Arama sonuçlarınız

1. S

Ruhsat Sorunsali

Herkese merhaba daha once cok tartisilmis bir konu ama motor aldigimdan beri ruhsati almadim 4 ayi gecti 2016 itibari ile trafikten almaya gitsem para cezasi varmi Birde 1 ayi gecince trafikten men ediliyormus ruhsati aldiktan sonra ayrica bi islem yapmam gerekirmi
  2. S

Motorsiklet Lastik Uyumu

Herkese merhaba Kuba cg100 ön teker 2.50 / 18 buna michelin pilot street 2.75 / 18 lastik takılabilir mi ?
  3. S

Debriyaj Sıkılıyken Stop

Herkese merhaba Motor yavaşlarken ışıkda durucam 2. vites de debriyaja basıp 1 atıcam fakat debriyaj sıkılı vaziyette 1 e atamadan direk stop ediyor. Daha önce vitesli motor tecrübem olmadığı için yanlış yaptığım bişey mi var yoksa motorla mı alakalı anlayamadım ne yapmalıyım ?
  4. S

Depo değişimi ?

Merhaba Mondial 125 KT nin deposu Kuba cg100 e takılırmı birde bu cg100 de yağ filtresi olurmu motoru daha yeni aldığım için pek bilmiyorum yardım edebilirseniz sevinirim.
  5. S

Motor Devir İşlemleri

Merhaba Bir tane motor alacağım fakat devir işlemleri hakkında hiç bilgim yok ruhsatı kendi üzerimize geçirirken noter masrafı ne kadar çıkıyor ? Birde noter işlemleri sırasında ehliyet soruluyor mu çünkü henüz motor ehliyetim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yeni mesajlar