Arama sonuçlarınız

1. Soluk78

Tank Pad nasıl sökülür?

izopropil alkol kullanmıştım ben
  2. Soluk78

Dominarı sattım artık dünyanın en huzurlu insanıyım

Benim duke 390 da kısa süre önce 11000 km civarı arka freni kendinden hafifçe sıkmaya başladı. Şu sıra binmediğim için bakmadım belki basitçe çözülebilir. Duke ile dominar aynı fren sistemini kullanıyor mu emin değilim ama bu da bilgi olarak dursun burda.
  3. Soluk78

Türkiye'de Kıymeti Bilinmeyen Motosiklet Markaları

Çin nüfusu sebebiyle, kalıcı fethedilebilecek bir yer olmadı hiçbir zaman. Çini yenmek demek çinlileri topraklarından atmak demek değildi. Kalabalık ordularına, sağlam ekipmanlarına rağmen ordularını mağlup edip, savunmalarını yarıp şehirlerine akın edebilmekti. Bunu da Türkler defalarca...
  4. Soluk78

Dik bir Kasisten geçerken neden sürtme sesi gelir?

Motoru üretenlerin referans aldığı sürücü ağırlığından daha ağır olabilirsin. Ya arka amortisörü sertleştir ve yeni ayarlara uyumlu sür, ya da yukarıda da söylenildiği gibi aynı ayarlarda devam et ve sürtünmeyi önemseme. Dene karar ver tercih senin.
  5. Soluk78

SOĞUK RÜZGARDAN Dizlerinizi nasıl koruyorsunuz?

Soğuktan koruyan dizliklere örnek olarak şunları gösterebilirim. Ne içlik ne yağmurluk, kat kat da giysem bunlar kadar etkili olmuyor. Sağanakta uzun süre kalmadığım sürece hazırlıksız yakalandığım yağmurlarda bile dizleri kuru tutuyor. İçlik+dizlik+yağmurluk yaptım mı en soğuk havada bile...
  6. Soluk78

Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

Kazasız belasız güle güle kullan İnş.. İkinci fotoda zincirin alt kısmı yamuk gibi sanki. Yamuk minare olayı gibi olmasın ben mi yanlış görüyorum bilemedim ama bir kontrol et yine. Tekrardan hayırlı olsun
  7. Soluk78

Motosikletler Çukurlara ne kadar dayanıklıdır?

Arka taraf vuruyorsa arka süspansiyonu sıkılaştırmayı da deneyebilirsiniz
  8. Soluk78

SYM Joymax Z Plus piyasası

Fiyatını hatırlamıyorum ama muadili modellere göre iyi bir fiyatı olduğundan 2023 model bir ilanı favorilerime eklemiştim 2024 ün sonlarında. Aynı ilanın 2025 in sonuna doğru sahibindende vade farksız 12 taksitle hala durmakta olduğunu hatırlıyorum. Hızlı dönen bir piyasası yok gördüğüm kadarıyla.
  9. Soluk78

Bir garip çevirme

Anayasanın 34. Maddesinin sadece ilk cümlesi paylaşılır hep, devamından söz edilmez. Paylaştığın linke tıklayıp okursan: "MADDE 34- (Değişik: 3/10/2001-4709/13 md.) Herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir. Toplantı ve...
  10. Soluk78

Kawasaki Zx6R 2024-2026 İkinci Geri Çağırma

Benim dükü Arn motordan almıştım yılın başında geri çağırma yayınlandı ama hala arayıp haber veren yok. Normali nedir haberdar etme sorumluluğu distribütöre mi aittir bilmem ama sonuçta internetten yabancı siteleri takip etmesek habersiz kalıcaz. Hadi düklerdeki basit bir mevzu. Oysa...
  11. Soluk78

Ninja 650 A2 (35 kW) kullanan var mı? Kısıt açılınca performans farkı

Youtube da MotoTop adlı bir kanal var. Şimdi baktım ninjanın a2 versiyonunu göremedim ama suzuki gsx8s in hem standart hem A2 versiyonunu test etmiş hatta tek vidyoda birleştirmiş. Fikir olması açısından bakabilirsiniz
  12. Soluk78

HGS hatalı geçiş ihlali ve araç sınıfı

Maile ne kadar sürede iade ettiklerini (ya da öncesinde dönüş yaptıklarını) hatırlıyor musunuz. Ben artık karta hiç para atmayıp 15 günü geçirmeden düzenli olarak ödemeyi düşünüyorum. Kim bilir daha önce kaç kez karttan "hatalı" çektiler parayı. Böyle tek tek inceleme şansım olucak. Bir dakika...
  13. Soluk78

MT25 hala alınabilir mi?

Aleykümselam
  14. Soluk78

CFMOTO V4 SR-RR: Geleceğin Gücü Sahneye Çıktı

Motordan geniş kanat takmışlar. Hiç ısınamadım şu kanat işine çok çirkin görünüyor
  15. Soluk78

Motorsiklet ayna nereden alınır İstanbul? duke 390

Bende de aynı motor var ve yine sağ aynası rüzgara dayanamayıp (benimki dipten) gevşiyor. Tesadüf müdür bilmem 1762190773 Senin aradığın 96312041000 kodlu ürün yani https://store.spormoto.com/urun/mirror-right-2 Ktm spare parts finder sitesinden teyit edebilirsin.
  16. Soluk78

İkinci el motor önerisi hk.

Rahat olması önemliyse duke artçı için hiç rahat bir motor değil kuvvetle muhtemel svartpilen de öyledir. Adventure 250 rahattır işinizi de gayet iyi görür ama selesi biraz yüksekte ve genişçe, bir süre sorun yaşayabilirsiniz alışana kadar. Diğerleri hakkında bilgim yok
  17. Soluk78

Artçı problemi

Arka amortisörü sertleştirmenin biraz faydası olabilir
  18. Soluk78

Balata temizliği hakkında

Motul c4 Zincir yağı. Yağ temizleyici c1. Balata ve disk için balata spreyi kullanmak daha ucuz ve mantıklı olur.
  19. Soluk78

Honda PCX DX vs Yamaha NMAX Tech Max (125cc)

Kurtulmanız gereken bir huy, hayatta hiçbir seçimden keyif alamazsınız.
  20. Soluk78

Honda PCX DX vs Yamaha NMAX Tech Max (125cc)

Bir söz vardır "Hangi gitarın rengi daha güzelse onun sesi daha güzel çıkar" diye. Nmax ı sürmedim ama ne viraj nede herhangi başka bir konuda aralarında uçurum olabileceğini zannetmiyorum. "Kalbim nmax aklım pcx diyor" demişsiniz ama yukarıda "pcx daha güzel görünüyor nmax berbat görünüyor"...

Yeni mesajlar