem diyorum, Ybr ye kıyamıyorum, dile kolay 20 yaşında ama...
  13. Alisilin

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

Ybr 125 kullanıyorum, hâlâ sorunsuz devam ediyor. Ybr gibi kaliteli bir motor gelirse yenilerim yoksa devam. Cc yükseltmek gibi bir derdim hiç olmadı, 125-150 cc commuter tam benlik
  14. Alisilin

Motosiklete castrol araba yağı koysak ne olur?

10 senelik vitesli Mondialde komşum en ucuz yağı kullanır, araba motor yağı farketmeksizin. Motor kaç km.de bilemiyorum ama daha rektefiye olmadı. Eğer motor yüksek devir çevirebilen performans odaklı bir motorsa o ayrı , yok değilse hiç birşey olmuyor. Yağ konusu benim ilgi alanım ve uçsuz...
  15. Alisilin

Beko Çamaşır makinesi çalışmaması

Aynı kod benim makinada da oldu. Su girişindeki filtre tıkanmış, temizledim düzeldi
  16. Alisilin

Honda Yıl Sonu İndirimleri

Dio üretilmeyecek mi artık?
  17. Alisilin

rodajı yapay zekaya yaptırmak

İlk başlarda zorlama, 1000 km den sonra bas gitsin. Fazla kasmayın bu kadar.
  18. Alisilin

Çinliler ve diğerleri

2006 yılında Çinlilerin ilk kazığını yiyenlerdenim. Cbr 125 çakması Çinli aldım. Bozulmayan yeri kalmadı. Ona da razıyım ama tane parça yoktu o zamanlar. Kendim az çok tamirattan anlarım sanayi v.s. yürüttüm motoru 5 sene 40 bin km kadar. Ömrümü yedi, Tamirci yaptı beni :) Sonra hurda...
  19. Alisilin

700-800K Araba Tavsiyesi

Multijet Egea al.

Yeni mesajlar