Arama sonuçlarınız

1. P

Mont Tavsiyesi

Arkadaslar hayirli gunler.1 tane yazlik montum var ama havalar serinlemeye başladı.Kışın o çok soguklarda zaten motor surmem ama beni kışın idare edebilecek,sirt koruması olan kaliteli bi mont tavsiye eder misiniz.butce 1000 liralara cikmak istemiyorum ama 700e kadar musaade verdim kendime...
  2. P

lastik ebati degistirmece ?

arkadaslar hayirli gunler öncelikle.yamaha delight sahibiyim.orjinal lastikleri 90 90 12 ebatinda maxxis marka fakat bu lastikler islak zeminde tutunamıyor.bu ebatlara uygun bridgestone hoop lastikler var .bazi arkadaslar da 110 70 12 michelin power pure takmislar.sizler hangisini tavsiye...
  3. P

kask sorunsali

arkadaslar herkese merhaba.nolan n64 full face kask kullaniyorum.kaski ilk takinca herşey hos guzel rahatım ama yarim saat sonra yanlardan kafamin üstüne dogru bi baski basliyor simdi 1 saat kullandim kafamda kizarikliklar var.tam kafa olcume gore aldim.magazadaki arkadas biraz kullan acar dedi...
  4. P

yağ degisiminde yag koymayi unutan servis !

Arkadaslar merhaba Basimdan gecen bir olayi paylasmak istiyorum sizle hem de bilinclenmis olursunuz.Oncelikle servis ve yer ismi söylemeyeceğim ki insanlarin ekmeğiyle oynamayalim.Hatadir olabilir. Scooterimi ilk 1000 bakımı için yetkili servise goturdum.Bakimini yapıp teslim ettiler.Ertesi...
  5. P

zorunlu trafik haraci !!!

arkadaslar oncelikle herkese hayirli gunler bir heves ettim , motorsiklet alayim dedim.hevesimi kursagimda biraktilar.istanbulda yasiyorum,23 yasindayim.daha once ustume olan otomobiller oldu.onlara kadar bu kadar fiyat cikmadi.2005 model honda today e 1400 lira fiyat ceken sigorta sirketleri...
  6. P

0 mi 2. el mi ? SYM FIDDLE 125 S

arkadaslar oncelikle herkese hayirli gunler sym fiddle 2 almayi dusunuyorum.bayi 2015 sifirini nakit 4.750 ye birakti.muamele haric.sahibinden.com da bu ilan gozume carpti.biraz ekstrali 600 km de ama 2014 model.4500 yazmis arkadas,pazarliksiz diye de belirtmis.benim onceligim yarin satarken...
  7. P

spacy ye 5.000 tl verilir mi?

arkadaşlar herkese hayırlı günler öncelikle motorsiklet dünyasına yabancıyım hatta hiç tecrübem yok.komsumuz sıfır asya nostalji aldı geçenlerde bende gördüm heves ettim,eskiden beri de uktedir içimde motorsiklet kullanmak o rüzgarı hissetmek.biraz araştırma yapınca bu tarz çin menşeili...

Yeni mesajlar