Arama sonuçlarınız

1. Soluk78

Orta sınıf motor tercihi hk.

"Tutmayın lan beni" der gibi uzatmış kafayı. Deli gibi bakıyor etrafa. Ben yakıştırıyorum tarzına. Hem şahsına münhasır
  2. Soluk78

Avcılar’da hız yapan motosikletliyi uyaran bir vatandaş, bıçaklı tehditle karşılaştı; saldırgan olay yerinden kaçtı.

Namuslu bir vatandaşın didinip kurduğu hayatını ve kariyerini bir sabıka altüst edebiliyor. Şu geberesiler içinse tam tersi, nam sayılıyor. Bizi bir sabıkayla bir çok haktan ve işten men eden devlet bunun karşılığı olarak bunları kendi halletmeli ama şu an durum öyle değil malum. Pasif kalmak...
  3. Soluk78

Scooter dışındaki motorsikletlerde kaskı nereye koyuyorsunuz?

Ben naked motoru aldıktan sonra arka çanta şeklini bozmasın diye 6-7 ay sıktım dişimi, en son pes edip fazla büyük olmayan bir çanta aldım. Mutluyum. Boşuna beklemişim o kadar
  4. Soluk78

vucut korumalarını giymeyi bırakmak

Adam tüm korumalar gereksizdir dememiş. "Standartları belirleyenler üreticilerle paslaşıyor o yüzden standartlar çok düşük ve işe yaramaz" diyor. Sürtünmeye karşı dayanıklı kumaştan korumayı zaten öneriyor ama darbeye karşı ciddili bir ürün alın yoksa piyasada gördüklerinizin çoğunu taksanız da...
  5. Soluk78

Polislerin Ceza Yazma Mantığı

Her ekibin amirinin isteklerine göre değişebilir. Bir yerdekinin müdürü cihazınızda her gün (sallıyorum)100 tane araç çevireceksiniz dediyse, bu adamlar sabahtan beri 35 tane araç çevirmiş ve bunların da bazıları çok vakte mal olmuşsa gün bitmeden sayıyı tamamlamak için sorunsuz görünenleri...
  6. Soluk78

İnsan İlişkileri Ve Modern Çağa Ayak Uyduramamak

Bence biraz algıda seçicilik de var. Her zaman kötü olan çıkıntılık yapan göze batar. Kendi işinde gücünde efendi adamı kimse durduk yere fark etmez. Kaliteli insan her zaman daha az olacak. Önemli olan bu kaliteli gençlerin diğerlerinden daha yetkin konumlara getirilmesi. Yoksa hiçbir nesil bir...
  7. Soluk78

Isıtmalı içlik hurafesi deneyen varmı ¿

Soğuğa erkeklik olmaz. Kendinizi çok kasıp eklem ağrılarıyla vb. uğraşmayın sonra

Yeni mesajlar