Arama sonuçlarınız

1. C

Cbr 125r 2009 göstergeyi dijital yapma

Motorum cbr 125r 2009 göstergem eski kasalarda olduğu gibi analog. Göstergemi dijital yapmak istiyorum aklımda kablosus bisiklet göstergesi takmak vardı gidona onun sayesinde odo metre vs gibi şeyler kullanıp saat vs ayarlayıp bir nebzede olsa eksiklik gşderecektim. Fakat bakarken megelli 250r...
  2. C

Sabah uyandığında istifa etmeye karar vermek

sabah uyandığında artık oraya gidemeyeceğini o patronun sözlerini dinleyemeyeceğini fark ettiğin andır. Sabah yaşadığım ve akabinde mesaj yoluyla kısa net şekilde istifa etmem ile sonuçlandı. Kimseye ne para için nede başka bir şey için kendimi ezdirmeyeceğim bir daha söz veriyorum kendime.
  3. C

Cbr 125 eski kasa parça

Eski kasa cbr 125'in blok parçaları ile yeni kasanın parçaları uyumlu mu? örneğin motorum krank kırsa yeni kasanın krankı benimkine uyuyor mu? bu konuda hiç bilgi bulamadım bilen arkadaşlar varsa bilgi verirlerse eski kasa cbr sahipleri bilgi edinir.
  4. C

Motora Nasıl başladınız

Motora nasıl başladınız başlarken nasıl acemi hatalar yaptınız forum sakinleri. Mesela ben motora başladığımda alır almaz trafiğe çıkıp kaza yapmıştım. Sizinde ilginç anılarınız varsa anlatın okuyalım :D
  5. C

125cc'den sonra geçilecek motosiklet

selam forum.2020 Başında motosiklete başlamıştım bu süre boyunca cbr 125 kullandım. Son 2 aydır da 50cc scooter ile kuryelik yapıyorum. Motoru aldığımda 30 bindeydi şuan 36 da. Çok fazla km yapamadım kendi motorumla. Fakat şu sıralar zaten kış garajda duruyor bende çalışıyorum para...
  6. C

Yeni aküyü ters bağladık

Yeni aküyü ters bağladık yanlışlıkla. Elektrik kesti motor motoru vurdurarak çalıştırmayı deneyince farlar yanıyor ama onun dışında elektrik gitti sorun neyden kaynaklıdır. Model cbr125 2009 enjeksiyon yok
  7. C

Akü başlarını ters bağladım

İyi geceler herkese. Motorum cbr 125.Bi süredir motoru garajda yatırıyordum. Dün çıkarmak istedim akü süzmüştü vurdurmayı felan herşeyi denedim çalışmadı inatla. Bende bugün yeni bir akü aldım takarken dalgınlıkla ters bağladım. Kontak kapalıydı fakat artı değer deymez bir kıvılcım attı...
  8. C

Honda Cbr 125r 130 arka lastik

Motorum 2009 model eski kasa cbr 125 Alalı 4 ay felan oldu 5000km cıvarı kullandım üzerinde 130.70.17 100.80.17 anlas lastik seti var önceki sahibi takmış eski kasa normalde arka 100 ön 80 miş dün öğrendim. Yeni lastik alacağım sizce şuankine devam edip 130 set mi alayım yoksa Orjinaline...
  9. C

Eski kasa cbr 125 lastik ebatları

Selamlar arkadaşlar Bi süredir yoktum yeni motorla bu süreçte 5000km civarı bir yol yaptım sağolsun. Bugün yeni lastik almak için cbr 125r lastiklerin bakıyordum biliyorsunuz yeni kasa cbr 125r 130 lastik kullanıyor. Benim motor eski kasa olmasına rağmen üstünde 130 anlas lastik var. Ben motoru...
  10. C

Cbr125r 120 km/h hızı geçmiyor pek

2009 model Cbr 125'ım var alalı 2 hafta oldu. Motor hafif yukarı meilli yolda tek kişi 100/110. Aynı yolda 2 kişi 80/90. Aynı yol Hafif aşşağı meilli diğer yönden inerkende 120/130 arasında kalıyor ibre. Youtube'da hız testi videolarında 140/150'ler havalarda uçuşuyordu benim motor'un bir...
  11. C

Grenajda kırık var

Honda cbr125r eski kasa motorum var. sol grenajların hepsi sapasağlam ama sağ grenajın birinin tırnağı ve üstündeki grenajında tırnağı kırık bunlarım yüzünden hem kafa sallanıyor hem kafa farı yamuk duruyor çok belli olmasada ve ister istemez rahatsız ediyor. Bu grenajları nasıl yapabilirim...
  12. C

Motoru satacağın kişinin motor sürmeyi bilmemesi

2009 model bir cbr125r motorum var alalı çok olmadı ve memnunum kendisinden. Fakat yeni kasa almayı duşündüğüm ve uygun fiyatlı bir yeni kasa bulduğum için motorumu dün ilana koymuştum. Bir arkadaş yazdı alıcam edicem bi motora bakaym cinsinden konuştu tamam dedim. Neyse geldi oturduk çay içtik...
  13. C

Acemi Paketci olur mu? Cbr 125r

Dostlar öncelikle herkese merhabalar. Geçtiğimiz Ay Cbr 125'imi aldım. Beni daha önce başka bir cbr 125 ile ehliyetsiz kazadan hatırlayanlar olacaktır illaki. Ödedik bedelini:pr: şimdi yeni cbr 125 ile daha temkinli ve yasal devam ediyoruz:cat:. Şuan çalıştığım işte ( grafikerlik) asgari maaşın...
  14. C

2009 Cbr 125r alınır mı?

Selam beyler. 2009 model grenajları temiz honda cbr 125r alınır mı? 9.500tl yaşadığım sehirde Veya eskisehirde olan 2010 kasası(rr kasa) 6250tl' ye alicam grenajlar bununda temiz sadece bazi yerlerinde cizikler var ve grenajlarin bazi yerinde boya var. Şasi ve motor blogu oldukca saglam bu 2010...
  15. C

Ehliyetsiz kaza yaptım

Bir hafta önce CBR 125r motosiklet almıştım. Motoru bugün sabah 13.00 saatlerinde motor ustasına götürürken ışıklarda bir arabayla çarpıştım. O sıra henüz motoru ustume almamıştım çünkü motoru muayane'ye sokmam lazımdı eksiklerini tamamlıyordum. Ambulans ile beni hastaneye götürmüşler. O sıra...
  16. C

Eski kasa Cbr 125R vs Mondial Drift

Merhaba yarın nasip olursa başlangıç motorumu alacağım. Yaşadığım şehirde Cbr 125 satan birini buldum gidip motoru inceledim sürdüm performansını denedim. Ve motorun eksiklerine rağmen iyi gidiyordu gaz tepkisi 125'lik motordan beklediğimin çok üzerindeydi. Motor 2008 model ve 2600Tl'ye veriyor...