Arama sonuçlarınız

1. Soluk78

Suzuki GSX 8R

Hayırlı olsun
  2. Soluk78

Yüksek devir

hava filtresi tıkanık olabilir mi
  3. Soluk78

Naked motoru sport touring gibi kullanmak

Öncelikle rakiplerine binmedim hiç. Tam bir kıyaslama yapma durumum yok o yüzden. Yaptığım araştırmalarda 8s hakkında 2 ana eleştiri vardı: Biraz daha ağır olması sebebiyle daha az heyecan verici, gidon dönüş açısının az olması. Dönüş açısına alışılıyor ona göre sürüyorum. Belki diğerlerininki...
  4. Soluk78

Naked motoru sport touring gibi kullanmak

Rüzgar yoruyor. Sık şehir dışı gitmediğim için cam falan taktırmadım, belki öyle olur
  5. Soluk78

Motor Seçimi

401 deki elektronik vb 125de aynen ver ama 250 de yok gibi hatırlıyorum. yine nerden tutsan akıl karı değil
  6. Soluk78

Duke 390 servis kitapçığının paralı olması

Bir ara alacaktım paypall ile ödeme istiyorlar. Alternatif ödeme yöntemi için mail attım dönmediler. Paypall harici satan yer bulamamıştım kaldı öyle
  7. Soluk78

Yüksek Hızlarda Stabilite

Yazın gelmesiyle daha ince montla ve sırt çantası olmadan sürdüm. Deneme fırsatım da oldu. Aerodinaminin olsa olsa hızımı 5-10 km yavaşlatacağını düşünürdüm oysa dediğiniz gibi dengeyi bozan oymuş. Kıyafetlerdeymiş sorun şimdi düzeldi. Sağolun (y)
  8. Soluk78

KTM 250 Adventure için Yardım

Tüm yazdıklarına katılıyorum. Yalnız ön tekerin sekmesi sorununu yaşamadım. Bir de kronik midir bilmem ön disk yamuldu. Sevdiğim yanı çoktu yaklaşık 10 000 km kullandım. Beni rahatsız eden bir huyu: gazı ne kadar hassas ayarlamaya çalışsam da asla pürüzsüz geçmemesiydi. Ya açık ya kapalı. Hatta...
  9. Soluk78

1.95 Boy için 250CC Motor önerisi

Boyut olarak ktm 250 adventure iyi durur çığlığı falan yok ama
  10. Soluk78

Katılımevim eminevim vb. yerlerden motorsiklet almak mantıklı mı daha önce alan var mı ?

Peşinatla başlatılan sistemlerde faizin enflasyona saklandığı ve kredi çekmekten daha zarara soktuğunu hatırlıyorum. Şu vidyoda anlatıyordu:
  11. Soluk78

Malesef öndekiler ayarsız
  12. Soluk78

Yazlık mont içi giyim

Tek A koruması var o düşündürüyor biraz. Madem yazın mont giyip terlicem bari koruması yüksek olsun gibisinden ama açık rekli başka bulamadım galiba bunu alıcam. Yabancılar yorumlarda açık grisi çok kir gösteriyor diyordu o konuda şikayetin var mı hocam
  13. Soluk78

Yazlık mont içi giyim

Anladım şu vidyodaki gibi bir şeyi kastediyorsun. Benim de anlayamadığım yazlık fileli montları neden siyah yaparlar. Beyaz olanlarının bile sırt, omuz koltukaltı gibi en çok ısınacak yerlerlerini simsiyah yapıyorlar iyice güneşi soğursun diye? Bembeyaz olursa çabuk kirlenir evet ama ortası...
  14. Soluk78

Hiç iki kişi binmedim bunu aldığımdan beri. Gidonu gevşek bırakmayı denedim hata özellikle dikkat ettim o sebepten değildir. Zincir gerginliğine bakayım aldığımdan beri bir defa bakmıştım üztüne bin km geçti en az. Motor yeni olduğu için ön takımda vb. sorun olacağını sanmıyorum zaten o hızlara...
  15. Soluk78

Ara ara kontrol ederim lastiği o yüzden zannetmiyorum ama yine bakarım hocam. Bu motorla henüz 2500 km oldu yukarıda denildiği gibi alışmayla alakalı galiba. Aerodinaminin öneminden bahsedildi. Ben bol giyinirim biraz, etkisi olur mu bilmem ama farklı kıyafetlerle denicem iyice gidona eğilerek...
  16. Soluk78

Daha önce duke 390 sürerken motosikletin kısa aks mesafesi sebebiyle böyle olduğunu düşünüyordum. Gsx8s sınıfına göre aks mesafesi uzun tekerlekleri de görece kalın bu yüzden beklentim yüksekti. Bir de 400 lük scooterlar dahil çeşit çeşit motoru bu hızlarda seyrederken görünce "acaba aynı şeyi...
  17. Soluk78

İki farklı hissi sormak istiyorum size cevapları ve sebepleri aynı olabilir belki. Motosikletle kuvvetli ivmelenirken malumunuz ön tekerdeki yük azaldığı için hissiyatı azalıyor. Benim motosikletin 150 km gibi hızlarda yola yapışma hissi azalıyor hatta ön tekerlek oynama hissi veriyor. Merak...
  18. Soluk78

Yamaha Rezilliği!!!

Aynı kullanıcılar diğer marka motorları ya da diğer yamahaları daha dikkatli kullanmıyor ki Yamahanın böyle bir bahanesi olsun.
  19. Soluk78

Motobike Istanbul 2026 Motosiklet Fuarı – Yeni Modeller İlk Kez Gün Yüzüne Çıkacak

Doğan trend ve BORUSAN OTO DEGERLENDIRME PAZARLAMA yazıyor ama onlar değil mi işte?

Yeni mesajlar