Arama sonuçlarınız

1. kinqdai

CG Tür Motor İle Sizce Uzun Yol Kaç KM Duraksız Gidilir ?

Arkadaşlar havalar biraz daha düzelirse ilerleyen zamanlarda 150-250 km lik bir yola çıkmayı planlıyorum. Adana-Ceyhan arası ve ilerisi yol istikametim. Motor CG Tür Çita 170FX. Bilindiği üzere hava soğutmalı :queen: Sürekli gidilmiyeceğini sizler gibi bende biliyorum. Konunun açılma sebebi de...
  2. kinqdai

Direksiyon yada süspansiyondan tıkırdı gibi sesler. Bilgi sahipleri yardımcı olurmsnz

En son 31 aralıkta motoru yıkadım güzelce bir kuruladım kurulayabilceğim yerleri diğer yerleri kuruması için yarım saat 1 saat arasında öyle bıraktım. Daha sonra çalıştırdım motoru bi güzel ısıttım daha sonra motoru tekrar kapattım koydum. 2-3 gün filan binmedim 3-5 gün sonra yolda bir tur atim...
  3. kinqdai

Allah aşkına canınızın kıymetini bilin. Hız ve tutku hayranları tekrar düşünün.

Yav arkadaşlar her zaman bir sıkıntı her zaman bir ölüm haberi canınızın kıymetini bilin. Hiç değilse arkanızdaka kalıcak insanları biraz düşünün. Tamam motor bir tutkudur ama o gazı açarken o motoru almayı düşünürken 2 kez düşünün. Şimdi biri çıkıp dicek ee sadece ss lerdemi ölümler...
  4. kinqdai

İlginç bir sıkıntı. İçeriye gelip bi göz atın yardımlarınıızı bekliyorum

Bugün motoru 2-3 dk lık ısıtma süresinden sonra taktım 1 e gidiyorum tam yola çıkıcam sağ sol kontrol ettim gazı bir verdim söndü. Normalde hep yapıyor tam ısınmadığından dolayı. Neyse elim hala debriyajdayken çalıştırım dedim bastım marş a çalışmadı korktum bir an ala ala dedim niye çalışmıyor...
  5. kinqdai

Yanlış RODAJ düzeltilebilirmi ? Nasıl düzeltilir ? Motor açılmamışsa nasıl açılr ?

Evet arkadaşlar yeniyim. Kendi motorumun daha ilk ayındayım pek sürmedimdiğinden dolayı kısmetse yarın 500km bakımına götürücem. Fakat herkezin dediği gibi 5 bin deviri geçme gibi kuralları ben 2-3 kez çiğnedim motor 120 - 140km hız arası yapıyor. Ama çok çabuk devir bitirmeye başladı nedense...
  6. kinqdai

Motor dan gelen çok değişik bir ses yardımlarıınızı bekliyorum.

KÜBA ÇİTA 170 FX Arkadaşlar bugün bi sorun gibi bişeyle karşılaştım aslında 1 kaç kez daha olduydu önceden fakat soğuktur diye takmadım ama bugün motor kesinlikle ısınmış bir haldeyken bir anda 2 de giderken 3 e çektim ve normal olan dişli lerin hareketlerini düzenlemesi için ara gaz verdim...
  7. kinqdai

Yeniyim :) Bilgili abi ve kardeşlerimden yardım istiyorum içeriye gelin :)

[B]Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. 1 Ay öncesine kadar Küba nın 170 FX modelini aldım. Çok şükür memnunum beklentilerimi karşıladı. Ama bir kaç sorum olucak. Motor sürüş deneyimim var denilemez belki de çok ön yargılıyım fakat sizlerden bu tür motorlar hakkında bilgi almak istiyorum...
  8. kinqdai

Küba ÇİTA 170 FX İçin Deneyimli Arkadaşların Yorumlarını Bekliyorum

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. 1 Ay öncesine kadar Küba nın 170 FX modelini aldım. Çok şükür memnunum beklentilerimi karşıladı. Ama bir kaç sorum olucak. Motor sürüş deneyimim var denilemez belki de çok ön yargılıyım fakat sizlerden bu tür motorlar hakkında bilgi almak istiyorum sıkıntılarımı...

Yeni mesajlar